- 17 Eylül 2015
- 413
- 330
- 18
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #2.781
amin canımInsallah canim allah razi olsun cumlemize saglikli dogumlar ve bebekler olsun insallah
Kanama kahverengi bile olsa lekede mutlaka dr.a danis.
bende gün içinde uyudum diye uyuyamıyorum canımİyi geceler kızlar ayıptır söylemesi balık yaptık bu aksam görmemiş gibi saldırdım feci bulantım var uyuyamiyorum
Hosgeldin canim ayni tarihden biri dahaÇok tesekkur eserim keseyi gordunuz mu peki hanimlar
Yaşasın benim de bir bdt'daşım oldu nihayettt.slm bende mayıs annesi olcam inşallah
Canım aslında hiçbir şikayet yok bende sadece çok çok çok Şiştim bel agrim bugün hafif vardı okadar :)nisamelek canim seninle de tarihlerimiz 1 gun var arada,bel agrin var mi
Teşekkür ederim canim7. haftada başladı galiba çoğumuzun :/
Teşekkür ederim canim ben de cok var ondan merak ettimCanım aslında hiçbir şikayet yok bende sadece çok çok çok Şiştim bel agrim bugün hafif vardı okadar :)
Size sadece sukadarini anlYaş aralığı çok az, doğduğunda oğlum 2,5 yaşında olacak ve 4 ay sonra okula başlayacak. Bebek geldi, o okula gitti, dışlandı gibi bir psikolojiye girmesini de istemiyorum. Çok şükür oğlum çok uysal, çok sakin, çok düzenli bir çocuk ve bebekle bir değişmesinden korkuyorum. Ben ikisine de yetebilecek kapasitede değilim...
Neyse ben grubun neşesini bozmayayım. Şimdi ilk kalp atışının heyecanı başlamış
Az daha bayramdan once doktora gidemeyecektim hafta sonu sehir disindaydik randevu almaya firsatim olmamisti bugun alayim dedim bir baktim benim doktor arife gunu calismiyorr ondan onceki gune girdim hemen sadece ve sadece 1 yer kalmisti o da 2 bucugaa bana sabah ac karinla gel demisti simdi ne yapicam ben 2 bucuga kadar hicbisey yemicemmi ayy nasil dayanicam kizlarr
Kızlar biriniz cvp yazn inde şüphe var bebegi më bişey olmşmudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?