- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
Sonu güzel bitsin de Günlerce beklemeye razıyız.senin kaçıncı gün embriyosuydu,kaç tane transfer edildi testi kaçıncı gün istediler?nedense ben senin pozitif olacağını düşünüyorum,bak görYok canim gayet iyi muhtemelen sen benim kadar beklemesin
Öyle yapıcam burda güzel haber alanları görünce bende bi deneyim istedim ama hiç gerek yokmuş.insanın canı gerçekten çok sıkılıyormuş direk modun düşüyorTest yaniltabilir pazartesi kan tahlili yaptirin. Hayirli olan olacaktir:)
Evet cnm 8.gün. 2 taneydiDur dur hemen yikilma 8. Gun o zaman bugun ! Bi tane miydi ?
İnşallah burdan pozitif cevaplarını verebiliriz.ama korkuyorum p.tesi hemen olsun bide olmasın istiyorummbende salı günü tahlil yaptırcam. dayanamayıp bugün test yaptım negatif. aynı mucizeden bende istiyorum
Merhaba canım sen test yaptın mı?Canım benim Salı günü ise tahlilin hiç üzülme acele de etme zaten hiç onermiyorlar erken testi ben sabret ve dua et derim Herşey Rabbimizin ol demesiyle oluyor Ondan ümidini sakın kesme :)
esmerimbicimbicim
20 martta 12. günü olacak bekleye bilirsem o zaman yapıcam. sen erken mi yapacaksınAaa süper oxaman beraber aynı gün mu öğreneceğiz 17 Mart test günüm senin ne zaman
Canım bak benim ilk denemede idrarda negatifti kan testinde hamileydim bazı insanların idrarına çok geç geçiyormuş benim taa 14. Gün pozitifi gördüm hiç üzülme arkadaşım 5. Gün embriyolarının tutma ihtimalide yüksek Allah ın izniyle tutunmuşlardır inşallah annelerine :)Evet cnm 8.gün. 2 taneydi
İnşallah kendime söz vermiştim aslında vaktinden önce test yapmiycam diye ama duramadım. Canımı sıkmakla kaldım. P.tesi görücez inşallah sonucu.olumsuzada hazırladım kendimi ama kızım çok üzülecek onun için daha çok dert ediyorum.ölüyo kardeş diye ben olumsuz konuşunca bile hemen yüzü asılıyor.Rabbim ne isterse o olur.vermezsede yapıcak bişey yok.peki siz ne aşamadasinizCanım bak benim ilk denemede idrarda negatifti kan testinde hamileydim bazı insanların idrarına çok geç geçiyormuş benim taa 14. Gün pozitifi gördüm hiç üzülme arkadaşım 5. Gün embriyolarının tutma ihtimalide yüksek Allah ın izniyle tutunmuşlardır inşallah annelerine :)
Ben tedavinin daha 6. Günündeyim doktor çarşamba veya perşembe yumurta toplama olcak hayırlısıylaİnşallah kendime söz vermiştim aslında vaktinden önce test yapmiycam diye ama duramadım. Canımı sıkmakla kaldım. P.tesi görücez inşallah sonucu.olumsuzada hazırladım kendimi ama kızım çok üzülecek onun için daha çok dert ediyorum.ölüyo kardeş diye ben olumsuz konuşunca bile hemen yüzü asılıyor.Rabbim ne isterse o olur.vermezsede yapıcak bişey yok.peki siz ne aşamadasiniz
Benim bekleyemeyecegim kesindeee:)))20 martta 12. günü olacak bekleye bilirsem o zaman yapıcam. sen erken mi yapacaksın
Merhaba canım evet dün sabah yaptım ama emin değilim pazartesi günü kan tahlili ile anlaşılır artık net olarak silik çizgi çıktı heveslendim ama korkuyorum da hayal kırıklığı olmasınMerhaba canım sen test yaptın mı?
Arkadaşım bugün öğlen aradılar 6taneden 4 tanesi döllenmiş bu akşamda bölünmeye başlarlar dedi embriyolog çok mutlu oldum paylaşmak istedim allahım emeklerimizin karşılığını verir bebeklerimize kavuşuruz hepimiz inşallahkalır 2 tane kaliteli inşallah cnm.
Arkadaşım bugün öğlen aradılar 6taneden 4 tanesi döllenmiş bu akşamda bölünmeye başlarlar dedi embriyolog çok mutlu oldum paylaşmak istedim allahım emeklerimizin karşılığını verir bebeklerimize kavuşuruz hepimiz inşallah
Gozun aydın cnm inss hepside kaliteli embriyon olsun cnmArkadaşım bugün öğlen aradılar 6taneden 4 tanesi döllenmiş bu akşamda bölünmeye başlarlar dedi embriyolog çok mutlu oldum paylaşmak istedim allahım emeklerimizin karşılığını verir bebeklerimize kavuşuruz hepimiz inşallah
hemen gelsin ya bilmemek daha kötü en azından negatifse de ona göre rahat rahat her şeyi yaparız.İnşallah burdan pozitif cevaplarını verebiliriz.ama korkuyorum p.tesi hemen olsun bide olmasın istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?