2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

heheh alemsin
eşimin sacları ile asla sorunu olamaz. aileden gelen bir samur saç olayı var onlarda ki çok hoşuma giden fiziksel özelliklerinden biridir. ama zaman zaman yükselen bir göbüş olayı var. acaaayip kafasına takar. ben o taraftan çalışıyorum ona.
kilo takıntılıdır biraz ve çok zevzek. bu ara evde oldugundan devamlı yediğimi de görünce böyle bi laf sokmak istedi. ben şimdi çok hassas bir duygusal dönemdeyim dua etsin normalde onu alt eden hep ben olurum. bi vururum göbüşten ve kilo alınca ortaya çıkan gögüslerinden. valla iflahı döner
ay ama kıyamam ben ona. kötü niyetli değildir sadece zevzek işte. azıcık moralimin bozuldugunu görsün hemen telafi etmek için kırk takla atar.

ablam normal de dogursam mutlaka bi kaç gün gelirdi ama bugün sezeryan olayını söyleyince bi kaç gün gelirsin artık dedim. en erken 10 mayısta olsa sezeryan 14 mayısta da kv gelse sanırım idare edebiliriz.
ablam zaten bana kıyamaz

ahahah gul sherrycim sana gulmek yakisiyor. vallahi senin moralin bozuk olunca buranin tadi tuzu kalmiyor :)

benim adam dunden razi da ben benim sipadan utaniyom yaaa bu cocuk hic uyumuyo gece gunduz ayakta. anasi killikli. bugun sabah 4ten beri baykus gibi acik gozlerle geldim ise. saat oglen 2 ye geliyor hala uykum yok. isin komik yani devin de ha bire tekmeliyo ha bire tekmeliyor. doktor bebek oynuyo mu diyo... dedim sen ne diyon haci icerde surekli bir halay havasi var .. ya da artik hint danslari mi yapiyo napiyo kime cekti ki bu cocuk! hayir azcik uyusa, kocama yanasacagim. ayol dogurmaya calismak bir yana, adami ozledim be ya. kac senelik beraberligimiz de hic bu kadar uzun ayri kalmadik yani. 14 nisandan beri bizim yatak islevini gormuyor yatagi mi degistirsek

bu arada su topuk dikeni olayi sanirim benim sag ayagimda da var. cok aciyor bazen yaaa.. ozellikleri sabah yataktan kalkarken ne bicim batiyor. hamilelik sonrasi kendi kendine gecer miymis ki bu?

ben squattan 10 tane yapiyorum. ama nereden terliyorsun diye sorma. valla aciklama getiremem. annem gordu dun aksam yaparken, kizim su anda bile dogurabilirsin bu hareketle... zorlamasana kendini diye cemkirdi bana. ama ben zorlamasam, bebek zorlamasa, nasil doguracagiz biz bunlari??
bi de bugun bacak kaslarim yaniyo cayir cayir.. amaaaaaaaan agrimadik bi orasi vardi, o da oldu tam oldu. koyar mi beahhh!

aa hadi yaaa sen sansliymissin. ben de full kafa sac diye aldim, hala da oyle ama kayinpederi gorunce sok oldum. adamin tepesi bos.
ki 70lerde falan fotolari var bayagi da gurmus saclari.
neyse iste.. ister gobek olsuuuuunnnn ister sac olsun. kabul edelim hic birimiz birer brangelina degiliz. ki zaman zaman oluyo onlar bile cirkinlesiyo. tobe yarabbi ilk dogan kizlari da bi cirkin mi ne yaa.. o ana babadan nasil cikmis? neyse kinamayalim. :)

canımsınn sagol.asıl sen buranın neşesisin.

benim koca daha komik . ben biliyorum ki kızcemin bişiden haberi yok kuzumun. o kese içinde dunyadan habersiz. eşim bi kere karnımı elliyo. kız uyuyo mu diyo. tepikliosa anında kaçış. benim tam tersim. ne de olsa ben de eşin gibi koç burcuyum.
gerçekci - duygusal
topuk dikeni hamilelikte oluyormus canım sonra cogunlukla gecermis. endiselenme.
ayy ne sanslısın ya squat yapabiliyorsun. bende yapmak istiom. artık eşim çeksin beni kalkarken. ya da bi vinc taktırcam tavana
bugün doktor acılma kontrolü yaptı. o da tutu kaldırdı beni kalkamadım dedim hani vinc? ayy ne komik kadınsın ya diyor
ah dedim tohtuuur tohtur. sen bana bu kızce ters demeyeydin iyiydi amaa. neyse
dur bakalım oglan dayıya derler. bir de dayıya bak belki ona cekmistir.
benim babiskonun da kafa acık ama iki abimden biri sırma saclı. digeri babama cekmiş.
aynen ne o brad ne ben angelina. biz daha yakısıklı ve güzeliz onlardan en azından birbirimizin gözünde dimi. eşlerimize göre
bu arada ilk dogan kız derken? görümce mi çirkin kız

