- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.741
Ben bisey demedim canim dr anasıl bişeymiş o ya, merak ettim. Gelmemekte direnirse böyle bişeyler mi yaptırmak gerekiyor ki, doktora nasıl söylenir ki bu
Canim kusmasi icin cocuk dr uyla bir gorus. Benim oglumda cok kusuyordu ama kilo alimi iyi oldugu icin herhangi bi tedavi onermemisti dr um. Birde yattigi yerde basi yuksekte olsun. Yastik koyma basinin altina. Yatak minderinin bas kismina alttan bisey koy oyle yatir bebegini.dumduz yatmasin. Bak kuvozde butun bebekler biraz aciyla baslari yuksekte yatiyorlar. Ve biberonla beslenen bebekleri beslenmeden sonra gazini cikarip yuzustu yatiriyorlar. Oylede bir dene.Oğlum 1 haftalik oldu . Emiyor kusuyor tekrar emziriyorum kusuyor .hırıltılı bi ses çıkarıyor.kusmasina engel olamıyor gazını çıkarıp uyutuyorum kusuyor çıkarmadan deniyorum gene kusuyor 1 haftada toplasan 14 saat uyumuşumdur annem de ise başladı yalnız kaldım kızlar çok kötü durumdayim bebegimde kusuyor moralim iyice bozuluyor
Benim soyledigim tarih yine daha bi kabul edilir cinstendivalla ben de simdi doktordan ciktim. ben ilk mayis 30 diye hesapladim tarihimi. ama doktorum mayis in 26 si senin tarihin dedi durdu 9 ay boyunca. bugun oturmus haziran 1 gibi gelir dedi. ben neeaaaaah!??!? diye kalakaldim.
kanala mi girmemis, basi mi donmemis, nerden anladin diye elli tane soru sorarken o 12 haftalik ultrasonuna baktim demez mi! uleayns geldik 37.haftaya. simdi 25 hafta geri gitmenin ne alemi var??
yaw su ahududu yapragi cayi midir nedir. bugun alacagim hepsinden. bir iki gundur squat yapiyordum. bacaklarimdaki kaslar cayir cayir yaniyor ama durmak yok. yuruyusleri de arttiriyorum. canim pek istemiyor ama sanirim kocama da yesil isik yakicam.
sekerim olmasa o hint yemeklerinin de dibine vururdum ben ama!!!
haziran 1 ne yeeeaaaa!
İnşallah tatlım biran evvel sağlıkla al kucağına.birz daha sakinleştim canım. abarttım biraz hamile piskolojisi ile. ben bugun yarın dogacak nerden kızce yine taklam atmış
denicem canım emekleme olayını. sagol.. aslında hareketli bi hafta geçirmiştim ama .. karnım normalden büyük sanki biraz ve suyu da çoksa dönmüş olabilir. maşallah bi tekmeler bi dönüşler karnımda. her halde o zamanlardan birinde yine döndü..
kısmet canım. ablama söyleidm. bi kaç gün gelecek. sonra da zaten 14 mayıs gelir. kv gelir. kısmet derler hepsine. iyi olsun da yavrum. varsın anasıyla dalga geçsin
yani 3700 gr diyor. o bebiş nasıl döner. dedim ya her halde suyum cok karnım büyük yeri o kadar da dar değildi. benim her hafta değişti nerede ise canım. 32de de tersti. sonra 2 kere döndü ters döndü bi daha döndü ama son anda dönmesini cidden beklemiyordum. bu kadar etkilenmem bu yüzden.
ah ah en baştan beri bi sıkıntı yoktu işte normale. son anda böle bişi deyince doktor. ne bileyim. hava da kapalı . sanırım çok etkilendim.
ayakta iken bakıyordum ben. karnım bariz inmişti demek ki inmemiş. kızcem dalga geçmiş benimle. kafa yukarda olunca inme olayı olmuyor sanırım. kasıklarımda kıvıl kıvıl ediyor. demek eli kolu değil bacaklarıymış onlar.
ama son 2 gnde filan döndü sanırım. öncesinde hıçkırıkları popomda filan hissediyordum
sakinleştim durumu kabullendim sağlık olsun modundayim, karnimdaki evladimi da uzmiyim dedim. çünkü bir ara farkettim ki döndü diye çocuğa kiziyorum icimden.
Oyyy ne kadar cok sevindim anlatamam. Isteee 05.05.16 bebegimiz .. Allah anali babali büyütsün yavrunu. Ohh mis kokusunu cek icine. Bugun dogum haneye yakin bir yerde girdim nst ye. O yeni dogmus bebis ağlaması gibisi yokmus. Şarkı gibi geldi kulagima. Sonra esime dedim ki ayy biz de.duyalim bu sesien kısa zamanda. Cok imrendim simdi. Oyy maşallah masallah darisi başımıza
sagol şeker. kesinlikle denicem bunu da..
