- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
3.gün transferi ne bileyim ya zaten içimden hiç olacakmış gibi gelmiyo iyice moral sıfıra indiSenin kacinci gun transferiydi ? E tabi erken o zaman 4 gun erken yapmissin ?
sağol canım benim bekliycem bakalım inşallah pozitif sonuç alırız hepimiz Allah ne derse o :)Canım benim Salı günü ise tahlilin hiç üzülme acele de etme zaten hiç onermiyorlar erken testi ben sabret ve dua et derim Herşey Rabbimizin ol demesiyle oluyor Ondan ümidini sakın kesme :)
esmerimbicimbicim
Daha çok erken esmerim, kanda çıkacak da idrara yansıyacak ta.. Pozitif kalmaya devam et lütfen, ya da en azından nötr kal :)yok bidaha yapmam salıyı bekliycem zaten 3 gün kaldı. yine tek çizgi çıkarsa bu sefer daha kötü olurum
Rabbim hepimizi sevindirsin İnşaAllah gönlümüze Göre versin Amiiiinyok bidaha yapmam salıyı bekliycem zaten 3 gün kaldı. yine tek çizgi çıkarsa bu sefer daha kötü olurum
inşallah öyle olur arkadaşım ya yine de kalbimin bi köşesinde azıcıkta olsa umut var onu devreye sokuyorum hemen :)Daha çok erken esmerim, kanda çıkacak da idrara yansıyacak ta.. Pozitif kalmaya devam et lütfen, ya da en azından nötr kal :)
Günaydınlar herkese :)) bugün 4. Günüm oldu heyecanla bekliyorummmm test günü yaklaşan yok mu kimse test yapmıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?