- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #8.441
Ultrasondan baktı burun kökünü görüyorum bu iyiye işaret dedi.ilacimi değiştirdi folik asiti bırak elevit yazıyorum dedi ve bu hafta çağırdı hatta ikili testi öneriyor musunuz dedim eğer sonuç ne olursa olsun aldirmam diyorsanız gerek yok dedi ama bugun gittim 3 lu 4lu teste göre bu daha güvenilir dedi bende yaptırdım sonuçlar 10 güne cikacakmisNeden öyle dedi ki acaba ölçüm yapamadı mı
Kizlar mide bulantim.had safhadaa ,bugun benimde asil doktoruma randevum var 2 bucukta ..insallah onada gosterecegim kanama alanim kaybolmustur insaallah sevincli haberlerle ve yeni ultrason goruntusuyle gelirim buraya
Hayırlısı olsun canım benim doktor da yorum yapıyor sonra da henüz kesin değil eşya filan alma diyorevet canım :) biri erkek :) diğeri belli değil henüz :)
Kızlarrr dün gece rahatsızlandım kasığıma ani bi sancı girdi acile gittim cok ilgilenmediker tabi idrar testi alıp kalp atıslarına bakıp yolladılar cok şükür biseyimiz yokmus bu son halimiz tahminleri bu resme göre alaym birde :)
öyle hissettim :))Aa nerden öle anladn cnm hayırlısı :)
Eşimle banada erkrk gibi geldi ama belkide istedigimizdendir bssta saglık tabikide :)öyle hissettim :))
kesin kızzKızlarrr dün gece rahatsızlandım kasığıma ani bi sancı girdi acile gittim cok ilgilenmediker tabi idrar testi alıp kalp atıslarına bakıp yolladılar cok şükür biseyimiz yokmus bu son halimiz tahminleri bu resme göre alaym birde :)
inşallah canım allah gönlüne göre versin.bence kaybolmuşturKizlar mide bulantim.had safhadaa ,bugun benimde asil doktoruma randevum var 2 bucukta ..insallah onada gosterecegim kanama alanim kaybolmustur insaallah sevincli haberlerle ve yeni ultrason goruntusuyle gelirim buraya
Dd ne cnm kesin bilgimi hahakesin kızzDD öyle tombik duruoo erkek dik durur bu yuvarlak kız kız
DD Gülme simgesinin D si kalmıs fazla basmısım tuşaDd ne cnm kesin bilgimi haha
İcimden erkek geçti:)Kızlar sıze 8. 9 ve bugun aldığım 11+4 günlük bebısımın fotolarını atıyorum guzel yorumlarınızı brklıyorum tahmınde bulunursanız bana da sevınırım
dik duruor banada erkek gibi geldi. hayırlısı :)Kızlar sıze 8. 9 ve bugun aldığım 11+4 günlük bebısımın fotolarını atıyorum guzel yorumlarınızı brklıyorum tahmınde bulunursanız bana da sevınırım
Günaydın kızlar of yataktayim biri kahvaltı hazırlasa da beni kaldırsa ama nerde evde kimse yok esim iste benimde bugün dersim yok gerçi 2 haftadır raporluyum çok bişiy yiyemiyorum zaten bulantıdan
Herkese Günaydın,
Geceleri bir tavşan uykusudur gidiyor. Şööyle derrin derin uyuyamicaz galiba.
Zaten bebek doğunca uyku haram olacak bari hamilelikte dinlenelim ama yokkk
yataktan sürünerek kalkıyorum resmen.. Bu ay sonu işten ayrılıyorum daha fazla dayanamıcam çıkışımı verdim evde bebişimle dinlencez inşşu anda evde yatağımda olmak için neler vermezdim çalışan anne olmak çok zorrr hele bir de sabahın köründe 6:30'da kalkıp yollara düşüyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?