2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Neden öyle dedi ki acaba ölçüm yapamadı mı
Ultrasondan baktı burun kökünü görüyorum bu iyiye işaret dedi.ilacimi değiştirdi folik asiti bırak elevit yazıyorum dedi ve bu hafta çağırdı hatta ikili testi öneriyor musunuz dedim eğer sonuç ne olursa olsun aldirmam diyorsanız gerek yok dedi ama bugun gittim 3 lu 4lu teste göre bu daha güvenilir dedi bende yaptırdım sonuçlar 10 güne cikacakmis

Kizlar mide bulantim.had safhadaa ,bugun benimde asil doktoruma randevum var 2 bucukta ..insallah onada gosterecegim kanama alanim kaybolmustur insaallah sevincli haberlerle ve yeni ultrason goruntusuyle gelirim buraya

Inşallah güzel haberler alırsın :) mide bulantısı için çubuk kraker öneririm anında kesiyor bulantiyi bastırıyor mideyi. Sen herkeze tahmin yapıyorsun hadi yeni ultrason gelsin de bizde sana tahmin yapalım

Günaydınn :)
Dün gece tüm konuşulanları okuyayım dedim, gözüm kapanıyor ben okuma derdindeyim :) ama hepsini okudum. Minnak fotoları çok tatlı ama ben cinsiyet tahmini hiç yapamıyorum. Kendim için de hiçbir şey hissedemiyorum.
Allah hepimizin bebişinizi korusun inş :)
Ben de 2 hafta önce gittim en son, yarın başka bir doktora gitcem. İnş her şey yolundadır

Kızlarrr dün gece rahatsızlandım kasığıma ani bi sancı girdi acile gittim cok ilgilenmediker tabi idrar testi alıp kalp atıslarına bakıp yolladılar cok şükür biseyimiz yokmus bu son halimiz tahminleri bu resme göre alaym birde :)

Eklentiler

• image.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 98

Bana kız gibi geldi Rabbim sağlıklı etsin

kesin kızz DD öyle tombik duruoo erkek dik durur bu yuvarlak kız kız

Kizlar mide bulantim.had safhadaa ,bugun benimde asil doktoruma randevum var 2 bucukta ..insallah onada gosterecegim kanama alanim kaybolmustur insaallah sevincli haberlerle ve yeni ultrason goruntusuyle gelirim buraya
inşallah canım allah gönlüne göre versin.bence kaybolmuştur bulantım benim sabah safra devam çıkarmaya..gün içi fuul ağız içi sulanma ve rulo rulo peçete tüketme ile devam ediyor.aksamlarıda bulantım iki kat artıyor..10.haftalardayım tek tesellim son bi kaç haftan kaldı demek ama çok uzun dü sürebiliyor allah sabır versin...ve kolu komsudan yemek desteği versin

Kızlar sıze 8. 9 ve bugun aldığım 11+4 günlük bebısımın fotolarını atıyorum guzel yorumlarınızı brklıyorum tahmınde bulunursanız bana da sevınırım

Eklentiler

• image.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 74
  • image.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 71
  • image.webp
    94,8 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Günaydın kızlar of yataktayim biri kahvaltı hazırlasa da beni kaldırsa ama nerde evde kimse yok esim iste benimde bugün dersim yok gerçi 2 haftadır raporluyum çok bişiy yiyemiyorum zaten bulantıdan

Günaydın kızlar of yataktayim biri kahvaltı hazırlasa da beni kaldırsa ama nerde evde kimse yok esim iste benimde bugün dersim yok gerçi 2 haftadır raporluyum çok bişiy yiyemiyorum zaten bulantıdan

şu anda evde yatağımda olmak için neler vermezdim çalışan anne olmak çok zorrr hele bir de sabahın köründe 6:30'da kalkıp yollara düşüyorsan

Herkese Günaydın,
Geceleri bir tavşan uykusudur gidiyor. Şööyle derrin derin uyuyamicaz galiba.
Zaten bebek doğunca uyku haram olacak bari hamilelikte dinlenelim ama yokkk

Bende uykusuzluktan bayılıcam artık gece cin gibiyim gündüz oturduğum yerde uyuya kalıyorum. işyerinde masada uyuyup duruyorum. Sanırım bizim bebekler doğunca da bu şekilde olacak ...

şu anda evde yatağımda olmak için neler vermezdim çalışan anne olmak çok zorrr hele bir de sabahın köründe 6:30'da kalkıp yollara düşüyorsan
yataktan sürünerek kalkıyorum resmen.. Bu ay sonu işten ayrılıyorum daha fazla dayanamıcam çıkışımı verdim evde bebişimle dinlencez inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…