- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #3.421
Ay kıyamam! Ben tadımlik tadımlik yiyebildim. Belki sen de öyle denesen??Bende cok etkileniyorun migde bulatisi artti artik bugunki kavurma o kadr guzeldiki tadi bir kere tadina baktim yiyemedim daha fazla
Kokusu etkiliyor canim evet benide biraz çekeceğiz galibaAy kıyamam! Ben tadımlik tadımlik yiyebildim. Belki sen de öyle denesen??
Aslında kuzu etini çok severim ama bu sefer kokusu çok ağır geldi.
Yok kuzum ya kusuyorum bennde sürekli ilk gün iyiydi onun için yazmıştım bugün az gezdim Midem çok kötü hiç bi şey alamıyorum agzimaAfiyet olsun :) senin bulantin yok mu? Sanırım rahat bir gebelik geçireceksin :))
Olmaz insallah bebeğine bi şey canım sen yeter ki çok yorma kendini agrin olunca da dinlen bol bolInşallah bebişime bir şey olmaz.. Eşim çok kızdı bırak yapma diye.. Sanırım ben çok safım ya da iyi niyetliyim hiç durmadım kaynanaya yardım ettim...
Kızlar merhaba bende 2016 Nisan ya da Mayis annesi olacağım inşallah...
Grubunuzun Yeni buldum Umarım birlikteliğimiz uzun sürer
Şu anda tam 9 haftalık hamileyim öğretmen olduğum için pazar günü Van'a gideceğim Van'da iyi kadın doğum uzmanı tanıdığı olan var mı
ay kiyamam. ama protein e ihtiyacin var. sut icebiliyor musun? en azindan onu icsen..Yok kuzum ya kusuyorum bennde sürekli ilk gün iyiydi onun için yazmıştım bugün az gezdim Midem çok kötü hiç bi şey alamıyorum agzima
masallah 8 haftalikmissin, gobusun kendi gostermeye basladi mi? kiyamazmis ona miranda teyzesiiii! nasil da cabuk buyuyorlar..Ben de Üstüme birşeyler alıyım dedım hamile kıyafetleri rezalet normal yerlerden bulana kadar o kadar yoruldum ki Allahtan buldum ama kasıklarım agrıyor suan
bakalim.. benim midemi etkiliyor bazi kokular ama daha hic ogurmedim oyle. wallahi bir arkadasim ilk uc ayini wc de gecirdi. yazik kiz aksamlara yastik atiyorum suraya, yataktan git gel zor oluyor diyordu. insallah o kadar zorlu gecmez. ama daha yeni tabi. ben 4+4 um bugunKokusu etkiliyor canim evet benide biraz çekeceğiz galiba
kayinvalidenize soylemediniz mi hayatim? gebe oldugunu bilince onun sana yardim etmesi gerekmez mi? valla ben de dun is yerinde bir oraya bir buraya kosturdum cok ayakta kaldim, hemen bir damla kan geldi. ama artik yok. bebegim herseyden degerli!Inşallah bebişime bir şey olmaz.. Eşim çok kızdı bırak yapma diye.. Sanırım ben çok safım ya da iyi niyetliyim hiç durmadım kaynanaya yardım ettim...
Canım ben Van'da yaşıyorum. Gebbe kaldıktan sonra ilk kez gideceğim doktora.
Daha önce İstanbul Hastanesi'ndeki Deniz Bey'e gitim memnun kaldım.
Ben de internetten kadın doğum uzmanları Araştırdım ve İstanbul Hastanesi hakkında pek iyi şeyler duymadım..
İhsan rua isimli bir doktor varmış Onun hakkında hep iyi şeyler duydum Bilmiyorum Ona gitmeyi düşünüyorum...
Benim gebeliğim tüp bebek gebeliği ve üçüncü denemem bu yüzden çok endişeliyim....
Vana geldiğim zaman artık doktorlarla görüşe görüşe birisinde karar kılacağım ben de tam emin değilim...
Anlıyorum. Tabi senin daha pimpirikli olman doğal.
Medisina hastanesindeki öznur hanım da iyi bir doktordur. Arkadaşımın tüp ikiz bebeklerinin doğumunu yaptırmıştı. Alternatif olarak aklında bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?