- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #8.481
Sabahlari agzim cok kuru oluyor.ve tsh dolayi ilaci ac karina almam lazim mecbur suda icmek zorunda kaliyorum ve inanir misin yarim saati zor ediyorum bu son hafta hep bu sekilde karnim kasiliyor midemden safra cikarmak icin.zor tutuyorum kendimi cok.kotuinşallah canım allah gönlüne göre versin.bence kaybolmuşturbulantım benim sabah safra devam çıkarmaya..gün içi fuul ağız içi sulanma ve rulo rulo peçete tüketme ile devam ediyor.aksamlarıda bulantım iki kat artıyor..10.haftalardayım tek tesellim son bi kaç haftan kaldı demek ama çok uzun dü sürebiliyor allah sabır versin...ve kolu komsudan yemek desteği versin
Bende merak ediyorum.hayirli sonuclar ciksin.insallah canimHADİ BAKALIM HAYIRLISI MUTLAKA HABER VERİCEM SANA GELSİN CARSAMBA KENDİ DOKTORUM 2Lİ TEST ZAMANI BELKİ GÖSTERİR ERKEKLER ERKEN GÖSTERİOR DERLER YA :)
ben de yaklaşık 6 senedir kurumsal güzel bir işte çalışıyorum şartlarım gayet iyi bu yüzden bıırakmayı düşünmüyorum daha genciz sigortam dolsun ve gençliğimden kuzucuklarımda yararlansın onlara faydalı olayım istiyorum ben de dört gözle iznimi bekliyorum
eviniz hayırlı olsun. Darısı başımıza inşallah
benim de taşınmam lazım yaa.. şu anda yalnız yaşıyorum ailem de uzakta artık babasını ve bir arkadaşın cagırcam kolileri toplasınlar. tehlikeli bişi yaparım diye korkuyorum ne gerek var değil mi?
Gunaydin kizlar hamile oldugumdan beri kabuslar goruyorum uyaniyorum kalbim kirkudan deli gibi atiyor her gece oluyor boyle Onceden hic gormezdim Sizin de var mi boyle korku ya da kabuslariniz?
ben gece gittiğim kadar sık gündüz tuvalete gitmiyorum sende de öylemi ?gece en az 5-6 kere tuvalete kalkmakta cabası. gece uyusak ne olurdu yaaaaa
çok teşekkür ederim canım.İnşallah canım Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin sen bu dönemde ağır işlere kalkışma tabii destek için birilerini çağır mutlaka sizin de hayırlı olsun
aynen canım ya. azıcık sıkışık olsam hayatta uyuyamazdım hamile kalmadan önce bile. mesanem dardır benim. şimdi hepten azıttı. ne olacak bilmiyorum resmen h sonunu iple çeker oldum. sabredicez napalımben gece gittiğim kadar sık gündüz tuvalete gitmiyorum sende de öylemi ?
Canim kiz gibi ama son ultrasonda cikinti var paralel gibi kizda olabilir. Ama bu sekilde erkekte cikan oluyor.bilemedim yaKızlar sıze 8. 9 ve bugun aldığım 11+4 günlük bebısımın fotolarını atıyorum guzel yorumlarınızı brklıyorum tahmınde bulunursanız bana da sevınırım
ah be güzelim inan hiç anlamıyorum. dün de benimkini geç gördüler. hepimiz hamileyiz alınganlık yokCinsiyet tahminlerinden benim mesajimi kimseler görmedi ikidir :) Allah herkesin gönlüne göre versin inşaallah. Atesim 37.6 olmus inşaallah mikrop kapmamisimdir dua ediverin lütfen
çok teşekkür ederim canım.
haftasonu bi ev bakıcaz. nişanlıma ev begendiremedim ama artık agırlaşmadan taşınmam lazım. benim eşyalarım ile oturacağız o yüzden bu iş acil. nikaha da 3 hafta var. off çok iş var çook[/QUO
Çok güzel nikah fotolarını da at bize herşey gönlüne göre olsun :)
Can'ım demin geldim ölçüleri normal dedı dr um kan verdim yarın çıkarmışCANIM BANADA KIZ GİBİ GELDİ AMA BİLEMİCEM SENİN 2Lİ TEST NE OLDU:)
Benim cok erken şekillendi bende acaba ondan erkek mi dedim ama bilemiyorum tabi Allah sağlıklı versin kız erkek fark etmez ama cok merak ediyorum sağol bua aradaCanim kiz gibi ama son ultrasonda cikinti var paralel gibi kizda olabilir. Ama bu sekilde erkekte cikan oluyor.bilemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?