2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Mrb kızlar 1-2 haftadır takip ediyorum sizi heyecanla ve merakla okuyorum deneyimlerinizi hep gününde doğar sandığım bebisim burda ki erken doğumlardan sonra her gün doguracakmjsim gibi hissediyorum artik ya da 40 dan sonraya mi kalacak diye tedirgin oluyorum

15.15te minik kelebeğimi kucağıma aldım hala inanamıyorum hepinizi öptüm
Cnm hayırlı ugurlu olsun gözün aydın darısı bize ins. Suni sancı verdiler mi. Normal oldu dimi. Vaktin olduğunda detaylı bilgi verirsen çok sevinirim.

Gözünüz aydın, sağlıkla mutlulukla büyütün inş.
Darısı bize hayırlısıyla inş.

Ben hem maydonozu hem dereotunu.haftalardır duzenli yiyorum. Bugun bir de cayini iceyim belki daha etkilidir dediydim.

Aynen bende öyle biliyorum canım, benimkide tüp bebek ve tutunmasi için ananas ve kabak çekirdeği önermislerdi, arkadaşlar dan okuyunca acaba hangisi dogru diye dusundum yani
Haydaaa.
Tropik.meyveler ozellile de.kivi ve ananas.doguma.yardimci diye okudum.cogu kaynaktan.
Kabak.cekirdegini de hemen.her.aksam.yerim. bıraktım artik.madem.tutunduriyir.belki doguma da engeldir.
Bugün tüm gün sıcak bastı beni. İnanılmaz yanıyorum. Acaba doğum belirtisi mi dedim ama hiç belirti yok
Yarın cam silcez eşimle, pazar günü de Annemler gelecek. Pazartesi doğurayım
Bende aynen.öyle. dus aldim kac kez.rahatlayamadim.
Ates basması normal. Dogum belirtisi olduğunu sanmam

Hurma doğumu kolaylaştırıyormuş tek sayı yemek gerekiyormuş aktar söyledi

Biliyorum canım irak tan özel hurma getirttim ama oğlum sezeryan olacam diye inatlasti, süt içinde iyi geliyormus, süt yapsın diye suan kuru incir yiyorum habire, sutsuz kalmaktan korkuyorum

Yani canım hani net bilgim yok ama hem int de hemde deneyimi olanlar tutunmayi kolaylaştırmak için ananas kabak çekirdeği ni en başta öneriler hep, bi bak araştır istersen tüp bebekte tutunmayi kolaylaştıran gıdalar diye. Hangisi doğru bilemedim

Gözün aydın canım Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, o ne güzel kokudur öyle, Rabbim sevincinizi daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…