2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
PAMPİXCİMMM NERDESİNNN SENDE SON HALİNİ GÖRDÜNMÜ MİNNAKIMIN BİR BAKSANA :)

Bende uykusuzluktan bayılıcam artık gece cin gibiyim gündüz oturduğum yerde uyuya kalıyorum. işyerinde masada uyuyup duruyorum. Sanırım bizim bebekler doğunca da bu şekilde olacak ...

gece en az 5-6 kere tuvalete kalkmakta cabası. gece uyusak ne olurdu yaaaaa

şu anda evde yatağımda olmak için neler vermezdim çalışan anne olmak çok zorrr hele bir de sabahın köründe 6:30'da kalkıp yollara düşüyorsan
Ah canım anlıyorum seni ben bulantilarimin had safhada oldugunda okullar acildi o halde koy okuluna gittim nöbetti falan mahfoluyirdum sularda sürekli kesikti ve oyuzden agir bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim halada devam ediyor çalışan anne olmak zor

Bayanlar bunu hamilelik günlüğü imza alanından kopyalayıp yapıştırdım
Geçmişte doğum : Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti.
Değişikmiş faydası olur mu bilmem ama

yataktan sürünerek kalkıyorum resmen.. Bu ay sonu işten ayrılıyorum daha fazla dayanamıcam çıkışımı verdim evde bebişimle dinlencez inş

Benim maalesef öyle bir şansım yok hem ev kredisi hem de oğluş özel okula gidiyor hem de işim çok iyi bu yüzden kuzular için çalışmaya devam

Kızlar yok mu baska tahmın 846. Sayfada bebısımın fotoları yorum brklıyorum pambix canım senden de

canım keşke anlasam ama maalesef bu konuda çok cahilim. Allah saglıkla kucagına almak nasip etsin.

Benim maalesef öyle bir şansım yok hem ev kredisi hem de oğluş özel okula gidiyor hem de işim çok iyi bu yüzden kuzular için çalışmaya devam
Ben de bu şirkette 6 seneyi aşkın çalışıyorum ve zaten masraflarımız da olacak. biraz daha dişimi sıkar doğum iznine çıkarım bir kaç aya diyorum. üstüne 6 ayda ücretsiz izin patlattım mı benden iyisi yok

Geçmiş olsun canım o halde evde olmanın tadını çıkar ben geçenlerde hasta olup rapor almıştım ve saat 12'ye kadar yataktan kalkmadım resmen ilaç gibi gelmişti. Bir de biz aldığımız eve geçeli 4-5 ay oldu hafta sonu misafirlerde cabası dinlenmek benim için hayal gibi

Hatta arti isaretinin dibinde bi cikinti goruyorum sanki :)

eviniz hayırlı olsun. Darısı başımıza inşallah
benim de taşınmam lazım yaa.. şu anda yalnız yaşıyorum ailem de uzakta artık babasını ve bir arkadaşımı cagırcam kolileri toplasınlar. tehlikeli bişi yaparım diye korkuyorum ne gerek var değil mi?

Son düzenleme:
KIZLAR GÜNAYDIN BEN BUGÜN KAN VERDİM BENDENDE 6 TÜP KAN ALDILAR BAKALIM SONUÇLARI NETTEN ALICAM DOKTORA CUMARTESİ GİDİCEM SİZE ATARIM BİR =)

ben de yaklaşık 6 senedir kurumsal güzel bir işte çalışıyorum şartlarım gayet iyi bu yüzden bıırakmayı düşünmüyorum daha genciz sigortam dolsun ve gençliğimden kuzucuklarımda yararlansın onlara faydalı olayım istiyorum ben de dört gözle iznimi bekliyorum

Gunaydin kizlar hamile oldugumdan beri kabuslar goruyorum uyaniyorum kalbim kirkudan deli gibi atiyor her gece oluyor boyle Onceden hic gormezdim Sizin de var mi boyle korku ya da kabuslariniz?

gunaydın kızlar 2 de randevum var ense kalınlığına bakılacak. ve kalp atışını dinleyeceğim . aranızda dinlemeyen ben kaldım heralde bu zaman akadar dinletmedi

İnşallah turp gibidir bebişin. kalbi de gümbür gümbür atıyordur. merak etme herşey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…