2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bu arada geldim doktora bucukta randevum tedirgin tedirgin oturuyorum esimde son anda ayarladigim icin izinini ayarlayamadi gelemedi benimle ilk defa tek basima beklicem umarim bu agrilar ve bu sabahki kahverengi kirmizi akinti kotu biseyin rhabercisi degildir dua edin benim icin

aklına kötü şeyler getirme canm . inşallah güzel seyler söyler drun. güzel haberler verirsin bizlere inşallah

İmkanın varsa açık süt tuket cnm ben öyle yapıyorum kutu sütler içinde zehir varmış gibi tiksindiriyor beni

arkadaslar hijyene dikkat edildiği sürece bi sıkıntı yok .bi çok sayfada aynı şey yazıyor .
Hamilelikte ağda yapılır mı, zararlı mı?Hamileyken ağda yapmanın hiçbir zararı yoktur. İster evde, ister herhangi bir yerde hamileliğin her döneminde yapılabilir. Önemli olan vajina ile temas edecek olan ağdanın hijyenik olmasıdır. Hijyene dikkat edilmeden kullanılan ağda enfeksiyon gibi rahatsızlıklara yol açabilir.

Canım agrın hala varmı canını sıkma yoktur inşallah bişeyin

Valla var cnm ya
Benimde kanamam oldu acile gittik. Doktorum bebek kalp atısı varsa üzulme dedi. Dinlenecegm 10 gun istitahat verdi. Birsey yoktur. Bide bir makale okudum bu haftalarda gebelikte kalp atısi varsa devam etme ihtimali %90 %96 oranlarındaymis. Haber ver bizede.

öncede demiştim simdide diyom arada bazı yazılanları hayretle okuyorum ilk iki bebeğimdede ağdayı heray düzenli yaptım.ki zaten dr öyle gitmeyi asla istemem..mis gibi yavrum var.ağdanın içeriğinde ne varmıski sekerden yapılıyor.simdi ise sekersizi çıktı.icçinde parabenmi var benmi bilmiyorum töbe ya

canım, anestezi ameliyat kısmını bilmiyorum ama benim de sol bilekte kist var. Aynı şey midir bilmem ama kist için metal para koyarsan en azından rahatlar biraz demişti. Bende alerji olduğu için uzun süre koyamadım, ara ara koydum çektim. Metal para birazcık hafifletti ağrısını. Alerjin yoksa onu bir dene istersen belki sende de işe yarar. Hamilelik şüphesi varsa ameliyata sonra bakarız demişti, ama zararlı olup olmadığıyla ilgili bir şey söylemedi.

Benim randevum da yarın Allah ın izniyle bebişimin kalp atışlarını bende duycam çok heyecanlıyım inş herşey yolunda gider...
bende sabah gittim kalp atışları için ilk gittiğimde sadece kese vardı :)) bende çok heyecanladım..inşallah güzel haberler alırsın

Kizlar ay cok sukur allahima ne kadar sukretsem.az bebisimde yokmus bisey masallah gorduk yine kalp atisini ama benim icin agir kaldirmissin heralde yormussun kendini dedi 3gun rapor verdi yarin evdeyim yani ayy allahim nasil rahatladi icim haftaya persembe bir daha gel dedi allahim bu stresi kimseye yasatmasin gercekten cok zor tum yol boyunca agladim benegim gozumun onune geldikce agladim cok sukur yarabbim dedimm

Bazı arkadaşlar hayret edeceklerine azıcık araştırsalar sorun olmaz sanırım evet ilk uç ay bu tarz seyler zararlı ağda sadece şekerden oluşmaz ve kuvvetle çekilen birşey bebeğin olduğu bölgeye bu yapıldığı Zaman sıkıntılar doğurabilir benim ağda yapıp kanaması olan arkadaşlarım çok oldu uç aydan sonra güvenilir bir yerde yaptırılabilir tabi ağda enfeksiyon kapma riskini artırır kı bunu soran arkadaşta evde kendi yapmış oradaki cildin daha bu aylarda tahriş olması iyi birşey değil ve orası şuan çok hassas Agdayı yapıştırıp çekmek benim icin cesaret işi korkmuyorsanız yapın tabi ben yapmam ilk uç ay ve tekrarlıyorum ağda sadece şeker içerikli değil

Ayy sorma ya. Ben lazere gidiyordum. Sonra belki bebek ondan olmuyordur diye haziranda birakmistim ama baya gitti yani. Simdi az az çıkıyor ama onu almak bile iskence . birde gobusden eğilmek zor geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…