- 18 Mart 2010
- 117
- 22
- 98
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #2.901
Kac bedensin cnm ven lcwde buldum 40 bdnLastikli pantolonu bizde bugün düşündük alsak mı diye ama bana göre var mıdır bilemedik
Kızlar tansiyonunz kaç çıkıyor
Kizlar hamile oldugunuzu cevrenize soylediniz mi? Benim ailem esimin ailesi biliyor bizde. Nedense nazar deger korkusuyla simdilik bekliyorum.
Canım bendede yok hiçbişey biligin hamile gibi hissedemiyorum ben yarin gidicem doktora kalp atışı duymaya umarım sorun olmaz sadece şanslı kesim olarak nitelenirizKızlar ya benim ilk gebelik kalp atışı alınmadığı için sonlandırılmisti. Şimdi de çok korkuyorum. Geçen hamileligimde hiç midem falan bulanmamisti. Şimdi de bir belirtim yok acaba diyorum gene mi gelismedi bebekbayramdan sonraya çağırdı doktor. Bakalım zaman nasıl geccek.. sizin belirtileriniz neler? Bulantı ne zaman başladı?
Canım aramızda bir gun ben de yarın gıdıcem cok gerginım ınsallah sende bende duyarızCanım bendede yok hiçbişey biligin hamile gibi hissedemiyorum ben yarin gidicem doktora kalp atışı duymaya umarım sorun olmaz sadece şanslı kesim olarak niteleniriz
Canım bendede yok hiçbişey biligin hamile gibi hissedemiyorum ben yarin gidicem doktora kalp atışı duymaya umarım sorun olmaz sadece şanslı kesim olarak niteleniriz
Evet canim bizimde ole, aileler biliyo sadeceKizlar hamile oldugunuzu cevrenize soylediniz mi? Benim ailem esimin ailesi biliyor bizde. Nedense nazar deger korkusuyla simdilik bekliyorum.
Ben sen gibiyim canimKızlar ben bu aralar acayip sinirliyim ağlıyorum herseye içime çeke çeke bebeğime bısey olursa diye korkuyorum sonra daha hastaneye de gidemedim bısey olur mu aglayınca üzülünce
Ben sen gibiyim canim
36 bedenim canım 38 olur şuan heralde banaKac bedensin cnm ven lcwde buldum 40 bdn
Boşuna üzme kendini canım benim de bulantılarım yoktu meleğimin kalp atışlarını duydum çok şükür.. İnşallah sende duyacaksın boşuna stres yapıp üzme bebişiniKızlar ya benim ilk gebelik kalp atışı alınmadığı için sonlandırılmisti. Şimdi de çok korkuyorum. Geçen hamileligimde hiç midem falan bulanmamisti. Şimdi de bir belirtim yok acaba diyorum gene mi gelismedi bebekbayramdan sonraya çağırdı doktor. Bakalım zaman nasıl geccek.. sizin belirtileriniz neler? Bulantı ne zaman başladı?
Cnm bnm ya inşallah yarın kaçta senin randevunCanım aramızda bir gun ben de yarın gıdıcem cok gerginım ınsallah sende bende duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?