kızlar merhaba 30. haftadayım yazamıyorum size nası gidiyorr bnm karnım çok agrıyor
Canimmm napiyosun nasilsin nasil gidiyor az kaldiii:) sifremi unutmusum giremedim aylardir bugun ugrastim zorda olsa girebildim.seninde oglusun oluyomus cok sevindimMerhaba canim nerelerdesin yoksun merak etdim seni iyimisin?
Merhaba bende oyle bir sorun olmadi ama sen yinede doktoruna daniw derim.kızlar ya size bırsey soracagım sızınde oluyodur sanırım.... ben hamıle kaldıgımdan berı ara ara her sabah uyandıgımda göbek kısmımda bi acıma gerılme oluyo..... sankı göbeğim sıkıp gevşetıyorum yanı kelımelere bıle dökemıyorum...:))
yaşayan var mı bunu aranızda?
Merhaba canim. Seni merak etdim yoksun diye. Sancilarda normal artik az kaldi sonucta. Bebegin donmuwmu basi?Kizlarr napiyosunuzzz son haftalar artik bugun 33+1 olduk doktora gittik bebegim 2100 gram boyuda 42 cm sizin bebislerin gelismeleri nasil bundan sonra iki haftada bir kontrole gidecegiz.dun ciddi bir sanvi girdi dort saat boyunca nefesim kesildi resmen doktor normal oldugunu soyledi artik doguma kadar boyle olucak sanirim.
Gecmis olsun canim yaa dikkatli ol az zaman kaldi sabret .sezeryan yada normal olur gibi birsey solemedi canim iki haftada bir konrtrole gel dedi ona gore nst ye girecegim heralde ona gore birsey soyleyecek .bebis gecen hafta gittigimizde dönmustu canim.Merhaba canim. Seni merak etdim yoksun diye. Sancilarda normal artik az kaldi sonucta. Bebegin donmuwmu basi?
Benim basima neler geldi neler.5ci ayimda doktora gitdim bebegim duwmus asaqi hemen yatirildim hastaneye 1 hafta yatdim sonrada eve geldim ama annemlere o dur budur hala yatak rejimindeyim. Sadece ihtiyac icin kalkiyorum.
Sen dogum mu dusunuyorsun sezeryanmi? Yani doktor la konuwtunuzmu
Ben inwAllah sezeryan olucak
Merhaba. Sen ultrasona gore hesapla o zaman dogum tarihin belli olur. Kanaman icinde hemen doktora git.Slm arkaslar iki gundur kanamam var cok panik oldum adet tarihine gore 30 haftalik utrasna gore 33 bu durumda olan var mi hangisine gore dogum tarihi belli oluyor acaba
Tewekkir ederim ediyorum canim is falan yapmiyorum oyle yeyib yatiyorum. Bizde daha konjwmadik ama sezaryan olur bakalim. Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin inwAllah.Gecmis olsun canim yaa dikkatli ol az zaman kaldi sabret .sezeryan yada normal olur gibi birsey solemedi canim iki haftada bir konrtrole gel dedi ona gore nst ye girecegim heralde ona gore birsey soyleyecek .bebis gecen hafta gittigimizde dönmustu canim.
Canim merhaba geçen hafta benimde öyle çıktı bir hafta önde eşim sordu siz ona bakmayın deşi adet tarifine göreymiş harketmiyomus yanıKisa zamanfa hastaneye gidecek olan varsa sorabilir mi acaba uc hafta ilerde olmasi sorun mu diye ben kucuk bir yerdeyim pek anlamiyorlar sanki icin hic rahat degil doktirun biri ultrason sonucu biri adey tarihi dedi anlamadim
Benimde hep bir hafta onde gidiyordu canim ama bu hafta uc hafta birden ileride uc cok fazla amaCanim merhaba geçen hafta benimde öyle çıktı bir hafta önde eşim sordu siz ona bakmayın deşi adet tarifine göreymiş harketmiyomus yanı
Evet hazla senin doktorun hicmi bişey demedi pekiBenimde hep bir hafta onde gidiyordu canim ama bu hafta uc hafta birden ileride uc cok fazla ama
Masallah ne yiyip ne iciyosunuz:)Benimde hep bir hafta onde gidiyordu canim ama bu hafta uc hafta birden ileride uc cok fazla ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?