- 17 Eylül 2007
- 829
- 452
- 658
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.001
Gözün aydın arkadaşım:)Arkadaşım bugün öğlen aradılar 6taneden 4 tanesi döllenmiş bu akşamda bölünmeye başlarlar dedi embriyolog çok mutlu oldum paylaşmak istedim allahım emeklerimizin karşılığını verir bebeklerimize kavuşuruz hepimiz inşallah
Amşn canım inşallah az önce aradıla yine yarın saat 10:30da transfere alacaklarmışmaaşallah cnm çok sevindinn..ne güzell inşallah transfer gününe sağlıklı embriyo kalır..kalıcak bencee..
Amin çok sağolunGozun aydın cnm inss hepside kaliteli embriyon olsun cnm
Sağol canım inşallah hepimiz bu ay güzel haberler vericezGözün aydın arkadaşım:)
1 embriyomu 2 mi konuldu cnm,bu arada yasin kac?Teşekkürler ederim 5.gün transferiydi inşallah isteyen herkese nasip etsin
Anladım cnm benimde dün 8.gündü estrofem de ve 7mm olmuş rahim Duvarı.o Yüzden sordum acaba geç mi kaldım diye
Cnm basit kist varsa Dr onun için veriyor hap kisti eritiyorKizlar bu bahzettiginiz dogum k9ntrol hapini niye kullaniyosunuz
Gözün aydın o zaman, allah tamamina erdirsin,güzel düşünelim güzel olsunMerhaba canım evet dün sabah yaptım ama emin değilim pazartesi günü kan tahlili ile anlaşılır artık net olarak silik çizgi çıktı heveslendim ama korkuyorum da hayal kırıklığı olmasın
Hayir bende hic olmadi.Kızlar selam
Yumurta çatlama iğnelerimi dün yaptım yarın sabah kısmetse opu var ancak inanılmaz miğdem bulanıyor. Çatlatma iğnesinden sonra normal mi bu sizde oldumu?
Evet cnm doğru hatırlıyorsun.6 ay önce ikizlerimi kaybetmiştim.ocakta 5. Gün kaliteli 1 transfer yaptırdık tutmadı.2 tane dondurulmuşum vardı onlar transfer edilecek sağlıklı çözülürlerse.fakat hala kararsızım.çünkü tekil gebelik olması Lazım.sen ne yapacaksın.senin yeni tedavi mi dondurulmuş muCnm merhaba sendemi basladin tup bebege,sanirim ikizlerini kaybetmistin ,bende 7 ay once ikizlerimi kaybettim,benimde haftaya transferim olucak,sen kac embriyo koyduracaksin?
Tek embriyo konuldu 5.gün embriyosu 32 yaşındayım canım1 embriyomu 2 mi konuldu cnm,bu arada yasin kac?
Merhaba benimde dün oldu catlatma ignem kasigimda bi ağrı var gibi bulantim olmadı aynı saatlerde girecez galiba Allah kolaylik versinKızlar selam
Yumurta çatlama iğnelerimi dün yaptım yarın sabah kısmetse opu var ancak inanılmaz miğdem bulanıyor. Çatlatma iğnesinden sonra normal mi bu sizde oldumu?
Teşekkür ederim canım Rabbim yardım etsin..Merhaba benimde dün oldu catlatma ignem kasigimda bi ağrı var gibi bulantim olmadı aynı saatlerde girecez galiba Allah kolaylik versin
Amiiin inşaAllah Ayy evet haklısın güzel düşünmeye gayret ediyorum :) meraktan çatlıyorum Saatler kaldı öğrenmeyeGözün aydın o zaman, allah tamamina erdirsin,güzel düşünelim güzel olsun
Canım hayırlısı olsun inşallah Allah kucağına almayıda nasip ederKızlar geçen hafta cumartesi transferim yapıldı kan tahlili Çarşamba ama bugün dayanamadım test yaptım çift çizgi Allah ım inşallah herşey yolunda gider hepimizin çok sevinçliyim
Selamlar ben de iki kez catlatma iğnesi oldum ama mide bulantısı yaşadım mı hiç Hatırlamıyorum Ama ilaçtan olacağını sanmıyorum yediğin Bir şey dokunmuş olabilir rahat ol lütfen Rabbim hayırlı Sonuç nasip etsin İnşaAllah :)Kızlar selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?