2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
MERHABA ANNE ADAYLARI BULANTILAR NE DURUMDA AYRICA BEN BOĞAZ ENFEKSİYONUNA YAKALANDIM O KADAR DİKKAT EDİYORUM BİTKİ ÇAYLARI İÇİYORUM
Benim bulantilar devam keske bitse cok yoruldum artik 11. Haftaya girdik. 12. Hafta bitecek diye umuyorum.
Doktorlar bitki cayini 2 bardak izin veriyor bi de hepsine degil dikkat et cnm

Benim bulantilar devam keske bitse cok yoruldum artik 11. Haftaya girdik. 12. Hafta bitecek diye umuyorum.
Doktorlar bitki cayini 2 bardak izin veriyor bi de hepsine degil dikkat et cnm
canım bende öyle yaptım bardak zencefil ve ihlamur benimde 11 hafta 12 haftada bitecek diye umutlanıyorum ama çoğu 4 aya kadar sürüyor ne yapalım çok şükür bebeğim olmuyor diye ağlarken şimdi şikayet etmicen çok şükür sağlıklı olsunda , ama ikili test yapmıcam

Benim bu disimin ağrısı doguma kadar devam edicek galiba yaaa kızlar dua edin de geçsin beni çok zorluyo yemek yiyemiyorum

Öncelikle çok geçmiş olsun, diş hekimindeki tüm müdehaleler mi yasakmış? yoksa antibiyotik, diş çekimi vs gibi şeyler mi tehlikeli? Benim dolgumun yarısı kırıldı pazar gecesi durduk yere. Randevum pazartesi, o zamana kadar diş hekimine gidemiyorum korkumdan. Geçici meçici bişey yapılabilir mi acaba, sen doktora danıştın mı? Ne dedi?

Benim bu disimin ağrısı doguma kadar devam edicek galiba yaaa kızlar dua edin de geçsin beni çok zorluyo yemek yiyemiyorum

Canim ben genelde dis kontrolune her alti ay da bir gider ve dislerimi temizlettirir, check upini yaptiririm. ama benim aile doktorum artik daha SIK gitmemi tembihledi. ben de daha zamanim gelmemis olmasina ragmen hemen randevu aldim ve dis doktorumda ayni seyi soyledi, gebelik suresince 3 ay da bir gidecegim.

hamilelikte gingivitis riski cogaliyormus o yuzden hic ihmale gelmemesi gerekiyormus. zaten xray cekilmedigi surece hic bir sorunu yok bebege. bildigim kadariyla agiz ici anestezi bile bebegi etkilemiyor. tam aksine sagliksiz bir agiz yapisi bebegi kotu etkileyebiliyormus. bunlarin hepsini bana dis doktorum soyledi. onlar gebelerle nasil ilgilenmesi gerektiklerine gayet hakimler. yani dusunsene, yedigin hersey bebegine gidiyor. sagliksiz bir agiz yapisi da etkilemez mi? bence etkiler...

bence sen bir git dis doktoruna. hem kendine hem bebegine eziyet etme.

ben kendi hamileliğim için söyliyim umudum yok biteceğine dair ..ilk geblikte 9 ay sürdü..okadar sanslıyım iste..ilk gebelikte en azından 7.8. haftalarda başlamıştı bu gebeliğimde 5. haftadan başladı..her gebelik aynı olmaz ama ilk gebilkte çok umut etmiştim 12 geldi biter 16 geldi biter yok...çok kötü olduğum zaman ilaç alacam yapacak bisi yok.bugün 3 kere böbreklerim ağzımdan çıkacak sandım..çok zorlandım çok

Kızlar eşim şimdi doktorumu aradı buara çok fazla halsizliğim var folik asit ve eleviti birlikte kullanabilir mi yoksa birini bıraksın mı dedi her ikisinide kullanabilir demiş ama ikisinde de folik asit var kafam karıştı

biraz once arkadasa yorum yazdim yukarida bu konuyla ilgili. bence hemen git dis doktoruna. onlari gebe oldugun hakkinda bilgilendirdigin surece ne yapmasi ve yapilmamasi gerektigini gayet iyi biliyorlar.

Canım benim çok sevindim dikkat et annesi bebiş ede kendinede

mavitepe miranda_1986 ben gittim hem kendi kadın dogumcuma hem discime ikisi de şimdi bi şey yapamayiz dedi daha doğrusu discim geçici dolgu yaparm dedi ama kadın dogumcum izin vermiyor kesinlikle kızlar antibiyotik kullandım bi kere geçti ama ağrı yapyo simdi ben doktorumu dinliyorum şimdilik

Merhaba kızlar bende Mayıs annesi olacam işşallah 10 haftalıgım iki hafta sonra ikili test yaptıracağım acaba cinsiyet belli olurmu birde bacak ağrıları normalmi cvp verirseniz sevinirim

kızlaaaar dün hesap yaptım 24 saatte 18 saat uyumuşum valla boynuma yazı asacam içerde inşaat var kapalıyız diye bu ne yaaaa benim gibi olan var mı? çalışanları tenzih ediyorum ben de öğretmenim ama çalışmıyorum çalışıyo olsam her ders çocuklar bu derste uyku teknikleri çalışalım derdim heralde benim bu halim ne olucak yahu

Valla Allah kolaylik versin. İnsallah bu hamileligin de öyle sürmez. 4 haftadir hayat durdu benim icin. Annemde yatiyorum hicbir sey yapamiyorum

Ben de acik sut alıyordum mandradan, doktorum gunluk sut al dedi, marketlerdeki gunluk sutten aliyorum ve yogurdu ondan yapiyorum. 2kase de gunde yogurt yiyorum, sut icemiyorum

dk ol çok iyi dinlen bende dün bi valizi eğildim hani el attım kaldırdım sayılmaz benimde hafif lekelenme oldu.hoş kaç tırda kusuyorum kasıla kasıla zorladım kendimi.
Bugun icinde rapor verdi ama doktordan bi geldim yogun bende diyemedim ben gidiyorum diye bugun icinde calistim esimde cok kizdi ama cok zorlamadim kendimi simdi geldim eve yatiyorum

Progesteron iğne veya hap verdi mi benim de sizinle aynı sıkıntım var da
Bana kurban bayraminda yola gidecegiz diye vermisti sonra bi kutu bitti dedim devam edeyimmi dedim devam dedi simdide 3 4 tane kalmisti yine sordum devam edeyimmi diye yine devam dedi 3 kutu olacak surekli iciyorum ben cnm

Canım benim çok sevindim dikkat et annesi bebiş ede kendinede
Sagol ya valla bende nasil mitlu oldum anlatamam bir oraya atliyor bir buraya atliyor bide hareketlenmis kalp atisini duyunca hic duygulanmamistim bisey hissetmemistim ama bu halini gorunce nasil duygulandim masallah her birimizin yavrusuna allah bizlere bagislasin evlatlarimizi insallah

Valla dun 12de kalktim 3de yine uyudum 7ye kadar sonra tekrar 12de yattim. Benim gunumde hep uyuyarak geçiyor. Yarin sabah teyzem kahvaltiya çağırdı 10 gibi kadina dalga gecer gibi o saatde kahvaltimi olur ama 12den once kalkamam ki dedim

Komşu gün vardı çiğ köfte tatlı börek çörek vardı yedim eve geldim tansiyonum çıkmş hep kustum keşke yemeseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…