2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Yok canim gayet iyi muhtemelen sen benim kadar beklemesin
Sonu güzel bitsin de Günlerce beklemeye razıyız.senin kaçıncı gün embriyosuydu,kaç tane transfer edildi testi kaçıncı gün istediler?nedense ben senin pozitif olacağını düşünüyorum,bak gör

Test yaniltabilir pazartesi kan tahlili yaptirin. Hayirli olan olacaktir:)
Öyle yapıcam burda güzel haber alanları görünce bende bi deneyim istedim ama hiç gerek yokmuş.insanın canı gerçekten çok sıkılıyormuş direk modun düşüyor

Evet cnm 8.gün. 2 taneydi
Canım bak benim ilk denemede idrarda negatifti kan testinde hamileydim bazı insanların idrarına çok geç geçiyormuş benim taa 14. Gün pozitifi gördüm hiç üzülme arkadaşım 5. Gün embriyolarının tutma ihtimalide yüksek Allah ın izniyle tutunmuşlardır inşallah annelerine :)

İnşallah kendime söz vermiştim aslında vaktinden önce test yapmiycam diye ama duramadım. Canımı sıkmakla kaldım. P.tesi görücez inşallah sonucu.olumsuzada hazırladım kendimi ama kızım çok üzülecek onun için daha çok dert ediyorum.ölüyo kardeş diye ben olumsuz konuşunca bile hemen yüzü asılıyor.Rabbim ne isterse o olur.vermezsede yapıcak bişey yok.peki siz ne aşamadasiniz

Ben tedavinin daha 6. Günündeyim doktor çarşamba veya perşembe yumurta toplama olcak hayırlısıyla

Arkadaslar dogum kontrol hapiyla birlikte lucrin kullanıyorum bu gun son hapimi ictim, ama bugün lekelenmem oldu normal mi bu durum ,lucrinin yan etkisi midir?

kalır 2 tane kaliteli inşallah cnm.
Arkadaşım bugün öğlen aradılar 6taneden 4 tanesi döllenmiş bu akşamda bölünmeye başlarlar dedi embriyolog çok mutlu oldum paylaşmak istedim allahım emeklerimizin karşılığını verir bebeklerimize kavuşuruz hepimiz inşallah

maaşallah cnm çok sevindinn..ne güzell inşallah transfer gününe sağlıklı embriyo kalır..kalıcak bencee..

Gozun aydın cnm inss hepside kaliteli embriyon olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…