2016 martta hamile oldugunu ögrenenler :)

Bugun doktora gittim kizlar dort gun onden gidiyordu gelisimi iki hafta gerilemis bebegimin cok moralim bozuldu kendimi sucladim cok daha iyi beslenmem gerek

Bugun doktora gittim kizlar dort gun onden gidiyordu gelisimi iki hafta gerilemis bebegimin cok moralim bozuldu kendimi sucladim cok daha iyi beslenmem gerek
Senin ne suçun var canım üzme kendini Allahin izniyle bişey olmaz kaç haftaliksin bide doktor bişey demedimi

Gece yatmadan önce kaşar yemek bebek gelişimini etkiliyormus. Doktor tavsiyesi

Senin ne suçun var canım üzme kendini Allahin izniyle bişey olmaz kaç haftaliksin bide doktor bişey demedimi
Ya canim ister istemez sucaladim iyi beslenemedim bebegimde iyi beslenemedi diye sabah cok kotuydum simdi biraz daha iyiyim.35 haftalik olduk bugun tam doktorda iyi beslen de bari doguma kadar 3 kiloya yaklasalm dedi.artik kontrollere her hafta gel dedi normalde sikinti yoksa iki haftada bir gel diyordu nst ye girdim oyle iste

Kendini boşuna üzme. Bebek alacağını alıyor. Bulamazsa bile senin depolarından alır yine alır. Proteini arttırMan belki farkeder. Kızım 40 haftalık dogdu 2800 du. Çok da dikkat ettiğimi düşünüyordum. Napalım onun kilosu o kadar olacakmis. Sağlıklı olsun yeter.

Üzme Sen yinede kendini bizide her hafta çağrıya alır Külo merak etme canim

Haftada iki gun yiyiorum aslinda arkadasim soylemisti onun doktoruda ceviz kadar onemli demis kasardan icin ama anlamadim niye boyle oldu
Aa bak başka sayfadan okudum yeni. Badem ve muz kilo aldiriyormus bebeğe doğruysa. Badem çiğ olsun ama

Arkadaslar nasilsiniz.artik dogumlar yaklasti.Bizde kizimla 33+2 olduk.zaman yaklastikca korkuyorum o cocuk ordan nasil cikacak diye☺☺☺☺bide ilk doguran senmi olcan diye o bilmis akrabalarada gicik oluyorum ilk doguran degilim ama ilk kez dogurcam heralde ufffff.simdilik.hic sancimda olmadi ne olacak nasil olacak hic bir fikrim yok

Kızlar merhaba biz gittik doktorak herşey normal şükür nst de sancıda yok bebekte iyi bizim 3 kilo olmus sipa

Yarın 37 olucaz canim
Bir hafta var cnm aramizda bebisin kilosuda guzel masallh .bnm oglusumda almistir insallah:) doktorun dogumla ilgili birsey soyledimi su haftada olabilir vs diye .benimki ilk dogumun 40 .haftayi bulur dedi sordum arkadaslarima ama herkesin oyle olmuyomus tabi

Yok canım soylemedi bişey doğum kilosuna gelmiş dedi normalmi ıstiyom diye sordu evet dedim bende benim ikinci kızım 41 haftalık doğdu normal doğdu ama bunda biraz ağrım var ne olur bilmem

Yok canım soylemedi bişey doğum kilosuna gelmiş dedi normalmi ıstiyom diye sordu evet dedim bende benim ikinci kızım 41 haftalık doğdu normal doğdu ama bunda biraz ağrım var ne olur bilmem
Himm benimde agrim oluyor gun icinde hatta haftada bi gun fena oluyor pozisyon degistince azaliyor .bende sezeryandan korkuyorum normal istiyorum tabi sartlar el veririrse yoksa hangisi hayirli olucaksa o olsun diyorum.doguma kadar 3 kilo olsaydi bebegim bende onun derdindeyim:)

Sen kaç haftalıksin canim olur merak etme kaç kilo simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…