- 14 Ekim 2015
- 524
- 1.235
- 33
- 40
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.121
orası öyle eğlence amabu da olmasa 1 ay nasıl geçecek değil mi ama?hem bizimde bir katkımız olsun çoooook bilimsel çalışmalaraMasaallah,darisi bana insaallah..cinsiyet olayi icin soyle bir eglence var7-8 haftalik kalp atislari 110-140 arasi erkek,140-170 arasi kiz diyorlar...birde iliki testte hcg 50 ve ustu cikarsa kiz diye soyluyorlar ama kiminde tutuyo kiminde tutmuyo eglencesi iste ...saglikli olsunlarda
ben hala annenin yöntemini uyguluyorum.yarın mayalıycam mesela.pastörize sütte içmem.inanmıyorum sağlıklı olduğuna ama bu benim düşüncem tabiiKızanlar ya şu süt olayını cok merak ediyorum ben günde 2 büyük bardak içiyorum kendim için çünkü bebek kalsiyumu çekiyormuş vücuttan dişler falan kötü oluyormuş ama pastorize içiyorum sanki boşuna mi içi boş mu açık süt mü içmek lazım eskiden annem alır içirirdi bize bide güzel yoğurt yapardı ohhh misss
ya sıkıntıların azalmasına çok az kaldı inşallah bir şey olmayacaktır ama biraz daha dişimizi sıkalım.az hareket etmek lazım.içini ferah tut iyi olacaksınız inşallah...Kızlar yine idrardan sonra peçeteye gelen kanamam oldu :/ Pazartesi de olmuştu önemsememiştim ama bugün biraz daha fazla gibiydi.. Hastaneye gittik yine kanama alanı geçen haftaya göre büyümştü( Haftasonu düğüne karşıya geçmiştik arabayı süren çok kötü sürdü ani frenler falan yaptı sanırım ondan oldu.. Ama bebeğim iyi çok şükür eli kolu iyice belirginleşmiş..
Benim hemen gelmedi canım çok zorladım 2 3 gün göğüslerimin uçları artık kanıyorum kopacak gibiydi bebiş boş memeyi emmekten çok kötü yara oldu inş bu kez öyle olmaz.. Ameliyat çok rahat geçti zaten uyanıktım doğar doğmaz bebişimi gördüm çok ağrı sızı çekmedim ben ilk bi kaç gün sadece yattığım da kalkarken yardım aldım o kadar...Peki sezeryandan sonra sütünz hemen geldi mi ve çıkınca agrınız çok oldu mı bebeginizle ne zaman rahat bir şekilde ilgilenebildiniz
Benim hemen gelmedi canım çok zorladım 2 3 gün göğüslerimin uçları artık kanıyorum kopacak gibiydi bebiş boş memeyi emmekten çok kötü yara oldu inş bu kez öyle olmaz.. Ameliyat çok rahat geçti zaten uyanıktım doğar doğmaz bebişimi gördüm çok ağrı sızı çekmedim ben ilk bi kaç gün sadece yattığım da kalkarken yardım aldım o kadar...
Merhabaayok canım neden öyle olsun.
hoşgeldin
Maşşallah seninki büyümüş. Evet benim süpriz oldu. İlk betahcg sonucunu elime aldıgımda bayılıcaktım stresten. Yani bilrmiyorum nasıl olucak. Akışına bıraktık bakalım. Kimsede yok tekim ben. Vallahi bilmiyorum. Nasıl çıkıcaz işin içinden.oyy bebişinde küçükmüş canımm.
süpriz mi geldi ikinci.
benim oğlum 27 aylık.
Merhaba geçmiş olsun. Aynı dert benim sağ bileğimde var. Ve sürekli atel kullanmak zorunda kalıyorum. Ameliyat olmak gerekiyor ancak şu an dr um doğumdan sonra yapmak istedi. Doğumdan sonra nasıl olucak onuda bilemiyorum. Çocugu kucaga alıp emzirmek gerek yani her şekilde kucaga alınması gerekiyor. En az 1 hafta o eli kullanmamak gerekiyor. Biraz sıkıntılı bir durum.slm kızlar, çok kararsız kaldığım bir konu hakkında sizden yardım istiyorum, sol el bileğimde uzun bir süredir şişkinlik vardı, geçen hafta emar çekildi, bilek tendonunda kitle olduğunu, ve lokal anestezi ile ameliyat olmam gerektiğini söyledi doktorum. Ancak 9 haftalık hamile olduğumu söyleyince istersen bekle doğumdan sonra ameliyat ol dedi, ama artık özellikle sabahları yüzümü dahi yıkarken çok ağrım oluyor, ne yapmalıyım bekliyeyim desem ağrılar her geçen gün artıyor, 3 yaşındaki çocuğum anne kucak diyor onu dahi kaldırıp kucağıma alamıyorum, e ameliyat olayım desen hamileliğe etkisi olurmu onu bilemiyorum ne yapmalıyım, aranızda hamile iken lokal anestezi ile ameliyat olan varmı?
