2016 martta hamile oldugunu ögrenenler :)

kızlar merhaba 30. haftadayım yazamıyorum size nası gidiyorr bnm karnım çok agrıyor

kızlar ya size bırsey soracagım sızınde oluyodur sanırım.... ben hamıle kaldıgımdan berı ara ara her sabah uyandıgımda göbek kısmımda bi acıma gerılme oluyo..... sankı göbeğim sıkıp gevşetıyorum yanı kelımelere bıle dökemıyorum...:))
yaşayan var mı bunu aranızda?

Kizlarr napiyosunuzzz son haftalar artik bugun 33+1 olduk doktora gittik bebegim 2100 gram boyuda 42 cm sizin bebislerin gelismeleri nasil bundan sonra iki haftada bir kontrole gidecegiz.dun ciddi bir sanvi girdi dort saat boyunca nefesim kesildi resmen doktor normal oldugunu soyledi artik doguma kadar boyle olucak sanirim.

Merhaba bende oyle bir sorun olmadi ama sen yinede doktoruna daniw derim.

Merhaba canim. Seni merak etdim yoksun diye. Sancilarda normal artik az kaldi sonucta. Bebegin donmuwmu basi?
Benim basima neler geldi neler.5ci ayimda doktora gitdim bebegim duwmus asaqi hemen yatirildim hastaneye 1 hafta yatdim sonrada eve geldim ama annemlere o dur budur hala yatak rejimindeyim. Sadece ihtiyac icin kalkiyorum.
Sen dogum mu dusunuyorsun sezeryanmi? Yani doktor la konuwtunuzmu
Ben inwAllah sezeryan olucak

Gecmis olsun canim yaa dikkatli ol az zaman kaldi sabret .sezeryan yada normal olur gibi birsey solemedi canim iki haftada bir konrtrole gel dedi ona gore nst ye girecegim heralde ona gore birsey soyleyecek .bebis gecen hafta gittigimizde dönmustu canim.

Slm arkaslar iki gundur kanamam var cok panik oldum adet tarihine gore 30 haftalik utrasna gore 33 bu durumda olan var mi hangisine gore dogum tarihi belli oluyor acaba

Slm arkaslar iki gundur kanamam var cok panik oldum adet tarihine gore 30 haftalik utrasna gore 33 bu durumda olan var mi hangisine gore dogum tarihi belli oluyor acaba
Merhaba. Sen ultrasona gore hesapla o zaman dogum tarihin belli olur. Kanaman icinde hemen doktora git.

Tewekkir ederim ediyorum canim is falan yapmiyorum oyle yeyib yatiyorum. Bizde daha konjwmadik ama sezaryan olur bakalim. Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin inwAllah.

Kisa zamanfa hastaneye gidecek olan varsa sorabilir mi acaba uc hafta ilerde olmasi sorun mu diye ben kucuk bir yerdeyim pek anlamiyorlar sanki icin hic rahat degil doktirun biri ultrason sonucu biri adey tarihi dedi anlamadim

Kisa zamanfa hastaneye gidecek olan varsa sorabilir mi acaba uc hafta ilerde olmasi sorun mu diye ben kucuk bir yerdeyim pek anlamiyorlar sanki icin hic rahat degil doktirun biri ultrason sonucu biri adey tarihi dedi anlamadim
Canim merhaba geçen hafta benimde öyle çıktı bir hafta önde eşim sordu siz ona bakmayın deşi adet tarifine göreymiş harketmiyomus yanı

Canim merhaba geçen hafta benimde öyle çıktı bir hafta önde eşim sordu siz ona bakmayın deşi adet tarifine göreymiş harketmiyomus yanı
Benimde hep bir hafta onde gidiyordu canim ama bu hafta uc hafta birden ileride uc cok fazla ama

O kadar onde gitmesi iyi degil ama adet tarihi ile beraber gitmesi gerek kanamam oldugu icin telasla hic birsey soramadim

Kizlar hastane cantasi hazirlamaya basladinizmi ben bugun bebegimin kiyafetlerinin cogunu yikadim utuledim ama ne koyacagim konusunda kararsizim sizler neler yapiyosunuz

Hazırlamak lazım artık. Geç bile kaldik . Ben de başlayacağım bir iki eksiği tamamlayıp. Onunla ilgili listeler vardı internette bir aralar. Faydalı oluyor.

Internettekileri abartili buldum sanirim kafama gore koyacagim bende.artik hazir bulundurmak lazim ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…