2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ya kızlar bişey sorucam benim dün bi akıntım oldu ama akıntı gibi değil sanki çiş gibi su gibi yani bu ney ben anlamadım korkuyorum bebegime bişey olucak diye sizce ne bu şey ya
Ya kızlar bişey sorucam benim dün bi akıntım oldu ama akıntı gibi değil sanki çiş gibi su gibi yani bu ney ben anlamadım korkuyorum bebegime bişey olucak diye sizce ne bu şey ya
Ben de bir tek bende saniyordum benim iste genelde cok aktif oldugum zamanlarda oluyor aksam evde olmuyor ama cok itici bisey gercekten bende progestan kullaniyorum demek onun etkisi olabilir
Birde kizlar kahverengi akintim oldu diyen arkadaslar bana yardim edermisiniz benimde akintilarim bazen sari gibi oluyor acik kahve gibi yani simdoye kadar onemsemedim ama sorayim dedim kahverengi akinti dediginiz sizin o mu yoksa koyu renkte mi oluyor bariz belli mi yani ?

Kokusuz beyaz akıntılar sorun değilmiş ama kahve rengi sarı renktekiler tehlikeli düşül olabilir bence hemen doktora gidin derim

selam kızlar.
2. kez anne olanlara bir sorum olacak. şimdi benim muhtemel dogum tarıhı 5 mayısya tam gunune mı oluyo bu meret . mesela sezeryanda kac gun once alıyorlar. bırde benım haftam 1 hafta ilerdeymiş bebişim. şimdi sata göre 5 mayıs ama 1 hafta öne mi alınıyor dogum tarihi

Bu tamamen belirsiz bi durum canım gerçekten derler ya vakit saat gelmeden olmaz diye çok doğru. İlk hamileliğimde sat a göre 15 mayıstı doğum ama sezaryen olacağım için 7 mayısa gün vermişti drum hatta hastane odasını bile seçip rezervasyon yaptırdık. Ama bnm sabırsız oğlum 4 mayısta aniden geldi. Bu arada o da hep önden gidiyodu usg de. Kuzenim 42. Hafta doğum yaptı mecbur sezaryene aldı dru. Ağustosta arkadaşımın 32. Hafta nişanı geldi ve aniden doğuma alındı bebeği şuan çok iyi çok sağlıklı. Yani sanırım bu işler bize ya da dr a değilde daha çok allaha kalmış canım ne yazıldıysa o

Koyu kahve akıntım oldu bugün ultrason yaptırdım Bebek iyi ama ben yine tamemen yatıyorum

benim teee 11 sene once yegenimin tahmini dogum tarihi 7 mayis idi. o da sezeryanla olacakti. ablama iki gun once dogsaydi da dogum gunu 05.05.05 olsa ne guzel olurdu dedim. cocugu o gun doguracam diye tutturdu. nitekim de 5 mayis 2005 aksami saat 22de, kucuk kivircik sari bir oglan kiyametleri kopariyordu hastane kosesinde. ablamin dedigi tarihte sezeryana aldi doktoru.

sağol canım biliyorum şehir efsanesi ama merak işte.bekleyip görücez.
ilk gittiğimde geriydi geç döllenme olabilir demişti drum.şimdi ileri geçti.oğlumda da aynışey oldu.35 haftalık doğdu.ama gayet 38-39 hafta ile uyumluydu..ama şimdi erken olursa ki olacak gibi ben nisan annesi olucam.

ben de yazdım ama kimse bi cevap yazmamış benim de çok tuhaf renkli akıntım var endişeleniyorum inşallah normaldir.

İyi günler Mayıs anneleri..
Istanbul'da olup,
doğum için hastane tavsiye edebilir misiniz?? Özel ya da devlet fark etmez..

Önemli olan kriter; memnuniyetinizin olup olmadığı...
Ben anadolu.yakasinda hep medipole gidiyordum ama baskent unv hastanesinde guldeniz hanimi cok methettiler,insaallah memnun kalirim.yarin randevum var ins

Masaallah,darisi bana insaallah..cinsiyet olayi icin soyle bir eglence var 7-8 haftalik kalp atislari 110-140 arasi erkek,140-170 arasi kiz diyorlar...birde iliki testte hcg 50 ve ustu cikarsa kiz diye soyluyorlar ama kiminde tutuyo kiminde tutmuyo eglencesi iste ...saglikli olsunlarda

Yarını bekleyeceğim. Mide yanması falan var az az. İnşallah bebeğim iyidir.

canım günü gününe aynı gidiyoruz. şok ettin beni. 7. hafta başlayan bulantılarım 8. haftamın bittiği pazar günü azalıp 2 gün önce de tamamen kesildi. doktora gittin mi? çok şaşkınım. bulantılar 2 hafta sürdü sadece. kötü düşünmemeye çalışıyorum ama bilmiyorum

Haftaya bugün kontrolüm var. Şu an sadece acıkınca oluşan hafif mide bulantım var. Başka topicte bi arkadaşın daha böyle iki hafta sürmüştü bulantısı. Bünyeyle ilgili sanırım ben de çok telaşlandım ama şimdi sakince kontrolümü bekliyorum.

Senin de bayağı çoktu bulantın benim gibi hatırlıyorum. Senin ne zaman doktor randevun?

Kızanlar ya şu süt olayını cok merak ediyorum ben günde 2 büyük bardak içiyorum kendim için çünkü bebek kalsiyumu çekiyormuş vücuttan dişler falan kötü oluyormuş ama pastorize içiyorum sanki boşuna mi içi boş mu açık süt mü içmek lazım eskiden annem alır içirirdi bize bide güzel yoğurt yapardı ohhh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…