- 7 Ocak 2014
- 3.156
- 4.449
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.761
Canım sen sezeryan olmicak miydin neden çatı muayenesi oldun. Ay ben de mj olcam yoksa
Benim bebegim de ters duruyor. Sezeryan gozukuyor ama ben ameliyattan korkuyorumKızlar ben dogurdum
Hala hastanedeyim bilgi vericem hepinize
Sadece ne olur korkmayın hiç bi şekilde yavrular herşeye değer gerçekten
Bu arada sezeryan oldum oglum yanibasimda
ilk hamileliğimde bende de olmuştu ama doğumdan sonra 15-20 güne geçti. Bu hamilelîğimde hiç olmadı . Herkeste farklı galibaCanim doğumdan sonra iki üç aya geçse iyi
Benim toplamda tamamen bitmesi 1 yilimi aldı
Bak ben çok kötü bir örneğim
Biraz korkutucu:)
9 ayda 21 kilo alınca hızlı kilo alımından sinirler sıkışmış ve sonuç Karpal tünel sendromu!!
Ben gibi olan hiç duymadım çevremde
İnşallah senin ben gibi uzun sürmez
Benim gebeliğin nerdeyse 6.ayında başladı
Önce sağ bilek
Sonra solda da çıktı!
Kızımın 40i çıkarken daha uyusmalar kendiliğinden bitmişti ama acı kaldı iki bilekte de malesef..
Ben nöroloji ve fizik tedaviye geç gittim
Gebeyken hele hiç tedaviye yanasmadim
Öyle kotuydum ki dugme ilikleyemiyordum
Anahtarı deliğe sokamiyrdum
Çeken bilir!
Ah hepsi gebeliğin ilk 5 ayında aldığım o kilolar yüzünden
Ne gerek vardı o kadar hamur işi yiyecek?
Sakın benim yaptığımı yapma
Sana tavsiyem bir an önce norolojiye git ve bileklik yazdır
Raporla al
Bende de iki elde vardı
İki bileklik 100 tl fln tutuyordu
En azından geceleri takarsin
Rahatlatır
Sonra bana EMG yapti noroliji Dr
Fizik tedavide en çok ESVT rahatlatti
Sakın gebeyken gitsem de bse yapamazlar deme
Doğum sonrası da ay evladımla ilgileneyim beklesin fln deme
Erteleme
Benim şu an kızım 2 yaşında
Ama hala az da olsa acı oluyor
Gecmis olsun
Bebişler bizi beklettikçe ordan burdan bir sürü şey okuyup dinliyoruz. Bu da hem korkutuyor hem kafamızı karıştırıyor . En iyisi sabredip bu konulardan biraz kafamızı uzak tutmaya çalışmak galiba. Yoksa öyle mi olacak böyle mi olacak derken baya stres yapıcazHerkese merhaba doğum yapan arkadaşlarımızı tebrık ediyorum bol sütlü günler inş, darısı bize hala zerre sancı kasılma yok arkadaşlar bnde 42 de doğurcaz ben bu gidişle bide dün kk de normal doğum dikiş iyileşme süreci dıye yazılanları okudum moralım bozuldu 30 gün olmuş hala oturamayan wc de sıkıntı yasayan varmış normal doğumu hiç böyle bılmıyordum 1 haftada toplanıp hatta aynı gün ayağa kalkıyorsun dıye bılıyordum oturamadıktan sonrabizim grupta normal doğum yapan arkadaşlar siz ne durumdasınız
Slm arkadaşlar
Ben de doğurmadım
Bi henüz doğurmayanlar listesi mi yapsak daha kolay takip ederiz
ay canım korkutma beni.Canim doğumdan sonra iki üç aya geçse iyi
Benim toplamda tamamen bitmesi 1 yilimi aldı
Bak ben çok kötü bir örneğim
Biraz korkutucu:)
9 ayda 21 kilo alınca hızlı kilo alımından sinirler sıkışmış ve sonuç Karpal tünel sendromu!!
Ben gibi olan hiç duymadım çevremde
İnşallah senin ben gibi uzun sürmez
Benim gebeliğin nerdeyse 6.ayında başladı
Önce sağ bilek
Sonra solda da çıktı!
Kızımın 40i çıkarken daha uyusmalar kendiliğinden bitmişti ama acı kaldı iki bilekte de malesef..
Ben nöroloji ve fizik tedaviye geç gittim
Gebeyken hele hiç tedaviye yanasmadim
Öyle kotuydum ki dugme ilikleyemiyordum
Anahtarı deliğe sokamiyrdum
Çeken bilir!
Ah hepsi gebeliğin ilk 5 ayında aldığım o kilolar yüzünden
Ne gerek vardı o kadar hamur işi yiyecek?
