2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canım reflüsü olabilir belki bebeklerde çok yaygın doktora göstersene

Canim hastanedeyken hemşireler hiriltiya kusmaya dikkat edin sindirim le alakali problem olabilir demişlerdi bi doktora goturmeni tavsiye ederim

Hayirli olsun canm Allah anali babali büyütsün inşallah guzel bi doğum olmuş darisi biz bekleyenlerin basina

valla ben de simdi doktordan ciktim. ben ilk mayis 30 diye hesapladim tarihimi. ama doktorum mayis in 26 si senin tarihin dedi durdu 9 ay boyunca. bugun oturmus haziran 1 gibi gelir dedi. ben neeaaaaah!??!? diye kalakaldim.
kanala mi girmemis, basi mi donmemis, nerden anladin diye elli tane soru sorarken o 12 haftalik ultrasonuna baktim demez mi! uleayns geldik 37.haftaya. simdi 25 hafta geri gitmenin ne alemi var??

yaw su ahududu yapragi cayi midir nedir. bugun alacagim hepsinden. bir iki gundur squat yapiyordum. bacaklarimdaki kaslar cayir cayir yaniyor ama durmak yok. yuruyusleri de arttiriyorum. canim pek istemiyor ama sanirim kocama da yesil isik yakicam.

sekerim olmasa o hint yemeklerinin de dibine vururdum ben ama!!!

haziran 1 ne yeeeaaaa!

Ilahii guldurdun beni senin gibi tezcanliya dencek lafmi o sıkıntı etme o doktorun dedigi zamana gore degil kendi keyfine göre gelcek saglikla gelsin de önemli olan o

Günü yaklaşsın diye beklerken gittikçe artıyo
Squat bende yapıyorum canım istedikçe bugün 2 kere merdivenlerden çıktım epeyde yürüdüm bak şimdi adet olcakmış gibi bi ağrım var karanfili sıcak suyun içine atıp içtimmm acaba ondanmı

Valla bende senin gibi düşünüyorum tek çare eşim olcak gibii

Ilahii guldurdun beni senin gibi tezcanliya dencek lafmi o sıkıntı etme o doktorun dedigi zamana gore degil kendi keyfine göre gelcek saglikla gelsin de önemli olan o
ben bu kadar sabirsizim yaa, bizim ki kesin 42. haftadan gun alir :)

ama dedigin gibi hepimizin bebekleri saglikla sihhatle huzurla gelsin insallah

Aynen canım bu arada senin yiğeninle aynı gün oldu doğum günü.

buyuk gecmis olsun iremcim. demek ki gununde hayirlisiyla huzurla gelmis pasan.
benim yegenim de bugun tam 11 oldu. delikanli olmus valla.. ne zaman gecti boyle anlayamiyorum. ama seninkisine de nasip olsun. okullu olmak, buyumek, damatligini gormek :)

ay evet tarih kaciyor resmen benden!
senin yine az kalmis yaaa bu hafta gelir. bence de sen esine az yesil isik yak. zaten gelecek 6 - 7 hafta kadar yanina yaklasamayacak.. hem eglence olur hem de belki bebek gelir.
ben de bu aksam muhtesem yuzyildan sonra iki mum yakarim artik. ama once dizi :) ehhehehehe

birz daha sakinleştim canım. abarttım biraz hamile piskolojisi ile. ben bugun yarın dogacak nerden kızce yine taklam atmış
Kilosunu hic kafana takma canim dogum aksami doktor az fazla olctum 4400civari dogcak dedi 3900 dogdu dusun az fazla dedigi rakami.. bol bol yuru bi de emekle yavas yavas doner bence son anda bile ters donen bebekler var
denicem canım emekleme olayını. sagol.. aslında hareketli bi hafta geçirmiştim ama .. karnım normalden büyük sanki biraz ve suyu da çoksa dönmüş olabilir. maşallah bi tekmeler bi dönüşler karnımda. her halde o zamanlardan birinde yine döndü..
kısmet canım. ablama söyleidm. bi kaç gün gelecek. sonra da zaten 14 mayıs gelir. kv gelir. kısmet derler hepsine. iyi olsun da yavrum. varsın anasıyla dalga geçsin
yani 3700 gr diyor. o bebiş nasıl döner. dedim ya her halde suyum cok karnım büyük yeri o kadar da dar değildi. benim her hafta değişti nerede ise canım. 32de de tersti. sonra 2 kere döndü ters döndü bi daha döndü ama son anda dönmesini cidden beklemiyordum. bu kadar etkilenmem bu yüzden.

ah ah en baştan beri bi sıkıntı yoktu işte normale. son anda böle bişi deyince doktor. ne bileyim. hava da kapalı . sanırım çok etkilendim.

peki ayaktayken mi oturduğumuz yerde mi? otururken kaburgalarımda ayağa kalkınca bir karış aşağıda indi mi diyoruz bu durumda inmedi mi
ayakta iken bakıyordum ben. karnım bariz inmişti demek ki inmemiş. kızcem dalga geçmiş benimle. kafa yukarda olunca inme olayı olmuyor sanırım. kasıklarımda kıvıl kıvıl ediyor. demek eli kolu değil bacaklarıymış onlar.
ama son 2 gnde filan döndü sanırım. öncesinde hıçkırıkları popomda filan hissediyordum
sakinleştim durumu kabullendim sağlık olsun modundayim, karnimdaki evladimi da uzmiyim dedim. çünkü bir ara farkettim ki döndü diye çocuğa kiziyorum icimden.