Selam bende 3. Çocuga hamileyim ilk ikisindr hiç karşılaşmafım ama şu anki hamileliğimde iki gündür kahve rengi akıntım var. Kontrole gıttık bebek ıyı hersey normal. Bunların olabileceğini söyledi ve progestan verdi. Hap olarak yutuluyor ama bana vajina içine yerleştirmemi istedi sabah akşam.ben de yazdım ama kimse bi cevap yazmamış benim de çok tuhaf renkli akıntım var endişeleniyorum inşallah normaldir.
Canım bende hiç ayran içeriyorum resmen tiksindimBana da 2 bardak süt 2 bardak yoğurt dedi ben yoğurdu birini ayran olarak tüketiyorum peyniri de çok severim biz eşimle normalde bile çok süt içerdik çay sevmiyor eşim kan değerlerim geçen hafta normal cıktı ama ben yine de dikkat ederim biraz azaltayım şu mereti bari
Evet ac karnina daha iyi cnmkızlar günaydın tiroid tahlilleri için kan vercem bugün aç karnınamı gitmeliyim
Canım ben ölüyorum resmen şimdi kullanıyorum çokta faydalı enazndn yemek yiyebiliyorumKızlar mide bulantısı için ilaç kullanıp faydasını gören oldu mu
Canım kendini üzme inşallah bişey yoktur stres yapmaBu sabah peceteye benimde kahverengi kirmizi karisik karisik akintim geldi hastaneyi arasim r@ndvusuz bakiyormu diye ogleye kadar bakamaz dedi 1 bucuga ayarladi o bile gec geliyor simdi bana simdi kalkip ise gidicem vakit nasil gececek bilmiyorum 3 gundur de karnim agriyordu ben hic iyi hissetmiyorum su anda icime kotu seyler doguyor
Allah'ın izniyle kötü bir şey yoktur, stres yapmamaya çalış canım. Kafanı meşgul etmeye çalış başka şeylerle.Bu sabah peceteye benimde kahverengi kirmizi karisik karisik akintim geldi hastaneyi arasim r@ndvusuz bakiyormu diye ogleye kadar bakamaz dedi 1 bucuga ayarladi o bile gec geliyor simdi bana simdi kalkip ise gidicem vakit nasil gececek bilmiyorum 3 gundur de karnim agriyordu ben hic iyi hissetmiyorum su anda icime kotu seyler doguyor
Cnm benim ilk Bebek 28 agustos 2012 beklenen dogum tarihiydi bende normal dogum planlıyordum 33+2 de kontrol oldum herşey normal olunca 3 hafta sonraya randevu verdi dr dogum planını o Zaman yaparız dedi..eşim ve kardeşim sezaryene gir doye tutturdular neden ama eşim 21 kardeşim 20 agustos doğumlu ikiside kendi dogum gününde dogum yapmamı istedi..velhasıl benim kuzu dayanamadı kontrolden bir gün sonra 33+3 de aniden 21:50 de geliverdi.hayati tehlikemiz olunca sezaryene alındık..dogumhanede muayene etti ebe dogum başlamış 3 cm açılman var diyor bende normal dogum yapalım o zaman diyorum..ama hiçbirşey planladığınız gibi gitmiyor rabbim sağlık versin gerisi hiç önemli değil..benim kızımda 33 haftalık 2350 gr doğdu 2 hafta önden gidiyorduselam kızlar.
2. kez anne olanlara bir sorum olacak. şimdi benim muhtemel dogum tarıhı 5 mayısya tam gunune mı oluyo bu meret . mesela sezeryanda kac gun once alıyorlar. bırde benım haftam 1 hafta ilerdeymiş bebişim. şimdi sata göre 5 mayıs ama 1 hafta öne mi alınıyor dogum tarihi
En fazla bir hafta veriyorum bu minnosa 39 dan önce dogma doye konuşmaya bile başladım :)) senin minnosda bekler inşallah annesisağol canım biliyorum şehir efsanesi ama merak işte.bekleyip görücez.
ilk gittiğimde geriydi geç döllenme olabilir demişti drum.şimdi ileri geçti.oğlumda da aynışey oldu.35 haftalık doğdu.ama gayet 38-39 hafta ile uyumluydu..ama şimdi erken olursa ki olacak gibi ben nisan annesi olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?