- 24 Temmuz 2007
- 1.240
- 1.716
- 333
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.701
canım reflüsü olabilir belki bebeklerde çok yaygın doktora gösterseneOğlum 1 haftalik oldu . Emiyor kusuyor tekrar emziriyorum kusuyor .hırıltılı bi ses çıkarıyor.kusmasina engel olamıyor gazını çıkarıp uyutuyorum kusuyor çıkarmadan deniyorum gene kusuyor 1 haftada toplasan 14 saat uyumuşumdur annem de ise başladı yalnız kaldım kızlar çok kötü durumdayim bebegimde kusuyor moralim iyice bozuluyor
Oğlum 1 haftalik oldu . Emiyor kusuyor tekrar emziriyorum kusuyor .hırıltılı bi ses çıkarıyor.kusmasina engel olamıyor gazını çıkarıp uyutuyorum kusuyor çıkarmadan deniyorum gene kusuyor 1 haftada toplasan 14 saat uyumuşumdur annem de ise başladı yalnız kaldım kızlar çok kötü durumdayim bebegimde kusuyor moralim iyice bozuluyor
Canlarım sonunda bende doğum yaptım.bugün 11:30 da minik oğlumu kucağıma aldım çok şükür.normal doğum oldu.dün demiştim doktor doğumu hızlandırmak için alttan bişey yaptı diye.akşam 12 ye kadar hafif sancıyla kasılmalarım oldu.12 den sonra ağrı filan kalmadı.sabah zaten çağırmıştı doktor ama benim gelmeye niyetim yoktu.sonra sabah 8 gibi nişanım geldi.ama hiç sancım yoktu.banyo filan yaptım.hastane 1 saat zaten.çıktık yola.doktor alttan baktı dün 2 cm olan açılmam 3 cm olmuş.hemen yatış verdi.suni sancı takıldı.sonra doğdu minik oğlum3 kilo 550 gr.boyunu sormamışım. Rabbim kalan arkadaşlarıda kurtarsın inşallah.hepinizi öpüyorum
Ay canım çatlaklardan hiç bahsetmeyelim istersen bakamıyorum bile ağlayasım geliyoo
Devir değişti kızlar erken falan gelmiyo arkadaşım kimse kandırmasın bence hamişleri
İnan gidip doktorun önüne yatıcam al beni doğuma artık diye
kiyamam ben ona! ne degisiktir onun icin. dusunsene, senden kucuk bir can!Saol canım benim ablamız ziyarete geldi.çok sevdi kardeşini.darısı size olsun inşallah bitanem.
Canım reflüsü olabilir mi? Doktor ne dedi?
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda düzelsin inş.
Doktora gittin mi? doktor ne diyor bu duruma, normal mi acaba?
valla ben de simdi doktordan ciktim. ben ilk mayis 30 diye hesapladim tarihimi. ama doktorum mayis in 26 si senin tarihin dedi durdu 9 ay boyunca. bugun oturmus haziran 1 gibi gelir dedi. ben neeaaaaah!??!? diye kalakaldim.
kanala mi girmemis, basi mi donmemis, nerden anladin diye elli tane soru sorarken o 12 haftalik ultrasonuna baktim demez mi! uleayns geldik 37.haftaya. simdi 25 hafta geri gitmenin ne alemi var??
yaw su ahududu yapragi cayi midir nedir. bugun alacagim hepsinden. bir iki gundur squat yapiyordum. bacaklarimdaki kaslar cayir cayir yaniyor ama durmak yok. yuruyusleri de arttiriyorum. canim pek istemiyor ama sanirim kocama da yesil isik yakicam.
sekerim olmasa o hint yemeklerinin de dibine vururdum ben ama!!!
haziran 1 ne yeeeaaaa!
Ilahii guldurdun beni senin gibi tezcanliya dencek lafmi o sıkıntı etme o doktorun dedigi zamana gore degil kendi keyfine göre gelcek saglikla gelsin de önemli olan ovalla ben de simdi doktordan ciktim. ben ilk mayis 30 diye hesapladim tarihimi. ama doktorum mayis in 26 si senin tarihin dedi durdu 9 ay boyunca. bugun oturmus haziran 1 gibi gelir dedi. ben neeaaaaah!??!? diye kalakaldim.
kanala mi girmemis, basi mi donmemis, nerden anladin diye elli tane soru sorarken o 12 haftalik ultrasonuna baktim demez mi! uleayns geldik 37.haftaya. simdi 25 hafta geri gitmenin ne alemi var??
yaw su ahududu yapragi cayi midir nedir. bugun alacagim hepsinden. bir iki gundur squat yapiyordum. bacaklarimdaki kaslar cayir cayir yaniyor ama durmak yok. yuruyusleri de arttiriyorum. canim pek istemiyor ama sanirim kocama da yesil isik yakicam.
haziran 1 ne yeeeaaaa!
