2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam kizlar:) bende 8 haftalık hamileyim. Mayıs 2016 annesi olacağım inşallah. Çok mutluyum ve sizle paylaşmak istedim. Geçen sene bu zamanlar ilk gebeligimde bebeğinin kalbi durduğu için almak zorunda kaldılar inşallah bu kez sağlık la hep beraber bebeklerimizi kucağımıza aliriz

orası öyle eğlence amabu da olmasa 1 ay nasıl geçecek değil mi ama?hem bizimde bir katkımız olsun çoooook bilimsel çalışmalara

ben hala annenin yöntemini uyguluyorum.yarın mayalıycam mesela.pastörize sütte içmem.inanmıyorum sağlıklı olduğuna ama bu benim düşüncem tabii

ya sıkıntıların azalmasına çok az kaldı inşallah bir şey olmayacaktır ama biraz daha dişimizi sıkalım.az hareket etmek lazım.içini ferah tut iyi olacaksınız inşallah...

Peki sezeryandan sonra sütünz hemen geldi mi ve çıkınca agrınız çok oldu mı bebeginizle ne zaman rahat bir şekilde ilgilenebildiniz
Benim hemen gelmedi canım çok zorladım 2 3 gün göğüslerimin uçları artık kanıyorum kopacak gibiydi bebiş boş memeyi emmekten çok kötü yara oldu inş bu kez öyle olmaz.. Ameliyat çok rahat geçti zaten uyanıktım doğar doğmaz bebişimi gördüm çok ağrı sızı çekmedim ben ilk bi kaç gün sadece yattığım da kalkarken yardım aldım o kadar...

Çok teşekkür ederim bende normalden o sancıları çekmekten kesik atıp dikiş atmalarından korkuyorum o yüzden sezeryan olucam ama tek korkum sütümün gelmemesi

oyy bebişinde küçükmüş canımm.
süpriz mi geldi ikinci.
benim oğlum 27 aylık.
Maşşallah seninki büyümüş. Evet benim süpriz oldu. İlk betahcg sonucunu elime aldıgımda bayılıcaktım stresten. Yani bilrmiyorum nasıl olucak. Akışına bıraktık bakalım. Kimsede yok tekim ben. Vallahi bilmiyorum. Nasıl çıkıcaz işin içinden.

Merhaba geçmiş olsun. Aynı dert benim sağ bileğimde var. Ve sürekli atel kullanmak zorunda kalıyorum. Ameliyat olmak gerekiyor ancak şu an dr um doğumdan sonra yapmak istedi. Doğumdan sonra nasıl olucak onuda bilemiyorum. Çocugu kucaga alıp emzirmek gerek yani her şekilde kucaga alınması gerekiyor. En az 1 hafta o eli kullanmamak gerekiyor. Biraz sıkıntılı bir durum.

ben de yazdım ama kimse bi cevap yazmamış benim de çok tuhaf renkli akıntım var endişeleniyorum inşallah normaldir.
Selam bende 3. Çocuga hamileyim ilk ikisindr hiç karşılaşmafım ama şu anki hamileliğimde iki gündür kahve rengi akıntım var. Kontrole gıttık bebek ıyı hersey normal. Bunların olabileceğini söyledi ve progestan verdi. Hap olarak yutuluyor ama bana vajina içine yerleştirmemi istedi sabah akşam.

Canım bende hiç ayran içeriyorum resmen tiksindim

Bu sabah peceteye benimde kahverengi kirmizi karisik karisik akintim geldi hastaneyi arasim r@ndvusuz bakiyormu diye ogleye kadar bakamaz dedi 1 bucuga ayarladi o bile gec geliyor simdi bana simdi kalkip ise gidicem vakit nasil gececek bilmiyorum 3 gundur de karnim agriyordu ben hic iyi hissetmiyorum su anda icime kotu seyler doguyor

Canım kendini üzme inşallah bişey yoktur stres yapma

Allah'ın izniyle kötü bir şey yoktur, stres yapmamaya çalış canım. Kafanı meşgul etmeye çalış başka şeylerle.

Cnm benim ilk Bebek 28 agustos 2012 beklenen dogum tarihiydi bende normal dogum planlıyordum 33+2 de kontrol oldum herşey normal olunca 3 hafta sonraya randevu verdi dr dogum planını o Zaman yaparız dedi..eşim ve kardeşim sezaryene gir doye tutturdular neden ama eşim 21 kardeşim 20 agustos doğumlu ikiside kendi dogum gününde dogum yapmamı istedi..velhasıl benim kuzu dayanamadı kontrolden bir gün sonra 33+3 de aniden 21:50 de geliverdi.hayati tehlikemiz olunca sezaryene alındık..dogumhanede muayene etti ebe dogum başlamış 3 cm açılman var diyor bende normal dogum yapalım o zaman diyorum..ama hiçbirşey planladığınız gibi gitmiyor rabbim sağlık versin gerisi hiç önemli değil..benim kızımda 33 haftalık 2350 gr doğdu 2 hafta önden gidiyordu

En fazla bir hafta veriyorum bu minnosa 39 dan önce dogma doye konuşmaya bile başladım :)) senin minnosda bekler inşallah annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…