- 19 Mayıs 2015
- 38
- 25
- 88
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #2.941
Bence bi araçla yavaş yavaş yürüyerek git doktorunaKizlar bi yardim edin
Cts kanama oldu dusuk tehlikesi dedi dr progestan verdi yatak istirahati verdi
Pazar kanama artti tekrar gittik dr proluton igne yapti yalniz tuvalete kalkabilirsin dedi
Bugun sancili ve dahada cok kanama geldi dr. Yapacak bisey yok ilacini igneni alip yatacaksin dua edeceksin dedi. Bu gittiklerim acil dr.lari
Yarin sabah kendi dr.uma kontrolum var ben gitsemmi yatsammi cok kafam karisti bi akil verin bana
canm bende de beş ay önce aynı şey olduArkadaşlar size bişey sormak istiyorum ben 9eylülde normal günümde regl oldum dün ev temizliği yaptım çok fazla halıları bile sildim sonra kanama oldu bende ve devam etti bugün de arkadaşıma anlattım durumu bi test al yap dedi az önce yaptım ve cok koyu ikinci çizgi gördüm hamile olduğuma ihtimal vermek istemiyorum çünkü regl günümde ve olması gereken sürede bitti üstelik o gün test yaptığım da negatif çıkmıştı sizce neden olmuş olabilir fikri olan veya bu durumu yaşayan varsa paylaşırsa çok sevinirimEki Görüntüle 1637801
Sagol canim bende gitmek istiyorum tedavi gormustuk sureci biliyo dr. Dedigin gibi yavas yavas gidelim bizBence bi araçla yavaş yavaş yürüyerek git doktoruna
Dualarimiz seninle cnm haydi guzel haberlerini bekliyoruz bekletmeden yaz bizede:)Kızlar lütfen ama lütfen dua edin bana 1 saate hastene gıdıcem kalp atışı için ınsallah duyarım nolur dua edin
Insallah canım guzel haberlerle gelirim sen ne zaman gideceksinDualarimiz seninle cnm haydi guzel haberlerini bekliyoruz bekletmeden yaz bizede:)
Duyacaksın canım korkma.. Haberlerini bekliyoruzKızlar lütfen ama lütfen dua edin bana 1 saate hastene gıdıcem kalp atışı için ınsallah duyarım nolur dua edin
Kendi Dr una gitmelisin bence progestan ve depot yapılması gerekenler bende aynı şeyleri yaşadım bebeğin durumunu görürsen için rahat ederKizlar bi yardim edin
Cts kanama oldu dusuk tehlikesi dedi dr progestan verdi yatak istirahati verdi
Pazar kanama artti tekrar gittik dr proluton igne yapti yalniz tuvalete kalkabilirsin dedi
Bugun sancili ve dahada cok kanama geldi dr. Yapacak bisey yok ilacini igneni alip yatacaksin dua edeceksin dedi. Bu gittiklerim acil dr.lari
Yarin sabah kendi dr.uma kontrolum var ben gitsemmi yatsammi cok kafam karisti bi akil verin bana
Benimde öyle 8. Haftadan gün aldık demek oluyor buBen 7+1 im şuan ama hamilelik takvimi 8 haftalık gosteriyo bi terslik mi var ki
AMİN CANIM AMİN inşaallah. Sağlıklı hayırlı bir şekilde bebişleri kucagımıza alırız.Bebekler alıyor ya herşeyi galiba bize kalmıyor sürekli benim vücudum bi yerlerden patlak veriyo hergun bi yerim tutuyo agriyo birşeyler oluyo en nefret ettiğim de doktora gitmek hastane kokusu beni hasta ediyor zaten Allah yardımcımız olsun
aynı aynııı bende öyleyim yaaa dengem bozuldu iyice. Ben ben miyim ben değilmiyim kimim bilmiyorum vallla. Durup durup ağlayıp çok iştahla yemek ıstedıgım yemegı biraz yiyip öğüren karın agrısından kıvranan her akşam böyleyim yaHanimlarr
Ay hic iyi degilim yaaa noluyor bana
Aksam afiyetle yedigim yemekden midem kalkti.
Goguslerim zaten sisti iyicene sudyenle canimi cok acitir oldu.
Zaten butun gun uyumak istiyorum. Uyansamda 2 saat geçmeden yine uykum geliyor.
En sacmasi az once durduk yere ağlamak geldi icimden. Bir sebebi yok ama delirmis gibi aglamak istoyorum.offf
Aynen cnm benimde baldirlarim sizliyor.huzursuz sysk sendromuna venzer sekilde. Gebeligin cilveleri sanirimKızlar bir haftadır diz ağrısı başladı bende yerimde duramiyorum romatizmalilar gibi. diz kapaklarim ağrıyor nedeni ne olabilir ki
Hafta olarak 8.haftadasin ondan olabilir cnmBen 7+1 im şuan ama hamilelik takvimi 8 haftalık gosteriyo bi terslik mi var ki
Iyi geceler hanımlar. Bende bugün öğrendim evde test Yaptım.
Kızlar lütfen ama lütfen dua edin bana 1 saate hastene gıdıcem kalp atışı için ınsallah duyarım nolur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?