- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
İyiyim cnm sizin guzel haberlerinizi bekliyorum sen nasılsın az kaldı seninde tedaviye baslamana inss su gibi geçer cnmSlm canım sanada güzel haftasonları nasılsın
Hayırlı olsun cnm inss kandada guzel bir değer cikarKızlar geçen hafta cumartesi transferim yapıldı kan tahlili Çarşamba ama bugün dayanamadım test yaptım çift çizgi Allah ım inşallah herşey yolunda gider hepimizin çok sevinçliyim
Aaa süper oxaman beraber aynı gün mu öğreneceğiz 17 Mart test günüm senin ne zamanbenim de 4. günüm 8 martta transfer oldum.
ben progestanı 5 gün yaptırdım hastaneye gittim eve gelmiyorlar. hastaneden çıkmadan doktorum istediğin gibi oturup yatabilrin kendini zorlamadan ve sürekli olarak yatma arada kalk gez 5 dk demiştiTransferden sonra progestan igne olan var mi ? Varsa eve mi geliyor igne yapan yoksa siz mi gidiyorsunuz? Ayrica transferin ilk 3 gunu disinda hep yatiyo musunuz?
Anladım cnm benimde dün 8.gündü estrofem de ve 7mm olmuş rahim Duvarı.o Yüzden sordum acaba geç mi kaldım diyeAmin canım teşekkür ederim benim tam 20. Günde transfer oldu ama rahim zarı biraz gec kalinlasti yoksa 3 yada 4 gün önce olacaktı
Sonucta surekli yatmiyosun yani ?ben progestanı 5 gün yaptırdım hastaneye gittim eve gelmiyorlar. hastaneden çıkmadan doktorum istediğin gibi oturup yatabilrin kendini zorlamadan ve sürekli olarak yatma arada kalk gez 5 dk demişti
yok hayır yatmıyosun 5. gün çalışmaya başladım doktor çalışabilirsin dedi zaten işim zor değilSonucta surekli yatmiyosun yani ?
Tolstoy merhaba seni de listeye ekleyeyim son adet tarihin, deneme sayın, infertilite sebebi, tedavi gördüğün merkez ve yaşın. Yazabilir misin?benim de 4. günüm 8 martta transfer oldum.
Yok canim gayet iyi muhtemelen sen benim kadar beklemesinAnladım cnm benimde dün 8.gündü estrofem de ve 7mm olmuş rahim Duvarı.o Yüzden sordum acaba geç mi kaldım diye
Canim sen test gunun ne zamandi ?
Kızlar geçen hafta cumartesi transferim yapıldı kan tahlili Çarşamba ama bugün dayanamadım test yaptım çift çizgi Allah ım inşallah herşey yolunda gider hepimizin çok sevinçliyim
İyiyim cnm sizin guzel haberlerinizi bekliyorum sen nasılsın az kaldı seninde tedaviye baslamana inss su gibi geçer cnm
Çok teşekkür ederim ilk denememiz bizim 6 yıllık evliyiz sebepsiz infertilite...Canım yaaa bu bayagi belli oluyor hadi insallah kanda da görürsün katlanmış değerlerini bu kaçıncı denemeydi darısı basimiza:)))
Kızlar merhaba benimde test günüm pazartesi ama dün akşam dayanamayıp yaptım kocaman bir negatif gördüm. Bugün canım çok sıkkın.kendimi bugün bildiğin yordum evde.keyfim kaçtı. İnşallah pazar.tesi bi mucize olur
bende salı günü tahlil yaptırcam. dayanamayıp bugün test yaptım negatif. aynı mucizeden bende istiyorumKızlar merhaba benimde test günüm pazartesi ama dün akşam dayanamayıp yaptım kocaman bir negatif gördüm. Bugün canım çok sıkkın.kendimi bugün bildiğin yordum evde.keyfim kaçtı. İnşallah pazar.tesi bi mucize olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?