2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Selam araniza yeni katildim 22 yasindayim 3 yillik evliyim ve 2 yildir bebek icin ugrasiyoruz ben pko hastasiyim uzun klomen tedavisi sonrasi artik tup bebeye gecmeye karar verim , bu ayki reglimde muayne olaraka gonal—f ignesinin 4. Gunundeyim ,nasil bir yol izlicez cok merak ediyorum umarim hayirlisi ile hepimiz bebeklerimize kavusuruz

bedazzld01 cnm keşke tabloyu gunceleyebilsen yeni gelenler var test günü bekleyenler.sende şimdi beklemedesin rahatsız etmek istemiyorum ama müsait bi anında yapabilirsen..

Merhaba Iko ben de ege ünide tedavi görüyorum. Belli bi doktorum yok, hangisi denk gelirse. Transferim oldu. 2. günüm bugün, beklemedeyim. Sen raporlu mu yaptıracaksın? Ona göre anlatayım süreci..
Merhaba ilgilendiğin için teşekkür ederimbuarada raporlu ne demek anlamadım daha önce bununla ilgili hiç doktora gitmedik. Ilk defa gideceğiz. Şimdi biz gidince ne yapılıyor hiç bilmiyorum sizin doktorunuz kim ilgileniyorlarmi biraz aydinlatirsan çok sevinirim

Kızlar eksik bilgilerinizi yazın. Liste yapmayı tam olarak bilmiyorum, daha doğrusu kopyala yapıştır yaptığımda liste kayıyor. O yüzden ekran alıntısı çekip yolluyorum. Wordde yapılan liste nasıl eklenir bilgisi olan söyleyebilirse sevinirim böyle yazılar ufak oluyor

Iko tekrar merhaba eğer en az 3 senelik evliyseniz, raporlu tüp bebek yaptırabilirsin. Böylece ilaç parasını daha az ödersin. Eğer eşinin spermleri 5 milyondan az ise ya da senin önceden 2-3 aşılama tecrüben varsa 3 senenin dolmasını beklemek zorunda değilsin.

Yaa öylemi peki bu rapor nasil alınıyor 3.5 yıllık evliyim hiç asilama tecrübem olmadı.bu raporla özel hastanede tedavi görebiliyormuyuz.yani şimdi ben ilk defa tüp bebek merkezine gideceğim asilama süreci oluyormus sanırım önce telefonda öyle söylediler.o zman rapor alamiyormuyum.kusura bakma çok soru sordum

Benim Transfer tarihi yanlış 5 mart olarak değiştirirsen sevinirim... Doktorum Süleyman Tosun /Fulya acıbadem de işlemler... Şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…