- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #2.701
Kuzum yeşil elma iyi geliyo bak öneririm eksi biraz ben aliskinim mide bulantisina çok zorlamiyo ama bi gün ağladım o kadar kötü oldum Allah yardımcımız olsunSelam bayanlar kusma ve mide yanmasi yla nasıl baş ediyorsunuz yemek yemekten nefret eder oldum yaşamak için yiyorum artık hicbirsey tadı tuzu yok.doktorun verdiği bulantı ilacı hiç fayda etmiyor
Canım nasıl oldun merak ettim?
Doktorun ismı nedır acaba. Bırde hangı hastanedeDoktordan cok bi abla gibi yaklasir Allah razı olsun. İnsallah sende benim ki gibi bir doktor bulursun.
Cnm allaha cok sükür kanamam kesidi yatiyorum dunden beri bu gun hic gelmedi bi akntiyla az geldi 1 kere oda normal ilaclarima devam ediyorum karın agrılarım filende gitti bakalim bekliyoruz su an salı gunu gidicem yine igneye ...Canım nasıl oldun merak ettim?
Maşallah canımCnm allaha cok sükür kanamam kesidi yatiyorum dunden beri bu gun hic gelmedi bi akntiyla az geldi 1 kere oda normal ilaclarima devam ediyorum karın agrılarım filende gitti bakalim bekliyoruz su an salı gunu gidicem yine igneye ...
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar, ben de Mayıs annesiyim..
=) Nasılsınız bakalım?
ben 1 kilo aldım ama karnım özellikle öğleden sonraları şişip 4-5 aylık hamile gibi oluyor. o saatlerde karnıma dokunamıyorum. sanırım erkenden hamile pantolonlarına geçicem.Galiba bende ole olcam 2 kilo aldim bile.gerci doktor odem dedi ama yinede hersey dar gelmeye basladi.umarim busekilde kilo aritisi devam etmez
Benim pantolonlarim dar geliyorben 1 kilo aldım ama karnım özellikle öğleden sonraları şişip 4-5 aylık hamile gibi oluyor. o saatlerde karnıma dokunamıyorum. sanırım erkenden hamile pantolonlarına geçicem.
Merhaba kızlar, ben de Mayıs annesiyim..
=) Nasılsınız bakalım?
ben 1 kilo aldım ama karnım özellikle öğleden sonraları şişip 4-5 aylık hamile gibi oluyor. o saatlerde karnıma dokunamıyorum. sanırım erkenden hamile pantolonlarına geçicem.
Benim pantolonlarim dar geliyor
Hamile pantolonu icin erken
Bugun rahat pantolon baktim istediğim gibi bulamadim:/
Aynen cnm cok sagol ya simdide herseyi tereddutle yiyom armut yemek zararlimidir acabaMaşallah canımDinlenmeye devam onlar doğunca zaten vaktimiz olmayacak
ben herşeyi yiyorum canım meyve sebze midem aldıkça ne varsa yerim doktorum birşey demedi yeme içme konusunda üzüm filan diyenler de olmuş zararlı diye ama ben salkım salkım yedimAynen cnm cok sagol ya simdide herseyi tereddutle yiyom armut yemek zararlimidir acaba
canım benim de 3 gündür bulantım varkızlar mide bulantısından kafamı kaldıramıyorum, iyi ki bu hafta ve haftaya okullar yokmuş, ben gidemezdim yoksa :S nasıl baş ediyorsunuz mide bulantısıyla .:S
Hoşgeldin arkadaşım.. Amin inşallah, sağlıcakla kucağına alırsınSelamlat... bugun bende hamis oldugumu ogrendim kan degerim 1257 cikti arkadaslar...yatin randevum var hayirlisi olur... 3 sene once kurtaj olmustum. Rabbim tekrat yasatmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?