- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.721
Bu nasil bi guzellik boylee masallah masallah canlarimSelam olsun DORUK ve NEFES kardesten sizlereEki Görüntüle 1831346
Ananas tutunmaya yardımcı diye biliyorum tüp bebekte çok yemiştimmaydanoz yetmedi. hic sevmedigim ananasi yiyorum simdi. belki bu en sonunda dogurtturur!
Cnm hayırlı ugurlu olsun gözün aydın darısı bize ins. Suni sancı verdiler mi. Normal oldu dimi. Vaktin olduğunda detaylı bilgi verirsen çok sevinirim.15.15te minik kelebeğimi kucağıma aldım hala inanamıyorum hepinizi öptüm
Biri bana mı seslendi41 haftalık olup dogurmayan var mı ??biz 40+3 üz sancının s si yok
Uzatmalar cok zormus yaa resmen oturup bekliyorum hic bisi yapasm da gelmiyoBiri bana mı seslendi
Benimde dün doldu 40. Hafta , hatta benim hesabıma göre salı günü doldu, ama ne sancı ne Ağrı hiç bişey yok, beklemeye devam ediyoruz
o uzatmalara kalmam inşallah şuan bile sabırzızlanıyorum sizin halininzi düşünemiyorum tüm vajti geçenler bu gece doğurur hayırlısıyla inşallahUzatmalar cok zormus yaa resmen oturup bekliyorum hic bisi yapasm da gelmiyo
Ananas tutunmaya yardımcı diye biliyorum tüp bebekte çok yemiştim
Hurma doğumu kolaylaştırıyormuş tek sayı yemek gerekiyormuş aktar söylediAynen bende öyle biliyorum canım, benimkide tüp bebek ve tutunmasi için ananas ve kabak çekirdeği önermislerdi, arkadaşlar dan okuyunca acaba hangisi dogru diye dusundum yani
Kızlar oğluşum dün sağlıcakla dünyaya geldi. Her şey çok güzel geçti. Bugün enimize ulaştık. Evimi cennet kokuları sardı. Allahım isteyen herkese tattırsın. Sabırsızlıkla bekleyen arkadaşlara dualarım şimdi. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
Ben hem maydonozu hem dereotunu.haftalardır duzenli yiyorum. Bugun bir de cayini iceyim belki daha etkilidir dediydim.@miranda_1986Kedibochi
Hahaha kızlar iyice delirdik galibaa
Doğurmak için n yapıcağımızı şaşırdık ben maydanoz hastasıyım deli gibi yedim ama 40+1 olcaminşallah size etkisi olurda çarçabuk doğuruverirsiniz
Haydaaa.Aynen bende öyle biliyorum canım, benimkide tüp bebek ve tutunmasi için ananas ve kabak çekirdeği önermislerdi, arkadaşlar dan okuyunca acaba hangisi dogru diye dusundum yani
Bende aynen.öyle. dus aldim kac kez.rahatlayamadim.Bugün tüm gün sıcak bastı beni. İnanılmaz yanıyorum. Acaba doğum belirtisi mi dedim ama hiç belirti yok
Yarın cam silcez eşimle, pazar günü de Annemler gelecek. Pazartesi doğurayım
Hurma doğumu kolaylaştırıyormuş tek sayı yemek gerekiyormuş aktar söyledi
Ben hem maydonozu hem dereotunu.haftalardır duzenli yiyorum. Bugun bir de cayini iceyim belki daha etkilidir dediydim.
Haydaaa.
Tropik.meyveler ozellile de.kivi ve ananas.doguma.yardimci diye okudum.cogu kaynaktan.
Kabak.cekirdegini de hemen.her.aksam.yerim. bıraktım artik.madem.tutunduriyir.belki doguma da engeldir.
Bende aynen.öyle. dus aldim kac kez.rahatlayamadim.
Ates basması normal. Dogum belirtisi olduğunu sanmam
Kızlar oğluşum dün sağlıcakla dünyaya geldi. Her şey çok güzel geçti. Bugün enimize ulaştık. Evimi cennet kokuları sardı. Allahım isteyen herkese tattırsın. Sabırsızlıkla bekleyen arkadaşlara dualarım şimdi. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?