Oyyy ne kadar cok sevindim anlatamam. Isteee 05.05.16 bebegimiz .. Allah anali babali büyütsün yavrunu. Ohh mis kokusunu cek icine. Bugun dogum haneye yakin bir yerde girdim nst ye. O yeni dogmus bebis ağlaması gibisi yokmus. Şarkı gibi geldi kulagima. Sonra esime dedim ki ayy biz de.duyalim bu sesien kısa zamanda. Cok imrendim simdi. Oyy maşallah masallah darisi başımıza
sagol şeker. kesinlikle denicem bunu da..
miranda_1986
eşim zevzek işte. söylediğine çok pişman oldu ben aglamaklı olunca. 25 kilo aldım son 1.5 kilosu da son 1 haftada. o kadar çok iştahım açıldı ki. doktora da söyledim. büyüdü de her halde yediklerim yetmiyor dedim. sen hiç takma. kamyon gibisin tır gibisin diyenler olur. önemli olan o bebegi iyi beslemiş olman. hiiç takma. olacagına varır dedi. annem de son anda dönen bebekler var. şimdiki doktorlar abartıyor . ben hiç kontrol montrol olmadım 4 bebek dogurdum filan deid. moral verdi. ablam da merak etme bi kaç gün ben gelirim filan deyince biraz daha sakinleştim. kendimi çok şartlamışım normale. sezeryan deyince verdiğim tepki de çok aşırı oldu

Ay çok güldüm allahta seni güldürsün canım ya kız bizimki şimdi pimpirleniyo bende aksine soğuk kanlılıkla devam ediyorum bakalım nolcak doğurdum dersem anlaşılır zaten hahaha

mirandacım sen çok yaşa emi
sen bakma onlara. çaylara devam et. squatlara da. bak bi kaynakta bol bol dinlenme uyuma da diyor onu da ihmal etme. şu ahududu çayı yaprak mı olacak acaba? ben de kocama zor zamanlar yaşatıyorum. adam yanaşmak istemiyor ben bi şekilde ikna ediyorum garibi hem sonra dediğin gibi 6-7 hafta action olmayacak bari şimdiden bahaneyle ve eglencesine bişiler yaşansın
squat yapayım dedim benim dizler tümüyle iptal. neden bilmiyorum. cok kısa zamanda aldıgım kilolar mı bacaklarımdaki ödem mi bilmem bir kez bile yapamadım. koptu dizlerim. bazen öyle hareketliyim ki ama kendime inanamıyorum. ama sabahları ayaklarıma sanki çivi batıyor. sanırım topuk dikeni oldum. yürüdükçe geçiyor allahtan.

bu arada şu doktorların bebegi elle dışardan döndürmeleri yurtdısında yaygın ama burada risk almak istemiyorlar. bebegin saglıgını tehlikeye atabilir hatta allah korusun kemikleri bile kırılabilirmiş. bunlar yerine olurum sezerynaımı alırım mis kokulumu kucagıma daha iyi diyorum. doktorum da zaten hiç teklif etmedi ki kadın cidden normal dogum yanlısıdır. çok gerekmese demezdi eminim

İnşallah tatlım doğum günüde kutlu olsun yiğenin rabbim o yaşlarını bizede göstersin

Kedibochi erkekler cok sakaci oluyor. neyse ki kadinlarin da mizahi pek bi guzel. onun sacindaki teller dokulmeye baslasin bakalim. buz gibi yenen bir intikam ile itinayla dalga gecilir diye not birakirsin :) ayrica girls team in nufusu artiyor. cok nazik bir hatirlatma gecelim

bu arada bak ablan yanina gelecek olmus. icimden gecirmistim biliyor musun. simdi dedim sherry yi yalniz birakmaz, o ilk gunlerini ablasiyla, bebegiyle daha guzel gecirir. dogumumuz nasil olursa olsun, hayirlisiyla olsun. mutlulukla olsun. onemli olan bizim ve bebislerimizin sagligi. yoksa o gunler muhakkak unutulacak.
yani ya unutuluyor ya da biz kadinlar kecileri kacirmisiz. yoksa insan niye ikinciyi dogurmak istesin yaaa?? yok yumurta tavuk olayi gibi bir paradox benim icin bu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…