2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ayy sorma ya. Ben lazere gidiyordum. Sonra belki bebek ondan olmuyordur diye haziranda birakmistim ama baya gitti yani. Simdi az az çıkıyor ama onu almak bile iskence . birde gobusden eğilmek zor geliyor bana
bende lazere gidiyordum.tabii şimdi yaptırmıyorum ama uzman bayan kesinlikle ağda falan yapma kes dedi.doğumdan sonra devam edicez.ağda yaparsan ilk zamana döneriz dedi.aklında bulunsun

Ayy sorma ya. Ben lazere gidiyordum. Sonra belki bebek ondan olmuyordur diye haziranda birakmistim ama baya gitti yani. Simdi az az çıkıyor ama onu almak bile iskence . birde gobusden eğilmek zor geliyor bana
Ondan değildir Can'ım ama tuy dokucu krem ve epılasyon kesinlikle hamilelik boyunca önerilmiyor agda ilk uç riskli eğilmek zor oluyor evet bende çok zorlanıyorum

inşallah canım bende birazdan muayene olucam bebeğin kalp atışını duymuştum geçen hafta tekrar gel demişti inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Aminnn canım inş..
bende sabah gittim kalp atışları için ilk gittiğimde sadece kese vardı :)) bende çok heyecanladım..inşallah güzel haberler alırsın
Aminn hepimiz hayırlı haberler alırız hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inş..

Ben de kızıyorum internetten bakılıyor bazı sorulara orda da onlarca kaynak var en uç noktasında oluyor bazı bilgiler hemen burda onları sunmak çok doğru değil. Ya jilet ya da tüy dökücü krem kullanılacak ozaman ki bunlarda bence en kötü yöntemler. Ben de ağda yaptırıp öyle girdim doğuma 9 ay boyıncada yaptırdım tertemiz oldum hep. Zaten hamile olasak bile hijyen koşuluna önem veren bir yerimiz vardır mutlaka her yerde yaptırılmaz bu işler.

dk ol çok iyi dinlen bende dün bi valizi eğildim hani el attım kaldırdım sayılmaz benimde hafif lekelenme oldu.hoş kaç tırda kusuyorum kasıla kasıla zorladım kendimi.

Progesteron iğne veya hap verdi mi benim de sizinle aynı sıkıntım var da

Bana Dr um da yaptırma ılk uç ay dedı arkadas hayret ettıgı ıcın paylaştım yukarıda baska bı arkadaşda da demısler ayrıca bu sıkıntıyı yazan arkadas evde kendı yapmıs suan orası cok hassas sonra yaptırılabılır tabı kımsrye kıllı gezsin denilmedi birileri kendi yapıyor diye bu dogru sayılmıyor suan yanlıs oldugunu belırttım ben yoksa herkes ıstedıgını yapar..

Kızlar eşim şimdi doktorumu aradı buara çok fazla halsizliğim var folik asit ve eleviti birlikte kullanabilir mi yoksa birini bıraksın mı dedi her ikisinide kullanabilir demiş ama ikisinde de folik asit var kafam karıştı

bende lazere gidiyordum.tabii şimdi yaptırmıyorum ama uzman bayan kesinlikle ağda falan yapma kes dedi.doğumdan sonra devam edicez.ağda yaparsan ilk zamana döneriz dedi.aklında bulunsun
Ya şekersiz agda olur ya kuaforlerde onu kullandim ama zor geldi az makina az agda az jilet derken gitti. Bir 3 ay daha cikmaz sanirim. Ust kisimda cikmiyor zaten benim baya azalmisti

Ondan değildir Can'ım ama tuy dokucu krem ve epılasyon kesinlikle hamilelik boyunca önerilmiyor agda ilk uç riskli eğilmek zor oluyor evet bende çok zorlanıyorum
Olmayabilir tabi ama 1 sene ugrasinca her seyden suphe eder olmustm:)) son aylar bende kuafore gitmeyi düşünüyorum zaten simdiden boyleyse ilerde ne olur bilmem

Benim bu disimin ağrısı doguma kadar devam edicek galiba yaaa kızlar dua edin de geçsin beni çok zorluyo yemek yiyemiyorum

Ne bileyim ani bir refleksti ve cok korktum derler ya ani hareket yapma diye o aklima dustu

Canım olmamıştır ama ağda içeriğinden dolayı yasak hamılelıkte kullanma bır daha

Gercekten yasak mi ben hic bilmiyordum yapiyorum valla iki aydir da :O

MERHABA ANNE ADAYLARI BULANTILAR NE DURUMDA AYRICA BEN BOĞAZ ENFEKSİYONUNA YAKALANDIM O KADAR DİKKAT EDİYORUM BİTKİ ÇAYLARI İÇİYORUM

Ne bileyim ani bir refleksti ve cok korktum derler ya ani hareket yapma diye o aklima dustu

Canım olmamıştır ama ağda içeriğinden dolayı yasak hamılelıkte kullanma bır daha

Gercekten yasak mi ben hic bilmiyordum yapiyorum valla iki aydir da :O

Canım Dr m bana uç ay yapma dedı ınt de yazan yerler var ama herkes kendı bılır ben riske atmak ustemedıgım ıcın cok dıkkat edıyorum Dr umda uyardı ama yapan da varmış sen bılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…