- 23 Şubat 2015
- 324
- 408
- 53
- 48
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
AMİİİN inşaAllah Allah razi olsun:)Hadi kızlar ilkbebis haberi sizden gelir inşallah
tutmuştur inşallah Allahın izniyle ikimizde ikiz annesi oluruz belkiAmiiiin canım inşaAllah bebisim ya da bebislerimmm iki embriyo koydular ya bana da bakalım belki ikisi de tutmuştur belki biri belki de hiçbiri
Ayy inşaAllah canım yaaa :)))tutmuştur inşallah Allahın izniyle ikimizde ikiz annesi oluruz belki
Vajinadan muayene oldumarkadaşım vajinal mi yoksa karından muane mi oldun
Canim bende dondurulmus embriyoyla transfer olacak adetimin birinci gunu basladim ilac kullanmayagünaydın kızlar.. dondurulmuş embriyo ile tedaviye başlayacak veya başlamış olan arkadaşlar adetin kaçıncı günü ilaç kullanmaya başladınız
Hangi ilacı kullanmaya başladın? Ben de dondurulmuşlarla deneyeceğim de doğum kontrol hapı verecek herhalde doktorum.Canim bende dondurulmus embriyoyla transfer olacak adetimin birinci gunu basladim ilac kullanmaya
ilaç olarak ne kullanıyorsun canımCanim bende dondurulmus embriyoyla transfer olacak adetimin birinci gunu basladim ilac kullanmaya
Canim estrofem birde folik asit kullaniyorum ben suanda pazartesi konturolum var hersey yolundaysa transfer gunu belirlenecekHangi ilacı kullanmaya başladın? Ben de dondurulmuşlarla deneyeceğim de doğum kontrol hapı verecek herhalde doktorum.
Estrofem ve folik asit kullaniyorum canimilaç olarak ne kullanıyorsun canım
Merhaba ilgilendiğin için teşekkür ederimbuarada raporlu ne demek anlamadım daha önce bununla ilgili hiç doktora gitmedik. Ilk defa gideceğiz. Şimdi biz gidince ne yapılıyor hiç bilmiyorum sizin doktorunuz kim ilgileniyorlarmi biraz aydinlatirsan çok sevinirimMerhaba Iko ben de ege ünide tedavi görüyorum. Belli bi doktorum yok, hangisi denk gelirse. Transferim oldu. 2. günüm bugün, beklemedeyim. Sen raporlu mu yaptıracaksın? Ona göre anlatayım süreci..
İnşallah canımArkadaslar buarada inşallah hepimiz nisana hamile girerizzz
Merhaba ilgilendiğin için teşekkür ederimbuarada raporlu ne demek anlamadım daha önce bununla ilgili hiç doktora gitmedik. Ilk defa gideceğiz. Şimdi biz gidince ne yapılıyor hiç bilmiyorum sizin doktorunuz kim ilgileniyorlarmi biraz aydinlatirsan çok sevinirim
Yaa öylemi peki bu rapor nasil alınıyor 3.5 yıllık evliyim hiç asilama tecrübem olmadı.bu raporla özel hastanede tedavi görebiliyormuyuz.yani şimdi ben ilk defa tüp bebek merkezine gideceğim asilama süreci oluyormus sanırım önce telefonda öyle söylediler.o zman rapor alamiyormuyum.kusura bakma çok soru sordumIko tekrar merhaba eğer en az 3 senelik evliyseniz, raporlu tüp bebek yaptırabilirsin. Böylece ilaç parasını daha az ödersin. Eğer eşinin spermleri 5 milyondan az ise ya da senin önceden 2-3 aşılama tecrüben varsa 3 senenin dolmasını beklemek zorunda değilsin.
Benim Transfer tarihi yanlış 5 mart olarak değiştirirsen sevinirim... Doktorum Süleyman Tosun /Fulya acıbadem de işlemler... Şimdiden teşekkürlerKızlar eksik bilgilerinizi yazın. Liste yapmayı tam olarak bilmiyorum, daha doğrusu kopyala yapıştır yaptığımda liste kayıyor. O yüzden ekran alıntısı çekip yolluyorum. Wordde yapılan liste nasıl eklenir bilgisi olan söyleyebilirse sevinirim böyle yazılar ufak oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?