2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Herkese merhaba doğum yapan arkadaşlarımızı tebrık ediyorum bol sütlü günler inş, darısı bize hala zerre sancı kasılma yok arkadaşlar bnde 42 de doğurcaz ben bu gidişle bide dün kk de normal doğum dikiş iyileşme süreci dıye yazılanları okudum moralım bozuldu 30 gün olmuş hala oturamayan wc de sıkıntı yasayan varmış normal doğumu hiç böyle bılmıyordum 1 haftada toplanıp hatta aynı gün ayağa kalkıyorsun dıye bılıyordum oturamadıktan sonra bizim grupta normal doğum yapan arkadaşlar siz ne durumdasınız

Kızlar herkese merhabalar mutlu haftasonları :) dogum yapanların gozu aydın. Darısı biz dogum bekleyenlere.. Benim bi sorum olacak. İlaçlarınızı duzenli olarAk kullanmaya devam ediyomusunuz? Yani ozellikle magnezyumu kasılmaları onlemek için kullanıyorduk ya. Acaba hala kullanmamız dogumu engelliyormu? Doktoruma sormayı unutmusum.

İl
ilk hamileliğimde bende de olmuştu ama doğumdan sonra 15-20 güne geçti. Bu hamilelîğimde hiç olmadı . Herkeste farklı galiba

Bebişler bizi beklettikçe ordan burdan bir sürü şey okuyup dinliyoruz. Bu da hem korkutuyor hem kafamızı karıştırıyor . En iyisi sabredip bu konulardan biraz kafamızı uzak tutmaya çalışmak galiba. Yoksa öyle mi olacak böyle mi olacak derken baya stres yapıcaz

ay canım korkutma beni.
gerçi benim son bir aydır var bu. ben de senin gibi ilk aylarda çok kilo aldım. toplamda 25 kilo oldu !
bir de bunu vermesi var. neyse, bu başka bir derdim.

benim seninki kadar kötü değil galiba.
dün maydonoz suyu filan içtim. azıcık iyi geldi galiba. o gün bir de yagmur oncesi zamanıydı daha cok şismistim.
simdi hamilelikten sonra geçer diyenler de çok. bn beklicem hamilelik sonrası geçmezse zaten mecbur gidicem. geceleri kolumu, ozellikle de daha cok şişen sag kolumu yastık üstünde yüksekte tutuyorum. biraz daha iyi sanki.

Günaydın :)
Ben de doğurup doğum hikayemi paylaşmak istiyorum
Kızlar bu arada tipimden çok sıkıldım. Bir an önce eski kiloma dönmek, eski kıyafetlerimin içine girmek, alışveriş yapmak istiyorum
ben de çok sıkıldım ama dogum sonrası eski halime hemen dönemicemi biliyorum.
moralimi bozmak istemiyorum buna alışmak istiyorum. en azından ilk altı ay.
bir anda 25 kiloyu vermem mümkün değil. kabullenmek en iyisi..

senin en azından günü saati belli canım. ben hala bekliyorum.
dün gece kızım kasıgıma vajinam dogru bi hamle yaptı. canım cok yandı.ayy insallah inmiştir ya da en azından açılmam olmuştur.

ben 3 hafta önce magnezyumu bıraktım. kasılmaları önleyip dogumu geciktiriyor ya. ama gec kalmısım. 34. haftadan bırakmak lazımmıs

Son düzenleme:

gözün aydın, sağlığıyla büyüsün inşallah bebişin. Sen nasılsın? bebek ne durumda?
darısı da hayırlısıyla bize inşallah :)

Benim bebegim de ters duruyor. Sezeryan gozukuyor ama ben ameliyattan korkuyorum

Canim benim oğlumda ters hemde 33 haftadan beri donmedi, Pazartesi günü sezeryan olacam nasipse, senin sezeryan günü gecmiyormu dr un gün vermedi mi daha

Kızlar ben dogurdum
Hala hastanedeyim bilgi vericem hepinize
Sadece ne olur korkmayın hiç bi şekilde yavrular herşeye değer gerçekten
Bu arada sezeryan oldum oglum yanibasimda

hayırlı olsun, gözün aydın canım. sen nasılsın, bebek nasıl, nasıl gelişti olaylar? toparlanınca yaz bize, öpüyorum. Darısı da hayırlısıyla bize artık

gözün aydın, analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah

Doktordan çıktım kızlar Nst de bikaç sancı çıkmış açılma varmı diye baktı daha bebek kanala girmemiş çok canım sıkıldı napıcam bilemedim 40+1
canım doktorun ne dedi? suni verelim baslatalım filan demedi mi? sonraki kontrolün ne zaman?
az daha sabır. 1 hafta en gec on güne gelecek miniklerimiz..

bol bol su, bol bol komposto,rezene çayı iç, dereotu ye canım.
bir de strese girme.
sütüm dereler gibi akacak de. buna inan. iyi gelecek eminim..
ay o listeye beni de ekleyin, bu gidişle haziranı bulcak bizimki
32 den beri erken doguracan denen sen, mavitepe. valla bu doktorlar hayret bişi.
3 hafta önce de benim doktor sen yakında dogurursun demişti.
bumu yakın

Ay sorma yaa, 32de doğuruyorsun diye bi dolu gerdiler beni, yemediğim iğne serum kalmadı, hastaneye yatıran yatırana. Doğumhaneden kaçtım resmen! Şimdide bizimki inat etti, gelmicem diye tutturdu. Az daha durursa çıkamayacak veya mekonyum alacak diye korkmaya başladım bu sefer de. Bugün doktordan geldik ne yumuşama ne açılma hiç bişey yok. Beklicez dedi doktor. bekleyelim bakalım...

Hayır canımm beslenmesi suyu iyi olduğu için suni taraftarı değil zaten kanala inmeyince suni vermiyo galiba

Yarın kontrolüm var yine of bütün moral gitii eşimde sağlığı yerinde sen onu düşün diyo ama böyle beklemek çok sıkıcı sabah akşam yürüyüşe başlıycam kesin yoksa inmez bu kızçe

Ay canım bendensin açılma sancı yok nstde çıkmış hissettinmi diyo n diyceğimi şaşırdım çünkü hissetmedim bakınca açılma yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…