2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sabahlari agzim cok kuru oluyor.ve tsh dolayi ilaci ac karina almam lazim mecbur suda icmek zorunda kaliyorum ve inanir misin yarim saati zor ediyorum bu son hafta hep bu sekilde karnim kasiliyor midemden safra cikarmak icin.zor tutuyorum kendimi cok.kotu

benim de işim oldukça iyi şartları da güzel. yani aynı fikirdeyim nasılsa izin uzun olacak. insallah ortalama 10 ay izinli olacağız. onca yılın emeğine kıymak niye değil mi ? ama bu kadar emeğimin olduğu bir iş olmasa evde yan gelip yatmayı düşünürdum valla ne yalan söyliyeyim

İnşallah canım Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin sen bu dönemde ağır işlere kalkışma tabii destek için birilerini çağır mutlaka sizin de hayırlı olsun

Gunaydin kizlar hamile oldugumdan beri kabuslar goruyorum uyaniyorum kalbim kirkudan deli gibi atiyor her gece oluyor boyle Onceden hic gormezdim Sizin de var mi boyle korku ya da kabuslariniz?

benim kabuslarım hiç olmadı saçma salak fantastik rüyalar gördüm ama.
bunların normal oldugunu biliyorum hiç merak etme. bebeğin hakkında da kurmamaya çalış. sorun yok

İnşallah canım Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin sen bu dönemde ağır işlere kalkışma tabii destek için birilerini çağır mutlaka sizin de hayırlı olsun
çok teşekkür ederim canım.
haftasonu bi ev bakıcaz. nişanlıma ev begendiremedim ama artık agırlaşmadan taşınmam lazım. benim eşyalarım ile oturacağız o yüzden bu iş acil. nikaha da 3 hafta var. off çok iş var çook

ben gece gittiğim kadar sık gündüz tuvalete gitmiyorum sende de öylemi ?
aynen canım ya. azıcık sıkışık olsam hayatta uyuyamazdım hamile kalmadan önce bile. mesanem dardır benim. şimdi hepten azıttı. ne olacak bilmiyorum resmen h sonunu iple çeker oldum. sabredicez napalım

Cinsiyet tahminlerinden benim mesajimi kimseler görmedi ikidir :) Allah herkesin gönlüne göre versin inşaallah. Atesim 37.6 olmus inşaallah mikrop kapmamisimdir dua ediverin lütfen

Kızlar sıze 8. 9 ve bugun aldığım 11+4 günlük bebısımın fotolarını atıyorum guzel yorumlarınızı brklıyorum tahmınde bulunursanız bana da sevınırım
Canim kiz gibi ama son ultrasonda cikinti var paralel gibi kizda olabilir. Ama bu sekilde erkekte cikan oluyor.bilemedim ya

Cinsiyet tahminlerinden benim mesajimi kimseler görmedi ikidir :) Allah herkesin gönlüne göre versin inşaallah. Atesim 37.6 olmus inşaallah mikrop kapmamisimdir dua ediverin lütfen
ah be güzelim inan hiç anlamıyorum. dün de benimkini geç gördüler. hepimiz hamileyiz alınganlık yok

MSDG

tamam canım inşallah. ama ben nikahta değil de dış çekim daha çok istiyorum. dügün zaten olmicak. önemli olan düzen kurulsun valla şu saatten sonra umrumda olan tek şey bu. bebeğime ve aileme odaklanmak istiyorum.

Canim kiz gibi ama son ultrasonda cikinti var paralel gibi kizda olabilir. Ama bu sekilde erkekte cikan oluyor.bilemedim ya
Benim cok erken şekillendi bende acaba ondan erkek mi dedim ama bilemiyorum tabi Allah sağlıklı versin kız erkek fark etmez ama cok merak ediyorum sağol bua arada

sanırım ilk defa anne olacaklar çok cinsiyete takılmıyorlar. bana herkes kız diyor. bakalım ne çıkacak acayip heyecanlıyım. dünki randevuda doktorum 20 gün sonra gel dedi. 21. i buldurmam evelallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…