- 4 Eylül 2015
- 641
- 2.221
- 113
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.181
aklına kötü şeyler getirme canm . inşallah güzel seyler söyler drun. güzel haberler verirsin bizlere inşallahBu arada geldim doktora bucukta randevum tedirgin tedirgin oturuyorum esimde son anda ayarladigim icin izinini ayarlayamadi gelemedi benimle ilk defa tek basima beklicem umarim bu agrilar ve bu sabahki kahverengi kirmizi akinti kotu biseyin rhabercisi degildir dua edin benim icin
İmkanın varsa açık süt tuket cnm ben öyle yapıyorum kutu sütler içinde zehir varmış gibi tiksindiriyor beniKızanlar ya şu süt olayını cok merak ediyorum ben günde 2 büyük bardak içiyorum kendim için çünkü bebek kalsiyumu çekiyormuş vücuttan dişler falan kötü oluyormuş ama pastorize içiyorum sanki boşuna mi içi boş mu açık süt mü içmek lazım eskiden annem alır içirirdi bize bide güzel yoğurt yapardı ohhh misss
Canım agrın hala varmı canını sıkma yoktur inşallah bişeyinBu arada geldim doktora bucukta randevum tedirgin tedirgin oturuyorum esimde son anda ayarladigim icin izinini ayarlayamadi gelemedi benimle ilk defa tek basima beklicem umarim bu agrilar ve bu sabahki kahverengi kirmizi akinti kotu biseyin rhabercisi degildir dua edin benim icin
Valla var cnm yaCanım agrın hala varmı canını sıkma yoktur inşallah bişeyin
benim aynı gün çıkıyokızlar tiroid tahlillerinin sonucu bir haftada çıkıyomuş siZinde öyle mi oldu
Benimde kanamam oldu acile gittik. Doktorum bebek kalp atısı varsa üzulme dedi. Dinlenecegm 10 gun istitahat verdi. Birsey yoktur. Bide bir makale okudum bu haftalarda gebelikte kalp atısi varsa devam etme ihtimali %90 %96 oranlarındaymis. Haber ver bizede.Valla var cnm ya
ya yok ne alaka.tsh t3 t4 en geç ertesi gündür...devlet hastanesinemi gittin?kızlar tiroid tahlillerinin sonucu bir haftada çıkıyomuş siZinde öyle mi oldu
slm kızlar, çok kararsız kaldığım bir konu hakkında sizden yardım istiyorum, sol el bileğimde uzun bir süredir şişkinlik vardı, geçen hafta emar çekildi, bilek tendonunda kitle olduğunu, ve lokal anestezi ile ameliyat olmam gerektiğini söyledi doktorum. Ancak 9 haftalık hamile olduğumu söyleyince istersen bekle doğumdan sonra ameliyat ol dedi, ama artık özellikle sabahları yüzümü dahi yıkarken çok ağrım oluyor, ne yapmalıyım bekliyeyim desem ağrılar her geçen gün artıyor, 3 yaşındaki çocuğum anne kucak diyor onu dahi kaldırıp kucağıma alamıyorum, e ameliyat olayım desen hamileliğe etkisi olurmu onu bilemiyorum ne yapmalıyım, aranızda hamile iken lokal anestezi ile ameliyat olan varmı?
Ben yaptırmıştım hamileliğimin son anına kadar yasak diye birşey yok tamam normalden daha fazla hassaslaşıyorsunuz ama dayanılmayacak gibi değil.Ağda olayını biraz açarmışsınız arkadaşlar yaptırılmaz yazmışsınız ama
bende sabah gittim kalp atışları için ilk gittiğimde sadece kese vardı :)) bende çok heyecanladım..inşallah güzel haberler alırsınBenim randevum da yarın Allah ın izniyle bebişimin kalp atışlarını bende duycam çok heyecanlıyım inş herşey yolunda gider...
53 tl dün yaptırdım.Ya hanimlar ikili test için aldiginiz fiyatlar nelerdir acaba.
Ayy sorma ya. Ben lazere gidiyordum. Sonra belki bebek ondan olmuyordur diye haziranda birakmistim ama baya gitti yani. Simdi az az çıkıyor ama onu almak bile iskence . birde gobusden eğilmek zor geliyor banaBazı arkadaşlar hayret edeceklerine azıcık araştırsalar sorun olmaz sanırım evet ilk uç ay bu tarz seyler zararlı ağda sadece şekerden oluşmaz ve kuvvetle çekilen birşey bebeğin olduğu bölgeye bu yapıldığı Zaman sıkıntılar doğurabilir benim ağda yapıp kanaması olan arkadaşlarım çok oldu uç aydan sonra güvenilir bir yerde yaptırılabilir tabi ağda enfeksiyon kapma riskini artırır kı bunu soran arkadaşta evde kendi yapmış oradaki cildin daha bu aylarda tahriş olması iyi birşey değil ve orası şuan çok hassas Agdayı yapıştırıp çekmek benim icin cesaret işi korkmuyorsanız yapın tabi ben yapmam ilk uç ay ve tekrarlıyorum ağda sadece şeker içerikli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?