Aynen canım bu arada senin yiğeninle aynı gün oldu doğum günü.kiyamam ben ona! ne degisiktir onun icin. dusunsene, senden kucuk bir can!
valla ben de simdi doktordan ciktim. ben ilk mayis 30 diye hesapladim tarihimi. ama doktorum mayis in 26 si senin tarihin dedi durdu 9 ay boyunca. bugun oturmus haziran 1 gibi gelir dedi. ben neeaaaaah!??!? diye kalakaldim.
haziran 1 ne yeeeaaaa!
ben bu kadar sabirsizim yaa, bizim ki kesin 42. haftadan gun alir :)Ilahii guldurdun beni senin gibi tezcanliya dencek lafmi o sıkıntı etme o doktorun dedigi zamana gore degil kendi keyfine göre gelcek saglikla gelsin de önemli olan o
Aynen canım bu arada senin yiğeninle aynı gün oldu doğum günü.
Bu arada kızlar bebeğimin kordonu düğüm olmuş.eğer doğumu başlatmasalarmış bir iki gün daha dursa kaybederdik bebeği dedi doktor.allahım korusun.doktorunuza güvenin.allaha emanetler inşallah herkes sağlıkla kucaklar yavrusunu.
yok canım yaBenimde 16 aylık bir oğlm var. Napicam ben de düşünüyorum. Onu ihmal etmek istemiyorum. Ben bakıcam ikisinede. Senin yardım edicek kimsen varmı igorcum
ay evet tarih kaciyor resmen benden!Günü yaklaşsın diye beklerken gittikçe artıyo
Squat bende yapıyorum canım istedikçe bugün 2 kere merdivenlerden çıktım epeyde yürüdüm bak şimdi adet olcakmış gibi bi ağrım var karanfili sıcak suyun içine atıp içtimmmacaba ondanmı
Valla bende senin gibi düşünüyorum tek çare eşim olcak gibii
birz daha sakinleştim canım. abarttım biraz hamile piskolojisi ile. ben bugun yarın dogacak nerden kızce yine taklam atmışüzüldüm canım inşallah tekrar döner doğum pozisyonuna kızçen hayırlısıyla ben de senin gibi özellikle normal doğum yanlısı doktor bulmuştum filan ama nasip işte sağlıklı olalım da artık varsın sezaryen olsun napalım
denicem canım emekleme olayını. sagol.. aslında hareketli bi hafta geçirmiştim ama .. karnım normalden büyük sanki biraz ve suyu da çoksa dönmüş olabilir. maşallah bi tekmeler bi dönüşler karnımda. her halde o zamanlardan birinde yine döndü..Kilosunu hic kafana takma canim dogum aksami doktor az fazla olctum 4400civari dogcak dedi 3900 dogdu dusun az fazla dedigi rakami.. bol bol yuru bi de emekle yavas yavas doner bence son anda bile ters donen bebekler var
kısmet canım. ablama söyleidm. bi kaç gün gelecek. sonra da zaten 14 mayıs gelir. kv gelir. kısmet derler hepsine. iyi olsun da yavrum. varsın anasıyla dalga geçsinUzulme bak gercekten hayirlisi budur belki senin icin sen yalniz bakmak zorunda kalacagin icin cok uzuluyosun nasil olacak diye biliyorum ama hic oyle degil.. sezeryan yapıp saatinde ayaklanan da var benim gibi normal yapıp iki gun hic kalkamayan da.. dedigin gibi bebegin ve senin sagligin daha onemli.. cimcimeye de masallah daracik alanda kisa paslasma yapmis anneyi uzmushayirlisi olsun diye dua edelim acaba ozel bebek dondurme duasi var midir
yani 3700 gr diyor. o bebiş nasıl döner. dedim ya her halde suyum cok karnım büyük yeri o kadar da dar değildi. benim her hafta değişti nerede ise canım. 32de de tersti. sonra 2 kere döndü ters döndü bi daha döndü ama son anda dönmesini cidden beklemiyordum. bu kadar etkilenmem bu yüzden.yahu dediğin gibi o kdr bebek...nasıl ters dönmüş??? sen hissetmedin mi mesela ne bileyim hıçkırıklarından (ağzının olduğu taraf hep aşağıdadır mesela) sonra poposu ve bacaklarından....32den beri doğum pozisyonunda bizimki değişir mi bilmiyorum da benim de canım sıkıldı senin bu duruma...
