2016 martta hamile oldugunu ögrenenler :)

Bilmem korktu her halde bisey olur diye bebege bazi doktorlar izin vermez altan muaniyeye
Ya belkide benim ki tedavi falan gordum ya ondandir qaz falan deyil bildigin gobus cikmis
Bu arada yakiniz haa 5 gun arayla
Aynen art arda dogurcaz insallah:) benimkide alttan bakarken o tarz birsey soyledi sakincali olur surekli boyle bakmak organlari gelisirken gibi birsey mirildandi

Ciddi bel agrilarim var kizlar öluyorum iki gundur agridan goguslerim cok buyudu ondanmi anlamadim

Aynen art arda dogurcaz insallah:) benimkide alttan bakarken o tarz birsey soyledi sakincali olur surekli boyle bakmak organlari gelisirken gibi birsey mirildandi
InsAllah canim
Evet biraz riskli altan bakmak
Oluyormus bel agrisi hamilelerde endiselenme bende ama hic yok mesela
Bu arada benimde goğusler cok fena aciyor ya

Bende 14 Mart 'ta öğrendim hamile olduğumu..Herkesin bebişi hayırlı olsun sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin Rabbim,isteyen herkese versin inşallah.

InsAllah canim
Evet biraz riskli altan bakmak
Oluyormus bel agrisi hamilelerde endiselenme bende ama hic yok mesela
Bu arada benimde goğusler cok fena aciyor ya
Benim goguslerim cok agridi bastan itibaren simdi acisi azaldi ama belim cok fena insallah kisa zamanda gecer .kimse yasamasin.

Kızlar merhaba, ben de 4+3 günlük hamileyim bugün beta hcg yaptırdım ve 820 çıktı sizce bu değer normal mi ?? Bide karından ultrasonda kese hangi değerde görünebiliyor bilginiz var mı ?

arkadaşlar merhaba, bende mart ayı içinde hamiş olduğumu öğrendim.ancak henüz kalp atışlarını duymadık.siz kaç hafta kaç günlükken kalp atışları duydununz

15 yıllık evli, 13 yaşında bir kız çoğu annesi 37 yaşında, hiç beklemediği biranda, 20032016 da 2.mucizesine hamile olduğunu öğrenen benden, tüm mart büyülü bahçelerine selamlarrrr....

bu arada hamiş annelerin yazılarının alt kısımlarınıdaki hamilelik günlüğü nasıl oluşturuluyor bilginiz varmı

bu arada hamiş annelerin yazılarının alt kısımlarınıdaki hamilelik günlüğü nasıl oluşturuluyor bilginiz varmı

Profilinizdeki Kişisel bilgiler alanında

Hamilelik Takvimi: bölümüne tahmini doğum tarihinizi gün-ay-yıl (ara tireler önemli) yazın,, otomatik oluşuyor

merhaba bende bugün öğrendim hamile olduğumu :) pazartesi doktora gideceğim inşallah, çok heyecanlıyım :) yalnız ara ara kasıklarım ağrıyor kızlar sizde de öyle oldu mu acaba?

merhaba bende bugün öğrendim hamile olduğumu :) pazartesi doktora gideceğim inşallah, çok heyecanlıyım :) yalnız ara ara kasıklarım ağrıyor kızlar sizde de öyle oldu mu acaba?
Tebrik ederim
Bende de oluyor bazen adet sancisi gibi korkma olurmus

Ilk hamilelik ya insan heves ediyor bide benim uykum da gelmiyor yaa sabahlari erkenden kalkiyorum uyumaya calisiyorum ama yok bide ben yuz ustu yatarim dun doktor yatma dedi bu gece hic uyuyamadim.
ben de senin gibi yüz üstü yatarım.hamileliğim boyunca da son 1 ay hariç hep yüz üstü yattım.bişey olmadı.dr.lar genelde sol tarafa yatmayı öneriyor ama çokta kasma kendini.sağlıkla kucağına al bebeğini

Gerecektenmi ya hamile kaldigimdan beri uykuya hasretdim 1 2 gundur alistim
Ben korktum bebege zarar veririm diye ezilir bebek o zaman bende yatayim hic deyilse cikana kadar yatarik sonra yine sag sol

Gerecektenmi ya hamile kaldigimdan beri uykuya hasretdim 1 2 gundur alistim
Ben korktum bebege zarar veririm diye ezilir bebek o zaman bende yatayim hic deyilse cikana kadar yatarik sonra yine sag sol
Merak etme bebek hemen derinin altında değil :) bişey olmaz.Yinede iki bacağının arasına yastık koyarsan hem tedirgin olmazsin hemde rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…