- 7 Ocak 2014
- 3.155
- 4.447
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.081
Arkadaşlar siz sık sık dr a mı gidiyorsunuz yaa bana dr um 5 hafta sonra gel demişti evde çatlıyorum meraktan valla
Masumiyetciğim ilk çocuğun normal mi olmuştu sezeryan mı?Bende bahçeşehirdeyimm aslında ama yine oraya gidicem bildiğim yer sonuçta
Ya kızlar bişey sorucam benim dün bi akıntım oldu ama akıntı gibi değil sanki çiş gibi su gibi yani bu ney ben anlamadım korkuyorum bebegime bişey olucak diye sizce ne bu şey ya
Ben de bir tek bende saniyordum benim iste genelde cok aktif oldugum zamanlarda oluyor aksam evde olmuyor ama cok itici bisey gercekten bende progestan kullaniyorum demek onun etkisi olabilirYa kızlar bişey sorucam benim dün bi akıntım oldu ama akıntı gibi değil sanki çiş gibi su gibi yani bu ney ben anlamadım korkuyorum bebegime bişey olucak diye sizce ne bu şey ya
Ben de bir tek bende saniyordum benim iste genelde cok aktif oldugum zamanlarda oluyor aksam evde olmuyor ama cok itici bisey gercekten bende progestan kullaniyorum demek onun etkisi olabilir
Birde kizlar kahverengi akintim oldu diyen arkadaslar bana yardim edermisiniz benimde akintilarim bazen sari gibi oluyor acik kahve gibi yani simdoye kadar onemsemedim ama sorayim dedim kahverengi akinti dediginiz sizin o mu yoksa koyu renkte mi oluyor bariz belli mi yani ?
Sezaryen olmuştu ikincide öyle olucak mecburMasumiyetciğim ilk çocuğun normal mi olmuştu sezeryan mı?
Bu tamamen belirsiz bi durum canım gerçekten derler ya vakit saat gelmeden olmaz diye çok doğru. İlk hamileliğimde sat a göre 15 mayıstı doğum ama sezaryen olacağım için 7 mayısa gün vermişti drum hatta hastane odasını bile seçip rezervasyon yaptırdık. Ama bnm sabırsız oğlum 4 mayısta aniden geldi. Bu arada o da hep önden gidiyodu usg de. Kuzenim 42. Hafta doğum yaptı mecbur sezaryene aldı dru. Ağustosta arkadaşımın 32. Hafta nişanı geldi ve aniden doğuma alındı bebeği şuan çok iyi çok sağlıklı. Yani sanırım bu işler bize ya da dr a değilde daha çok allaha kalmış canım ne yazıldıysa oselam kızlar.
2. kez anne olanlara bir sorum olacak. şimdi benim muhtemel dogum tarıhı 5 mayısya tam gunune mı oluyo bu meret . mesela sezeryanda kac gun once alıyorlar. bırde benım haftam 1 hafta ilerdeymiş bebişim. şimdi sata göre 5 mayıs ama 1 hafta öne mi alınıyor dogum tarihi
selam kızlar.
2. kez anne olanlara bir sorum olacak. şimdi benim muhtemel dogum tarıhı 5 mayısya tam gunune mı oluyo bu meret . mesela sezeryanda kac gun once alıyorlar. bırde benım haftam 1 hafta ilerdeymiş bebişim. şimdi sata göre 5 mayıs ama 1 hafta öne mi alınıyor dogum tarihi
Cevap icin Teşekkürler maydanosu duydum da Narı ilk defa duyuyorumDüşük riskini artıyomuş özellikle 3 kere uyardı nar ve maydanoz kesinlikle yeme diye
ben ters hatırlamışım...1 ay sonra doğru olup olmadığını öğrenicez artık...teşekkür ederimkızsa daha çok olurmuş canım kalp atışı. 110-140 arası erkek fazlası kızdı galiba
sağol canım biliyorum şehir efsanesi ama merak işte.bekleyip görücez.Cnm maşallah bebesine ve sana..benim minikde önden gidiyor kızımda öyleydi 33 haftalık doğdu ama 36 ya uyumluydu..buda öyle ileriden başladı maşallah..
Gecen gün bi yerde okumuştum 140 dan fazla ise erkek olabilir diyordu tabi bunlar kesin sonuç degildirde diyordu
ben de yazdım ama kimse bi cevap yazmamış benim de çok tuhaf renkli akıntım var endişeleniyorum inşallah normaldir.Ben de bir tek bende saniyordum benim iste genelde cok aktif oldugum zamanlarda oluyor aksam evde olmuyor ama cok itici bisey gercekten bende progestan kullaniyorum demek onun etkisi olabilir
Birde kizlar kahverengi akintim oldu diyen arkadaslar bana yardim edermisiniz benimde akintilarim bazen sari gibi oluyor acik kahve gibi yani simdoye kadar onemsemedim ama sorayim dedim kahverengi akinti dediginiz sizin o mu yoksa koyu renkte mi oluyor bariz belli mi yani ?
Ben anadolu.yakasinda hep medipole gidiyordum ama baskent unv hastanesinde guldeniz hanimi cok methettiler,insaallah memnun kalirim.yarin randevum var insİyi günler Mayıs anneleri..
Istanbul'da olup,
doğum için hastane tavsiye edebilir misiniz?? Özel ya da devlet fark etmez..
Önemli olan kriter; memnuniyetinizin olup olmadığı...
Masaallah,darisi bana insaallah..cinsiyet olayi icin soyle bir eglence varselam herkese dr kontrolümüzden geldik.çokşükür herşey yolunda..bebişim 4,8 cm olmuş.haftamızda da ilerlemişiz bugün 11+0 dık.ama 11+4 olmuşuz.elleri ayakları herşeyiyle gördük bebişi.o kadar çok hareket ediyordu ki çok güzeldi.ense kalınlığını,burun kemiğininin kalınlığını ölçtü.herşey normal down sendromu riski çıkmayacak dedi ama genede istedi.16.haftada3 lü yapılacakmış.ikisini karşılaştırıcaz dedi.4 lü yaptırmıycaz.merak edenler vardı ikili testin ücreti 53 tl burada.çok pahalı olmadığı için devletle falan uğraşamam dedim yaptırdım.
yalnız cinsiyet öğrenemedik.oğlumla birlikteydik bence onun için söylemedi kesinleştirmek istedi.napalım 4 hafta bekliycez artık.
bu arada hani cinsiyet tahmini için kalp atışlarıyla ilgili birşey vardı.kızsa şu kadar erkekse bu kadar diye.bilen varsa yazabilir mi tekardan?
inşallah hep böyle iyi haberler alalım arkadaşlar.teker teker iyi haberlerimizi öğrenelim.
Yarını bekleyeceğim. Mide yanması falan var az az. İnşallah bebeğim iyidir.
Amin insallah hayirli olsunins bende mayis annesi olcam allah hepimize kucagimiza almayi nasip etsin
Haftaya bugün kontrolüm var. Şu an sadece acıkınca oluşan hafif mide bulantım var. Başka topicte bi arkadaşın daha böyle iki hafta sürmüştü bulantısı. Bünyeyle ilgili sanırım ben de çok telaşlandım ama şimdi sakince kontrolümü bekliyorum.canım günü gününe aynı gidiyoruz. şok ettin beni. 7. hafta başlayan bulantılarım 8. haftamın bittiği pazar günü azalıp 2 gün önce de tamamen kesildi. doktora gittin mi? çok şaşkınım. bulantılar 2 hafta sürdü sadece. kötü düşünmemeye çalışıyorum ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?