- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #2.461
Insaaallah canim,bende Allah nasip ederse bayramdan sonra keseyi gorneye gitcem aynen bende cok sabirsizimgeçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın bu sefer ikimizde alırız inşallah bebeklerimiZi kucağımıza bayram tatili bitsede tekrar doktora gitsem diye o kadar sabırsızlanıyorum ki
Nisa hastanesinde derya hanim varmis bana kisiden duymustum avrupa yakasi hastane tavsiyelerinde.teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin. okmeydani aklımda olsun yakin degil yine ama eger doktor iyiyse düşünmekte yarar var. Anadoluda cok doktor ve hastane tavsiyesi var ama bu durumda hastanenin yakin olmasıda cok önemliymis. Bahçelievler medicalparka ve esenler medipole gitmeyi düşündük. iki doktor var aklimizda olan. Ama medicalpark cok pahali geliyor. Medipol de fazla kalabalik. 5 ekime anca sira alabildim doktordan
Canim hanileyken ultrason cubugunu cok fazla sokmuyorlar.nornal zamandakine gore daha az sokup bakiyolar.ama en net gorununde alttan ultrason veriyormus.istemezsen bakmaz ama eminim bebisini gormek hevesiyle o anda elin kolun baglaniyo hemen yatiyosunDaha once alttan muayene cok olsum zaten. Ama simdi bebek var o yuzden korkuyorum
Bende dogumuma yakin Emseye gitmeyi dusunuyorum gercekten orasida cok iyi ama uzak tabi dogumu dusune bilirsin benim ilk begimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum Emseyde cok begendim dort beşlikteşekkür ederim tavsiyeleriniz icin. okmeydani aklımda olsun yakin degil yine ama eger doktor iyiyse düşünmekte yarar var. Anadoluda cok doktor ve hastane tavsiyesi var ama bu durumda hastanenin yakin olmasıda cok önemliymis. Bahçelievler medicalparka ve esenler medipole gitmeyi düşündük. iki doktor var aklimizda olan. Ama medicalpark cok pahali geliyor. Medipol de fazla kalabalik. 5 ekime anca sira alabildim doktordan
O zamn korkma canim bugun pek bisey yapma doktora demissinCok kotuyum kizlar bu sabah tuvalete gidince idrarim baya kırmızıydı peceteye sildim baya bi pembe kan geldi az önce gittim yine peceteye kan geldi kasıklarım çok az sızlıyo hemen sabahki progesan hapımı ictim yatıyorum dua edin bana kötü bi sey olmamistir demi doktora soruyorum kanama normal yat dinlen dio ;((( böyle bi şey yaşıyan varmı ...
Bugün yataktan pek kalkma dinlen iyice geçmiş olsun canımCok kotuyum kizlar bu sabah tuvalete gidince idrarim baya kırmızıydı peceteye sildim baya bi pembe kan geldi az önce gittim yine peceteye kan geldi kasıklarım çok az sızlıyo hemen sabahki progesan hapımı ictim yatıyorum dua edin bana kötü bi sey olmamistir demi doktora soruyorum kanama normal yat dinlen dio ;((( böyle bi şey yaşıyan varmı ...
Cok kotuyum kizlar bu sabah tuvalete gidince idrarim baya kırmızıydı peceteye sildim baya bi pembe kan geldi az önce gittim yine peceteye kan geldi kasıklarım çok az sızlıyo hemen sabahki progesan hapımı ictim yatıyorum dua edin bana kötü bi sey olmamistir demi doktora soruyorum kanama normal yat dinlen dio ;((( böyle bi şey yaşıyan varmı ...
İdrar yolundan mı geldi yoksa rahimden mi anlayamadım? İdrar yolundan geliyor olmasın.
Normal canim hersey yolunda yani biraz kendini yorma bu durumdaherkese günaydın hanımlar
ben kasıklarım çok ağrıyo bu normal bi belirtimi soran varmı doktoruna
ay inşallah canım ya inanırmısın dün gece netten bebek şekerlerine baktımŞöyle cicili bicili hamile kıyafetleri alsak miniğin hareketlerini hissedebilsek içimizde
Hanimlar gunaydin
Az once doktordan geldim
Kalp atislarini gördük. Doktorun tabiriyle sinek gibi cirpinan bir sey
Daha cok kucuk sesini anca bayramdan sonra duyariz dedi. Cok sukur ger sey yolunda
Iliskiyi 12. Haftaya kadar yasakladi. Niye diye sormadim bir sorunda yok aslinda. Sizde durum ne?
Bu arada bayramda kastamonuya gidicektik. Sordum yolda dinlenmek sartiyla izin verdi. Esimede bu hatunu cok hoplatip ziplatma yolda hizlida gitme diye uyardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?