Sakın benim yaptığımı yapma
Sana tavsiyem bir an önce norolojiye git ve bileklik yazdır
Raporla al
Bende de iki elde vardı
İki bileklik 100 tl fln tutuyordu
En azından geceleri takarsin
Rahatlatır
Sonra bana EMG yapti noroliji Dr
Fizik tedavide en çok ESVT rahatlatti
Sakın gebeyken gitsem de bse yapamazlar deme
Doğum sonrası da ay evladımla ilgileneyim beklesin fln deme
Erteleme
Benim şu an kızım 2 yaşında
Ama hala az da olsa acı oluyor
Gecmis olsun
ben de çok sıkıldım ama dogum sonrası eski halime hemen dönemicemi biliyorum.Günaydın :)
Ben de doğurup doğum hikayemi paylaşmak istiyorum
Kızlar bu arada tipimden çok sıkıldım. Bir an önce eski kiloma dönmek, eski kıyafetlerimin içine girmek, alışveriş yapmak istiyorum
senin en azından günü saati belli canım. ben hala bekliyorum.@eryesil canım sonunda dogurmussun Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, neden sezeryana dönüldü kendini iyi hissettiğini hikayenin bize anlatirmisin. Cennet kokulunu bizim içinde kokla.
@hicrett43 gözün aydın Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, darısı basimiza hayırlısıyla, benim 1 gün kaldı yarını atlattimmi pazartesi günü inşallah kavuşuyorum oğluma ama geçmiyor vakit son gunler işkence oldu resmen
ben 3 hafta önce magnezyumu bıraktım. kasılmaları önleyip dogumu geciktiriyor ya. ama gec kalmısım. 34. haftadan bırakmak lazımmısKızlar herkese merhabalar mutlu haftasonları :) dogum yapanların gozu aydın. Darısı biz dogum bekleyenlere.. Benim bi sorum olacak. İlaçlarınızı duzenli olarAk kullanmaya devam ediyomusunuz? Yani ozellikle magnezyumu kasılmaları onlemek için kullanıyorduk ya. Acaba hala kullanmamız dogumu engelliyormu? Doktoruma sormayı unutmusum.
Kızlar oğluşum dün sağlıcakla dünyaya geldi. Her şey çok güzel geçti. Bugün enimize ulaştık. Evimi cennet kokuları sardı. Allahım isteyen herkese tattırsın. Sabırsızlıkla bekleyen arkadaşlara dualarım şimdi. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
Benim bebegim de ters duruyor. Sezeryan gozukuyor ama ben ameliyattan korkuyorum
Kızlar ben dogurdum
Hala hastanedeyim bilgi vericem hepinize
Sadece ne olur korkmayın hiç bi şekilde yavrular herşeye değer gerçekten
Bu arada sezeryan oldum oglum yanibasimda
Selam kızlar. Bende 11 Mayıs çarşamba sabah ezanlar i vaktinde doğum yaptım. Normal oldu.memlekrtimde doğum yaptım. Bundan dolayı buraya geç yazıyorum.Rabbim dogumu bekleyen bütün annelerin yardımcısı olsun.
canım doktorun ne dedi? suni verelim baslatalım filan demedi mi? sonraki kontrolün ne zaman?Doktordan çıktım kızlar Nst de bikaç sancı çıkmış açılma varmı diye baktı daha bebek kanala girmemiş çok canım sıkıldı napıcam bilemedim 40+1
bol bol su, bol bol komposto,rezene çayı iç, dereotu ye canım.Kızlar 2 mayısta doğurdum yavrumu ama hala sütüm çok az bu yüzden sarılık olduk hastaneye yattık idrar yolu enfeksiyonu olduk minik yavrum 6tane antibiyotik iğne yedi de sutun yetmiyor mama ver dedi yardım edin sut nasıl çoğalır
32 den beri erken doguracan denen sen, mavitepe.ay o listeye beni de ekleyin, bu gidişle haziranı bulcak bizimki
canım doktorun ne dedi? suni verelim baslatalım filan demedi mi? sonraki kontrolün ne zaman?
az daha sabır. 1 hafta en gec on güne gelecek miniklerimiz..
bol bol su, bol bol komposto,rezene çayı iç, dereotu ye canım.
bir de strese girme.
sütüm dereler gibi akacak de. buna inan. iyi gelecek eminim..
32 den beri erken doguracan denen sen, mavitepe.valla bu doktorlar hayret bişi.
3 hafta önce de benim doktor sen yakında dogurursun demişti.
bumu yakın
canım doktorun ne dedi? suni verelim baslatalım filan demedi mi? sonraki kontrolün ne zaman?
az daha sabır. 1 hafta en gec on güne gelecek miniklerimiz..
bol bol su, bol bol komposto,rezene çayı iç, dereotu ye canım.
bir de strese girme.
sütüm dereler gibi akacak de. buna inan. iyi gelecek eminim..
32 den beri erken doguracan denen sen, mavitepe.valla bu doktorlar hayret bişi.
3 hafta önce de benim doktor sen yakında dogurursun demişti.
bumu yakın
Ay sorma yaa, 32de doğuruyorsun diye bi dolu gerdiler beni, yemediğim iğne serum kalmadı, hastaneye yatıran yatırana. Doğumhaneden kaçtım resmen!Şimdide bizimki inat etti, gelmicem diye tutturdu. Az daha durursa çıkamayacak veya mekonyum alacak diye korkmaya başladım bu sefer de. Bugün doktordan geldik ne yumuşama ne açılma hiç bişey yok. Beklicez dedi doktor. bekleyelim bakalım...
normal dogum beklediğimi bildikleri halde " dogurmadın mı ? - " günü belli mi ? " diyenlere sinirrrrrr oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?