kiloyu öyle düşünme -200 gr olsa maşallah ztn günü de azalmış....ne güzel ele avuca gelir bebek olmuş...eşin takılmış sana ama psikolojini çok kestirememiş tabii ki...olur öyle sen sakın üzülme e mi :)
ah ah en baştan beri bi sıkıntı yoktu işte normale. son anda böle bişi deyince doktor. ne bileyim. hava da kapalı . sanırım çok etkilendim.Kedibochi canım normal doğum tartışmasız en doğru seçenek ama eğer mümkün değilse ilk düşünülecek olan bebeğin sağlığı, bana en basindan beri sezeryan olacak dediler, bende çok üzüldüm ama zorlamanin anlamı yoktu, kismetten ötesi yok canım ne yaparsan yap, sabah Minnos isimli bi arkadas doğum yaptım diye yazmıştı, bak normal doğum diye baslanmis sezeryana donulmus, canını sıkma, suratınida asma gülümse
ayakta iken bakıyordum ben. karnım bariz inmişti demek ki inmemiş. kızcem dalga geçmiş benimle. kafa yukarda olunca inme olayı olmuyor sanırım. kasıklarımda kıvıl kıvıl ediyor. demek eli kolu değil bacaklarıymış onlar.peki ayaktayken mi oturduğumuz yerde mi? otururken kaburgalarımda ayağa kalkınca bir karış aşağıda indi mi diyoruz bu durumda inmedi mi
Oyyy ne kadar cok sevindim anlatamam. Isteee 05.05.16 bebegimiz .. Allah anali babali büyütsün yavrunu. Ohh mis kokusunu cek icine. Bugun dogum haneye yakin bir yerde girdim nst ye. O yeni dogmus bebis ağlaması gibisi yokmus. Şarkı gibi geldi kulagima. Sonra esime dedim ki ayy biz de.duyalim bu sesien kısa zamanda. Cok imrendim simdi. Oyy maşallah masallah darisi başımızaCanlarım sonunda bende doğum yaptım.bugün 11:30 da minik oğlumu kucağıma aldım çok şükür.normal doğum oldu.dün demiştim doktor doğumu hızlandırmak için alttan bişey yaptı diye.akşam 12 ye kadar hafif sancıyla kasılmalarım oldu.12 den sonra ağrı filan kalmadı.sabah zaten çağırmıştı doktor ama benim gelmeye niyetim yoktu.sonra sabah 8 gibi nişanım geldi.ama hiç sancım yoktu.banyo filan yaptım.hastane 1 saat zaten.çıktık yola.doktor alttan baktı dün 2 cm olan açılmam 3 cm olmuş.hemen yatış verdi.suni sancı takıldı.sonra doğdu minik oğlum3 kilo 550 gr.boyunu sormamışım. Rabbim kalan arkadaşlarıda kurtarsın inşallah.hepinizi öpüyorum
sagol şeker. kesinlikle denicem bunu da..Kızlar ters duran bebekleri döndürmek için bir yazı okudum. Fil duruşu yapın diyor. yani eller ve ayaklar yere değecek şekilde dizlerle değil. ya da yatakta yatarken kalçanızın altına yastık koyup yükselterek bebeğin başaşağı duruduğu hissini uyandırarak dönmesini sağğlama şeklinde. bu hareketeler günde 3 defa yapılacakmış. belki işe yarar
ay evet tarih kaciyor resmen benden!
senin yine az kalmis yaaa bu hafta gelir. bence de sen esine az yesil isik yak. zaten gelecek 6 - 7 hafta kadar yanina yaklasamayacak.. hem eglence olur hem de belki bebek gelir.
ben de bu aksam muhtesem yuzyildan sonra iki mum yakarim artik. ama once dizi :) ehhehehehe
haziran 1 ne yeeeaaaa!
İnşallah tatlım doğum günüde kutlu olsun yiğenin rabbim o yaşlarını bizede göstersinbuyuk gecmis olsun iremcim. demek ki gununde hayirlisiyla huzurla gelmis pasan.
benim yegenim de bugun tam 11 oldu. delikanli olmus valla.. ne zaman gecti boyle anlayamiyorum. ama seninkisine de nasip olsun. okullu olmak, buyumek, damatligini gormek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?