- 9 Temmuz 2015
- 226
- 351
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #2.821
Cok gecmis olsun.İki günü hastanelerde geçirip şiddetli mide bulantısı kusma şikayetiyle 4 tane serum ve bilumum iğneler yeyip bu gün yeniden iş başı yaparak yeni güne bismillah dedik ve bebişimin muhtemel doğum tarihi 30.04.2015 - 02.05.2015 olabileceğini öğrendik meğer 4 gün geriden geliyormuşuz :)
Günaydın kızlar, yeni bir hafta yeni heyecanlarTamam canım cok sagol 10 gun baya uzunmuş ya
ben bu hafta almayı düşünüyorum. zaten dışardan (bel kısmını açmadığın sürece) belli olmuyor hamile pantolonu olduğu. siyah bir tane alayım esnek bir kumaşı olan. hamilelik sonuna kadar giyerim diyorum. ilk çocukta 5. aydan sonra almıştım. o arada bedeni büyük pantolonlar aldım. doğumdan sonra kiloları çabuk verince o bedeni büyük pantolonlar hep atıldı yazık oldu.Benim pantolonlarim dar geliyor
Hamile pantolonu icin erken
Bugun rahat pantolon baktim istediğim gibi bulamadim:/
Cok gecmis olsun.
Bisey yiyememe asamasina gelince mi hastaneye gittiniz?
İmkaniniz varsa rapor alsaydiniz.
Canım bi doktora git istersen için rahat olur normal aslında ama herkesin aynı olmuyor işteTeşekkür ederim canim ben de cok var ondan merak ettim
Günaydın kızlar, yeni bir hafta yeni heyecanlarCanım senin kedilerin vardı dimi, bugün uygulamamın verdiği uyarı ) Sen bağışıklık kazanmışsındır muhtemelen korkma
Canım sen emin mısın tansiyonun düştüğüne o zaman ben yükselmesi riskli diye bılıyorumdaCanm bugn tekrar gitcm bakalm çünkü geçen yılda tansiyonum düşünce bebegim ölmüştü oyüzden korkuyrm
Bende doktora giderken normal pantolonlarimddan giydim. Daha cok yeni ya hamile pantolonu icin erken falan der dokttor diye. Ama hamile pantalonu giy artik iz yapicak seyler giyme rahat olsun bebis dedibende 1 kilo almışım ama pantolonların beli fena rahatsız ediyor bugün arkadaşımdayken pantolonun düğmesini açtım da rahat ettim :)) Başkası sölese 7. Haftada pantolonların sıkacağını dalga geçerdim ama oluyomuş
Sabah hic kahvalti edesim yok öğleden sonra paso yiyorum. Aksam artik acikiyorum ama yicek bir sey bulamiyorumBENDE SABAHLARI AYNI SEKILDE OLUYORUM CANIM YEMEK ISTIYOR ACIM AMA NE YICEGIMI BILEMIYORUM AKSAMA DOGRU DUZELIYORUM
Bide gebelik takvimini faln nasıl yapıyoruz
Hoşgeldin canim aramıza Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı da nasip etsinmerhaba kızlar ben de mayıs 2016 annesi alacağım kısmetse :) sat 15 ağustos, 4+4 de kese göründü 3 mm. umarım tüm anne adayları sağlıcakla kucaklarına alırlar bebişlerini :)
Dunden beri azalmaya basladi kan degerim betahcg olcturdum, ayni cikti 2gun sonra ins bi sey yokturCanım bi doktora git istersen için rahat olur normal aslında ama herkesin aynı olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?