- 7 Ocak 2014
- 3.156
- 4.449
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.741
Hayırlı olsun canm Allah saglikla buyutmek nasip etsinKızlar ben dogurdum
Hala hastanedeyim bilgi vericem hepinize
Sadece ne olur korkmayın hiç bi şekilde yavrular herşeye değer gerçekten
Bu arada sezeryan oldum oglum yanibasimda
Ayy cok sevindim canim yaa. Allah anali.babali biyutsun.Kızlar ben dogurdum
Cnm benim çatı muayenem çok kısa sürmemisti ama çok rahatsızlık da vermemistiKızlar bugün çatı muayenesi oldum unide asistan Dr yaptı çok acidi yaa. Bi yaptı çıkarttı bitti sandım bi daha yapti yeter bırakın istemiyorum dedim. Kadın madem normal istiosun bunlara dayanman lazım dedi. Bu işlem 4-5 sn surmuyor muydu bu dr resmen içerde keşif yaptı. Tam yapamadım dedi birde. Gerek var mıydı buna dedim dogumu başlatsin biraz ağrı yapsın die yaptım dedi. Ki ona göre tam da yapamamış. Normalde başka dr a gidiom o ben yapmiorum doğum esnasında bakarım demişti. Ama Dr bu hafta izinli e bnm de nst ye girmem lazımdı bu dr da yapalım diince reddetmedim. Çatı muayenesi olanlar sizin işlem ne kadar sürüyordu ve bu kadar acıyor muydu.
Ben epidural oldumBenimde aklımda açıkçası spinal var büyük olasılıkla da öyle olur, epidural beni korkutuyor biraz, ıntte uyusmayip canlı kesilenleri okuyunca kötü oldum. Bakalım dr ne diyecek
Canim doğumdan sonra iki üç aya geçse iyiInan iskence çekiyorum. Tuvalette afedersiniz insan camasirini acisiz cekemez mi yaa. Kendi isimi kendim gorebilmek ıstiyorum.inşallah doğumdan hemen aonra geçer. Oyle 1 iki ay filan sürerse cidden yandigimin resmidir.
Su yaziyi bile yazmak iskence. Sag elim daha beter soldan.
Sabahları çok daha beter oluyor. Gece uykuları zaten hayal oldu. Aksama doğru nisbeten hafifliyor ama sabah .. Off cok zor cook
Dogum yapanların gözü aydın bol bol sutleri olur inşallah bekleyenler de hayirlisiyla kavuşsun inş. .bende 38 i bugün bitirdim doktor minicik aşağı inmiş çocuk erken gelebilir bence dedi bana göre göbeğim hep aynıUmarim vaktinde gelir sağlıkla çünku şu an elime alsam Bebeğimi ne yapacağımı bilemiyorum onu çok merak ediyorum ama kendimi çok tecrübesiz hissediyorum
Kızlar ben dogurdum
Selam kızlar. Bende 11 Mayıs çarşamba sabah ezanlar i vaktinde doğum yaptım. Normal oldu.memlekrtimde doğum yaptım. Bundan dolayı buraya geç yazıyorum.Rabbim dogumu bekleyen bütün annelerin yardımcısı olsun.
Günaydın
Sabah uyandım ve aynen dediğiniz şeyi düşündüm. Son zamanlarda doktor ve doğum konusunda öyle çok düşündüm ki bebeğe hiç hazırlamadım kendimi. Hiç bir şey bilmiyorum, nasıl bakıcaz, neye ihtiyacı olacak, ağladığında nasıl susturucaz hiçbir fikrim yok. Unuttum okuduğum herşeyi.
Ben epidural oldum
Bebek doğana kadar hatta giydirilip ameliyathaneden odaya çıkarılana kadar her şey iyiydi
Bebek gitti
Ameliyat bitti dedim
Bir an önce dikseler de beni de odaya alsalar.
O anda acı hissettim ve bağırdım
İkinci kez bagirdigimda annemizi biraz dinlendirelim dediler ve 10 dk lik bir narkoz verdiler uyumusum
Uyandigimda asansöre doğru sedyeyi sürüyorlardi
Yani ben tüm doğum boyunca uyanıktim
Ama dikiş esnasında ağrı duydum
Bilmiyorum neden?
Kişiden kişiye narkozun etkisi değişiyor demek..
Ama epiduralin bi avantaji şu:
Katateri hemen ameliyat sonrası almıyorlar
Ve ağrın olursa hemen o hortumdan ağrı kesici yapıyorlar
Serumdan ya da kalcadan yapılan ağrı kesiciden daha hızlı etki ediyorhatta tekrar ayaklarınız uyusuyor
En azından Bebeğimi ilk emzirirken ilk doğum fotolarimi cektirirken ve ilk misafirlerimi agirlarken gulebiliyordum:)
Katateri çıkardıkları üç dört saat sonrası ise facia!
Gozyaslarim ve ağrılar. ..
Ahh..
Rabbim yardımcımız olsun
Aynı yerden ikinci kez rahim kesilecek..
İnşallah bu daha ağrısız olur
Sanirim ben yine epidurali tercih edeceğim..
Canım sen sezeryan olmicak miydin neden çatı muayenesi oldun. Ay ben de mj olcam yoksaCnm benim çatı muayenem çok kısa sürmemisti ama çok rahatsızlık da vermemisti
Drum bi yandan beni konuşarak rahatlatmisti ben kendimi sikmaya başladığımda fark edip daha yavaş davranmisti moral verici konusmustu
Bence Dr un ses tonu bile önemli
Hem doğum stresi ..
Hem çatıda bulunmanin gerginliği...
Hem hormonal değişimler..
Bizim bu günler de en çok morale ihtiyacimiz var ..
Drum anlayışlı olduğu için ve aramızdaki iletişim iyi olduğu icin ben çok nasipliydim sanırım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?