2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

tatlım benimde transfer 3 mart ilk denemem çorlu reyap ta yaptık 20 şubat adet tarihi infertilite sebepsiz yazabilirsin ya da 3 kimyasal düşük

Selam bende bu ay adetimi bekliyorum 20 mayista tam ama gecen ay da tup bebek yaptirmustim tazeden onlarin etkisiyle uzayabilirde ozel kalamis tup bebek merkezinde yaptiriyorum 3. Tup bebek 2 emriyo dondurlmus tiransfer olcak doktorum aytug kolankaya sorunumuz sadece esimde siperm biraz hareket sorunu var bu arda 3 kere hamile kaldim 2kere normal 1 kere tup bebek 8 yasinda oglum var normal oldu sonra olmadı 5 yil sonra tup bebek yaptim 1.Tuttu ama dis gebelikti sonra 6 ay sonra yine normao hamile kaldim 4 aya yakın di sagliksizdi sollandirmak zorunda kaldik aradsn 1 sene gecti ve ben hamile kalamadim kisa yolu sectik 2. Yaptik gecen ay negatif malesef neden tutmadi cok sasirdim bende sorun yok normalde hamileliği m vardi diye

Benimde 2. Denemem dondurulmuslar la Şişli memorial tedavi başlama 18 Şubat transfer tarihi 8 Mart :))

Benimde 2. Denemem dondurulmuslar la Şişli memorial tedavi başlama 18 Şubat transfer tarihi 8 Mart :))
inşallah hayırlı güzel haberlerin gelir. arkandan bizde geliriz :) canım bişey sormak istiyorum. ilaçlara adetin kaçıncı günü başladın ve hangi ilaçı kullandın transfer öncesi

inşallah hayırlı güzel haberlerin gelir. arkandan bizde geliriz :) canım bişey sormak istiyorum. ilaçlara adetin kaçıncı günü başladın ve hangi ilaçı kullandın transfer öncesi
Aminnnn canim insallah hepimiz alırız pozitiflteri:)
Ben daha onceden de folbiol ve gliforu kullanıyordum adetin 2. Gününden itibaren estrofem de eklendi transfere 5 gun kala prednol ve rulid ( 4 gun kullandim) ve jele başladım suan canım hala devam ediyorum

anladım canım. bende yarına randrvu aldım adetimin 3.günü oluyor. normal tedaviler ikinci ve ya üçüncü gün başlıyor ya. bazı arkadaşlar 1.günden başlamış estrofem lullanmaya kafam karıştı. geçen adetimde sormuştum üçüncü gün geç olmaz demişti şimdi yine arayıp sormaya çekiniyorum, fazla evhamlıyım yaaa

Benim.ilk tedavidede bundada 2.gu. başladım hiç aklın kalmasın Dr. Na güven 2.yada 3. Gün farketmiyor canım hayırlı olsun şimdiden

merhaba arkadaşlar benim tedavi başladı hayırlısıyla 3. deneme eşim azosperm ben pko bu defa Micro tese olacak gibi görünüyor çıkış var ama sayı çok az ve amorf yazıyor sonuçta. .. böyle durumda olup tese de sağlıklı sperm çıkan varmi gerçekten çok belirsizlik var kafamda ilk defa tese olacak

Hosgeldin cnm ..hayırlı olsun tedaviniz inşallah teseye gerek kalmaz çıkan spermler yeterli olur...benim esimde azo ama bizde hiç çıkış yok..esim 3 kez microtese oldu zor surecler ALLAH yardimciniz olsun..inşallah çok ugrasmadab rabbim nasip eder bi bebis

Merhaba, bugün opu yapıldı çokşükür güzel geçti yumurtalarjn boş çıkmasından korkuyordum çok şükür hepsi dolu çktıbakalım yarın haber gelecek döllenme olup olmadığını, şimdide biraz ağrım var ama çok değil bir sürü ilaç verdiler onları içmeye başladım

Geçmiş olsun cnm.kaç tane toplandi..agri olması normal geçer.hadi bakalım yarin güzel haberler alırsın inşallah.kaliteli embriyolarin olur inşallah

Hayırlı olsun canım tedavin insallah güzel haberler alirsiniz

Bende yeniyim canım burada:)) dualarim seninle hayırlı olsun insallah tutunsun annesine:) stres yapma sakin kendini çok sıkma dua et içinden bol bol :)

Geçmiş olsun cnm.kaç tane toplandi..agri olması normal geçer.hadi bakalım yarin güzel haberler alırsın inşallah.kaliteli embriyolarin olur inşallah
Amiin teşekkür ederim toplam 10tane toplanmış 1-2 tanesi küçükmüş ama gelişim takibinde toplam 6tane geliştiği görünüyordu inşallah en az 2 tane kaliteli embriyo gelişirde

Merhaba arkadaşım ins Rabbim yavruna kavuştursun bizi Budan bildilendirisen sevinirim çünkü bizimde aynı az sayıda sperm çıkışı var bende bir kere devlete denedim degerim 2.5 çıktı negatif oldu malesef sizin embiriyo kaçıncı dereceydi bizim birinci kalite oluştu onu merak ettim ins Rabbim yüzünü güldürsün

Bende de pko var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…