- 9 Haziran 2010
- 1.391
- 1.370
- 658
Aynen art arda dogurcaz insallah:) benimkide alttan bakarken o tarz birsey soyledi sakincali olur surekli boyle bakmak organlari gelisirken gibi birsey mirildandiBilmem korktu her halde bisey olur diye bebege bazi doktorlar izin vermez altan muaniyeye
Ya belkide benim ki tedavi falan gordum ya ondandir qaz falan deyil bildigin gobus cikmis
Bu arada yakiniz haa 5 gun arayla
InsAllah canimAynen art arda dogurcaz insallah:) benimkide alttan bakarken o tarz birsey soyledi sakincali olur surekli boyle bakmak organlari gelisirken gibi birsey mirildandi
Benim goguslerim cok agridi bastan itibaren simdi acisi azaldi ama belim cok fena insallah kisa zamanda gecer .kimse yasamasin.InsAllah canim
Evet biraz riskli altan bakmak
Oluyormus bel agrisi hamilelerde endiselenme bende ama hic yok mesela
Bu arada benimde goğusler cok fena aciyor ya
bu arada hamiş annelerin yazılarının alt kısımlarınıdaki hamilelik günlüğü nasıl oluşturuluyor bilginiz varmı
5+4 mus bnmde duymadm ama gordk pit pit atyordu haftaya dinleticekTatlim tam olarak ne kadarlik hamissin bugun doktor tam olarak ilk defa soledi hep haftasini soyluyodu 6+4 muus .kalp atislarini duydun mu ?
5+4 mus bnmde duymadm ama gordk pit pit atyordu haftaya dinleticek
Benim bir sonraki kontrolum bir ay sonra tekrar kalp atisini dinlemek icinmi gidiceksiniz?5+4 mus bnmde duymadm ama gordk pit pit atyordu haftaya dinleticek
Tebrik ederimmerhaba bende bugün öğrendim hamile olduğumu :) pazartesi doktora gideceğim inşallah, çok heyecanlıyım :) yalnız ara ara kasıklarım ağrıyor kızlar sizde de öyle oldu mu acaba?
ben de senin gibi yüz üstü yatarım.hamileliğim boyunca da son 1 ay hariç hep yüz üstü yattım.bişey olmadı.dr.lar genelde sol tarafa yatmayı öneriyor ama çokta kasma kendini.sağlıkla kucağına al bebeğiniIlk hamilelik ya insan heves ediyor bide benim uykum da gelmiyor yaa sabahlari erkenden kalkiyorum uyumaya calisiyorum ama yok bide ben yuz ustu yatarim dun doktor yatma dedi bu gece hic uyuyamadim.
Gerecektenmi ya hamile kaldigimdan beri uykuya hasretdim 1 2 gundur alistimben de senin gibi yüz üstü yatarım.hamileliğim boyunca da son 1 ay hariç hep yüz üstü yattım.bişey olmadı.dr.lar genelde sol tarafa yatmayı öneriyor ama çokta kasma kendini.sağlıkla kucağına al bebeğini
Evet tebrik ederim canımKızlarr bu sabah test yaptım adetime 2 gün var hamilemiyim sizce
Merak etme bebek hemen derinin altında değil :) bişey olmaz.Yinede iki bacağının arasına yastık koyarsan hem tedirgin olmazsin hemde rahat edersinGerecektenmi ya hamile kaldigimdan beri uykuya hasretdim 1 2 gundur alistim
Ben korktum bebege zarar veririm diye ezilir bebek o zaman bende yatayim hic deyilse cikana kadar yatarik sonra yine sag sol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?