Kızlar ben de helırdım valla herkes doğurdu ya benım kesın 42 ye kalır.bir arkadaş uyumak dinlenmek doğumu getırır demiş doğru mu ya başka duyan var mı

ahahah sherricim, benim kaynanamlar 9 kardes. kocamin 7 teyzesi 1 dayisi var ve dayisi sizlere omur. bilemicem artik saclarini :)) ama acilir benimkininde.. abisi de o yonde gidiyor cunku. ay acilsin ayol napalim. keltos severiz bizde heheeh

valla ben de squati cok zor yapiyorum. ama tabi ben senden daha tecrubeleyim. ne de olsa senelerdir bu kilodayim. sen daha yeni geldin bu yanlara.. cok da kalmazsin zaten. biz dogurduktan sonra bu rakamlarda bir tek miranda kalir. cunku orasi mirandanin ana kucagi, baba ocagi. bizim tartiyla aramizdaki sonsuz kuslugumuzun nisanesi.

yok kusumben cirkin derken brangelina nin ilk cocuguna dedim. hani o kadar yakisikli/guzeller de ne oluyor ilk dogurduklari ortada diye. :) ikizleri de var ya onlarin onlar biraz daha guzel. ama o ilk dogan kizlari bir acayip yaaa..

yoksa benim gorumce simarik mimarik ama guzel kiz allah icin. boylu poslu, turkan soray gibi gozleri, kirpikleri, saclari var. oglus ona cekerse erkek guzeli olur.

Kızlar ben de helırdım valla herkes doğurdu ya benım kesın 42 ye kalır.bir arkadaş uyumak dinlenmek doğumu getırır demiş doğru mu ya başka duyan var mı
Evet canim uyumak diye ben de okudum yabancı bir kaynaktan.
Simdi benim bebis ters gelis diye bisi yapasim da gelmiyor. Bekliyorum kös kös.
O kadar sancı cekipte sezeryan olmakta var.

Olsun sende kocisin kelini seversin. Insan aşık olunca keline gobegine kılına tuyune.bakmıyor ya
Kilo konusunda bak hic.belli olmaz. Benim de senin.kadar olmasada yıllardır sure gelen bi kilo sorunum var. Ve bi.ablam.dogum sonrası eski kilosunun da altına inebildgini.soylemisti.
Bakarsin evlatlarimiz bize.bu.konuda.da.sans.getirir.
Brangelina nin.ilk.cocuklari.cirkin degil ya. Bi.cirkin.yani.anasindan.aldigi o.itici kofte dudaklari.
Birde kiz olduğu halde ona.james denmesin istemesi ve.erkek gibi giyinmeyi.talep etmesi. Minik.bir escinsel.yani, cok ilginç

bunlarin dertleri ne yaaa??? icerde sIKismiyorlar mi artik?

Arkadaşlar benimde doğumum yakın 37+1 oldum. Bebek yan pozisyonda bana dua edin doğum pozisyonuna geçsin normal doğum olmasını çok istiyorum.
Ayrıca hurma yemeye başlasam bebek yan saçmalamışmı olurum? nezaman yemeliyim?çoook stresliyim doğum korkusu bi yandan kafamda deli sorular bi yandan

İyi geceler kızlar bugin ilk çatı muanemi oldum şunu söyleyebilirim ki hiçte korkulacak bişey değil ve acısı da yok denecek kadar azz ben çok korkuyodum ve çekiniyodum çok şükür rahat bi şekilde atlattım umarum doğum da böyle korktuğumdan daha rahat ve kolay geçer tabi tüm hamile bayanlarında

İyi geceler kızlar 40+2 olduk hala nişan fln yok sancılar düzensiz biraz biraz. Gün geçtikçe korkuyorum sancıyı hissetmeme gbi bi durum olmaz dmi ilk olunca çok fena yaa tecrübesizlik yarın kontrolüm var bakalım ne çıkacak

Merhaba arkadaşlar,

Benim bugün öğlen nişanım geldi, kısa kısa ama düzensiz sancım da oluyor. Pazartesi günü beklenen bebeğim hala gelmedi. Heyecan korku hepsini aynı anda yaşıyorum. Hepinize sevgiler
Şuan doğumdasın belki de :) bir avazda hadi bakalım bizleri de haberdar et

Canimm cok sukur sende kavustun yakisikli oglusunaa.
Ablasi ne yapti gorunce cook merak ediyoruum.
Sen nasilsin peki iyi misin.

Mümkiinatı yok :) yatağın demirlerine tutunup çığlıklar atan kadınlar gördüm korkutmak gibi olmasın illa ki anlarız yani doğum kasılması olduğunu zaten düzenli geliyorsa doğum başlamış demektir genelde on dakikada üç kez olurmuş giderek sıklaşırmış

Defne iyi canim. Dr olumlu konustu baya. Buyumesini sutleri kabul etmesini bekliyoruz artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…