2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
nasıl bişeymiş o ya, merak ettim. Gelmemekte direnirse böyle bişeyler mi yaptırmak gerekiyor ki, doktora nasıl söylenir ki bu
Ben bisey demedim canim dr a 41 haftalik olup oglum hala gelmeyince dr muayeneye cagirdi. Alttan muayene ypicani ve biraz aciycani soyledi. Ve ertesi gun dogum oldu. Bak I iremerve1990 de dogum yapti. Nasil sorulur bilemedim simdi

Canim kusmasi icin cocuk dr uyla bir gorus. Benim oglumda cok kusuyordu ama kilo alimi iyi oldugu icin herhangi bi tedavi onermemisti dr um. Birde yattigi yerde basi yuksekte olsun. Yastik koyma basinin altina. Yatak minderinin bas kismina alttan bisey koy oyle yatir bebegini.dumduz yatmasin. Bak kuvozde butun bebekler biraz aciyla baslari yuksekte yatiyorlar. Ve biberonla beslenen bebekleri beslenmeden sonra gazini cikarip yuzustu yatiriyorlar. Oylede bir dene.

Benim soyledigim tarih yine daha bi kabul edilir cinstendi 1 haziranda fena olmus

Günaydın kızlar 40+2 yim bugün sabah uyandım ki nişanım gelmiş bariz akıntılı kan idi ve geceden beri bel ağrısı vardı acaba doğum başladı mı demek bu kızlar bebekte hiç hareket etmiyo normal mi sizce ne zaman hastaneye başvurmam lazım diğer defe erken gidip hastanede yatmıştım

İnşallah tatlım biran evvel sağlıkla al kucağına.

Git canım bekleme günün dolmuş nişanında gelmiş.doktor açılmana bakar doğum başlamışmı söyler.

Oy yerim ben o yaramazı. Kızma annesi, o sadece kendince oyunlar oynuyor içerde sağlığıyla gelecek inşallah. Sezeryan her zaman olabilecek bişey, normal isteyip son saniye de dönebilir sezeryana. Hepimizde böyle durum. Ne olacağını bilemeyiz ki. Sonucunda meleğini kucağına sağlıkla almak varsa hiç de kötü bişey değil sezeryan. Üstelik daha ne olacağı da belli değil, belki döner daha, dönmese bile önemli olan onun ve senin sağlıklı olması hiç strese girme, kucağında da taklalar atmaya çalıştığı zamanı düşün bence

Günaydın kızlar
Bende hala dogurmadim
Bu arada benim geceleri deli gibi sancim tutuyo uykunun zerresi yok yatagin içinde kıvranıyorum sabah olunca bitanesi kalmiyo maalesef
Dün çok kötü bi gün geçirdim bi de babasının eşime taktiği borçlar yüzünden neyse ki geçti çok ağladım üzüldüm
Doğuran arkadaşlar Rabbim sağlıklı analı babalı huzurlu bi omur versin inşallah yavrulariniza
Bi de son zamanlar geldi hamilelerin duası kabul olurmuş birbirimize dua ediyoruz ama bi arkadaşım çok bebek istiyo rica etsem ona dua eder misiniz

Bi de kızlar bisey daha sorucam yavrular bu ara gene kilo alıyor mu yoksa durdu mu kilo almaları

cananarya canım çok geçmiş olsun ve gözün aydinRabbim sağlık sıhhat versin analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, ay hadi sıra bizede gelsin hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…