- 17 Eylül 2015
- 117
- 117
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #2.521
Ay yok benim ki 2 ay sonra zaten hersey bana bakacak simdi biraz daha keyfimi süreyim diyor akıllıöyle ya çok şükür şimdi bile bana iş yaptırmıyo eşim biz yatıyoruz bebişimle babiş de bize bakıyo
hahahaaAy yok benim ki 2 ay sonra zaten hersey bana bakacak simdi biraz daha keyfimi süreyim diyor akıllı
Bende aynı şekilde ikiz çocuğa o kadar odaklandim ki cinsiyeti hissedemiyorumay ben hala ikiz mi acaba diye düşünüyorum sürekli içimden öyle geçiyor cinsiyete yoğunlaşamıyorum ki içime doğsun dün annemde ikiz mi acaba dedi eşim de bi taneyi bir görelim diyo sinirleniyorum ayy ben takılı kaldım kızlar bide çin takvimine nerden bakılıyor
İda da bir gün var:)Canım 1 gun var aramız da yaz mutlaka gelınce ınsallah görürsün ben de oazartesı gıdıcem
Evet cnm yaklasik 4 haftayaKalp atışlarını duyanlar doktorunuz 1 ay sonraya mı çağırdı sizi de?
Duymadik ama gorduk canim bizi 15 gun sonra cagirdiKalp atışlarını duyanlar doktorunuz 1 ay sonraya mı çağırdı sizi de?
15 gün cnm. 3.ay bitene kadar böyleymis.Kalp atışlarını duyanlar doktorunuz 1 ay sonraya mı çağırdı sizi de?
geçmiş olsun canım inşallah tekrar yaşamazsın bebeğini hayırlısıyla alırsın kucağına korkma hiç aramıza goşgeldin bu aradamerhaba, ben de bugün hamile olduğumu öğrendim.
benim 4.gebeliğim. ilki kimyasal gebelikti , ikincisi ; çok şükür ki 2010da oğluşum oldu , üçüncüsünde 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu , bu da dördüncü gebeliğim.
Çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan , inşallah sağsağlim doğar bebeğim
Sen duymusmuydun peki kalp atışlarını canım bıde en son ne zaman gittin kese boyun kac dıBizim ara
İda da bir gün var:)
Evet cnm yaklasik 4 haftaya
Duymadik ama gorduk canim bizi 15 gun sonra cagirdi
Merhaba kizlar bende mayis annesi olucam Allahin izniyle...ben kalp atislarini duydum 10 gun sonra tekrar çağırdı..
Bizi de 1 ay sonraya çağırdı15 gün cnm. 3.ay bitene kadar böyleymis.
Cok fazla da ultrasyon Iyi degil canim benim doktorum da tavsiye etmiyor mecburi olmadikca 1 ay sonrasi cok normal,,,Bizi de 1 ay sonraya çağırdıtüm hamile arkadaşlarımı da kalp atışları duyduktan sonra ayda bir çağırmış normal dediler ama sizinkiler 15 gün demişler aklım karıştı şimdi
Canim doktor benden istemedi daha galiba kalp atışını duyduktan sonra istiyorlarArkadaşlar dr sizden de hamilelikte yapılması gereken testlerden istedi mi? Yaptıran var mı? Kaç para ödediniz?
Canim benim doktorum kan testleri yaptiriyor ve hepsi ucretsiz ama almanyada yasıyorum Burda sigortamiz karsiliyorArkadaşlar dr sizden de hamilelikte yapılması gereken testlerden istedi mi? Yaptıran var mı? Kaç para ödediniz?
Allah gönlüne göre versin canımSelam, kizlar bebişlerinizin cinsiyetini merak ediyormusunuz ben cok merak ediyorum cinsiyetini esim ve kizim erkek istedikleri icin cok istiyorum erkek olmasını kizlar hepimiz hamileyiz lütfen dua edin bana hayirli saglikli bi oglum olsun Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?