@miranda_1986
eşim zevzek işte. söylediğine çok pişman oldu ben aglamaklı olunca. 25 kilo aldım son 1.5 kilosu da son 1 haftada. o kadar çok iştahım açıldı ki. doktora da söyledim. büyüdü de her halde yediklerim yetmiyor dedim. sen hiç takma. kamyon gibisin tır gibisin diyenler olur. önemli olan o bebegi iyi beslemiş olman. hiiç takma. olacagına varır dedi. annem de son anda dönen bebekler var. şimdiki doktorlar abartıyor . ben hiç kontrol montrol olmadım 4 bebek dogurdum filan deid. moral verdi. ablam da merak etme bi kaç gün ben gelirim filan deyince biraz daha sakinleştim. kendimi çok şartlamışım normale. sezeryan deyince verdiğim tepki de çok aşırı oldu
Gözün aydın canım aynı gün doğmuş bebişlerimiz.Günaydın kızlar ben dün öğlede 12.15 te sezeryan dogum yaptım kızım 3750 kg 52 cm dogdu şükür herşey yolunda
Git canım bekleme günün dolmuş nişanında gelmiş.doktor açılmana bakar doğum başlamışmı söyler.Günaydın kızlar 40+2 yim bugün sabah uyandım ki nişanım gelmiş bariz akıntılı kan idi ve geceden beri bel ağrısı vardı acaba doğum başladı mı demek bu kızlar bebekte hiç hareket etmiyo normal mi sizce ne zaman hastaneye başvurmam lazım diğer defe erken gidip hastanede yatmıştım
Bilmyirom ki cnm gitsem mi 15 dk da bir geliyor sancılar şimdi 5 dk bi olursa gel demişti tabi korkum epidurale yetişememk gerçktnGit canım bekleme günün dolmuş nişanında gelmiş.doktor açılmana bakar doğum başlamışmı söyler.
4cm le 6cm arasında epidural yapıyorlsr canım. Sonra yapsalarda çok işe yaramıyormuş.Bilmyirom ki cnm gitsem mi 15 dk da bir geliyor sancılar şimdi 5 dk bi olursa gel demişti tabi korkum epidurale yetişememk gerçktn
Doğru cnm bilmyrm sancılar 15 dk bi iken şimdi azaldı4cm le 6cm arasında epidural yapıyorlsr canım. Sonra yapsalarda çok işe yaramıyormuş.
birz daha sakinleştim canım. abarttım biraz hamile piskolojisi ile. ben bugun yarın dogacak nerden kızce yine taklam atmış
ayakta iken bakıyordum ben. karnım bariz inmişti demek ki inmemiş. kızcem dalga geçmiş benimle. kafa yukarda olunca inme olayı olmuyor sanırım. kasıklarımda kıvıl kıvıl ediyor. demek eli kolu değil bacaklarıymış onlar.
ama son 2 gnde filan döndü sanırım. öncesinde hıçkırıkları popomda filan hissediyordum
sakinleştim durumu kabullendim sağlık olsun modundayim, karnimdaki evladimi da uzmiyim dedim. çünkü bir ara farkettim ki döndü diye çocuğa kiziyorum icimden.
sagol şeker. kesinlikle denicem bunu da..
@miranda_1986
eşim zevzek işte. söylediğine çok pişman oldu ben aglamaklı olunca. 25 kilo aldım son 1.5 kilosu da son 1 haftada. o kadar çok iştahım açıldı ki. doktora da söyledim. büyüdü de her halde yediklerim yetmiyor dedim. sen hiç takma. kamyon gibisin tır gibisin diyenler olur. önemli olan o bebegi iyi beslemiş olman. hiiç takma. olacagına varır dedi. annem de son anda dönen bebekler var. şimdiki doktorlar abartıyor . ben hiç kontrol montrol olmadım 4 bebek dogurdum filan deid. moral verdi. ablam da merak etme bi kaç gün ben gelirim filan deyince biraz daha sakinleştim. kendimi çok şartlamışım normale. sezeryan deyince verdiğim tepki de çok aşırı oldu
Merhaba arkadaşlar,
Benim bugün öğlen nişanım geldi, kısa kısa ama düzensiz sancım da oluyor. Pazartesi günü beklenen bebeğim hala gelmedi. Heyecan korku hepsini aynı anda yaşıyorum. Hepinize sevgiler
Günaydın kızlar ben dün öğlede 12.15 te sezeryan dogum yaptım kızım 3750 kg 52 cm dogdu şükür herşey yolunda
Tatlım dogum mu yaptın gözün aydıGözün aydın canım aynı gün doğmuş bebişlerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?