2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

6. gün oldu. 2 gün önce ovitrelle vurulduğum için test de yapamıyorum. El mahkum 18-19 martı beklicem

Anladım cnm benimde dün 8.gündü estrofem de ve 7mm olmuş rahim Duvarı.o Yüzden sordum acaba geç mi kaldım diye

Cnm merhaba sendemi basladin tup bebege,sanirim ikizlerini kaybetmistin ,bende 7 ay once ikizlerimi kaybettim,benimde haftaya transferim olucak,sen kac embriyo koyduracaksin?

Kızlar selam
Yumurta çatlama iğnelerimi dün yaptım yarın sabah kısmetse opu var ancak inanılmaz miğdem bulanıyor. Çatlatma iğnesinden sonra normal mi bu sizde oldumu?

Cnm merhaba sendemi basladin tup bebege,sanirim ikizlerini kaybetmistin ,bende 7 ay once ikizlerimi kaybettim,benimde haftaya transferim olucak,sen kac embriyo koyduracaksin?
Evet cnm doğru hatırlıyorsun.6 ay önce ikizlerimi kaybetmiştim.ocakta 5. Gün kaliteli 1 transfer yaptırdık tutmadı.2 tane dondurulmuşum vardı onlar transfer edilecek sağlıklı çözülürlerse.fakat hala kararsızım.çünkü tekil gebelik olması Lazım.sen ne yapacaksın.senin yeni tedavi mi dondurulmuş mu

Kızlar selam
Yumurta çatlama iğnelerimi dün yaptım yarın sabah kısmetse opu var ancak inanılmaz miğdem bulanıyor. Çatlatma iğnesinden sonra normal mi bu sizde oldumu?
Merhaba benimde dün oldu catlatma ignem kasigimda bi ağrı var gibi bulantim olmadı aynı saatlerde girecez galiba Allah kolaylik versin

Kızlar geçen hafta cumartesi transferim yapıldı kan tahlili Çarşamba ama bugün dayanamadım test yaptım çift çizgi Allah ım inşallah herşey yolunda gider hepimizin çok sevinçliyim
Canım hayırlısı olsun inşallah Allah kucağına almayıda nasip eder

Kızlar selam
Selamlar ben de iki kez catlatma iğnesi oldum ama mide bulantısı yaşadım mı hiç Hatırlamıyorum Ama ilaçtan olacağını sanmıyorum yediğin Bir şey dokunmuş olabilir rahat ol lütfen Rabbim hayırlı Sonuç nasip etsin İnşaAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…