2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kızlar geçen hafta cumartesi transferim yapıldı kan tahlili Çarşamba ama bugün dayanamadım test yaptım çift çizgi Allah ım inşallah herşey yolunda gider hepimizin çok sevinçliyim
Hayırlı olsun cnm inss kandada guzel bir değer cikar

Transferden sonra progestan igne olan var mi ? Varsa eve mi geliyor igne yapan yoksa siz mi gidiyorsunuz? Ayrica transferin ilk 3 gunu disinda hep yatiyo musunuz?

Transferden sonra progestan igne olan var mi ? Varsa eve mi geliyor igne yapan yoksa siz mi gidiyorsunuz? Ayrica transferin ilk 3 gunu disinda hep yatiyo musunuz?
ben progestanı 5 gün yaptırdım hastaneye gittim eve gelmiyorlar. hastaneden çıkmadan doktorum istediğin gibi oturup yatabilrin kendini zorlamadan ve sürekli olarak yatma arada kalk gez 5 dk demişti

Amin canım teşekkür ederim benim tam 20. Günde transfer oldu ama rahim zarı biraz gec kalinlasti yoksa 3 yada 4 gün önce olacaktı
Anladım cnm benimde dün 8.gündü estrofem de ve 7mm olmuş rahim Duvarı.o Yüzden sordum acaba geç mi kaldım diye

3. gün embriyosu, bugün transferin 5. günü. İstesem de erken test yapamıyorum çünkü çatlatma iğnesi oldum malum hcg içeriyor. 1 hafta sırf iğnenin etkisi geçisin diye beklemem lazım.

Kızlar geçen hafta cumartesi transferim yapıldı kan tahlili Çarşamba ama bugün dayanamadım test yaptım çift çizgi Allah ım inşallah herşey yolunda gider hepimizin çok sevinçliyim

Tebrik ederim cnm hayirli olsun.inşallah kandada görürsun..ne guzel pozitif haberler gelmeye başladı

İyiyim cnm sizin guzel haberlerinizi bekliyorum sen nasılsın az kaldı seninde tedaviye baslamana inss su gibi geçer cnm

İnşallah veririz sırayla Bebis haberlerini cnm.benimde 4-5gün içinde adet olmam gerekiyo bakalım..merakla bekliyorum bende..

Merhaba bende bugun transferimi yaptirdim. Bu ay cok az yumurtladigim icin cok iyi kalitede tek embriyo transfer edildi. 38 yasindayim. Iki sene once dogal yolla hamile kaldim fakat 8. Haftada kalbi durdu. Umarim hayirlisiyla tutar.

Kızlar merhaba benimde test günüm pazartesi ama dün akşam dayanamayıp yaptım kocaman bir negatif gördüm. Bugün canım çok sıkkın.kendimi bugün bildiğin yordum evde.keyfim kaçtı. İnşallah pazar.tesi bi mucize olur

bende salı günü tahlil yaptırcam. dayanamayıp bugün test yaptım negatif. aynı mucizeden bende istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…