- 13 Ağustos 2015
- 57
- 48
- 3
- 38
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #4.361
Kızlar şimdi lavobaya gittim. İdrar yaparken kırmızı kan geldi. Ama onun dışında peçeteye falan gelmedi ağrım falan da yoktu.. Çok korkuyorum bişe olur mu diye. Annemde eğer eşinle beraber olduysan da gelir dedi. Dün biz birlikte olmuştukbilgisi plan var mı?
Evet canım bu 9 agustosta düşük yaptım.Hayırlısı böyleymiş 17 temmuzda böbrek taşı ameliyatı oldum.20temmuzda enfeksiyon diye antibiyotik kullanmaya başladım 5 günlük. 24 temmuzda regli olmam gerekiyodu olmadım ilaç gecikme yaptı diye düşündüm.28 temmuzda 481 beta ile hamile oldugmu ögrendim.kese oluşmaya başlamıştı o gün vajinal ultrasonda ve 9 temmuzda herşey bitti.Önce kahve lekeyle başladı az diye önemsenedimki çok hamilede oluyomuş diye 4.gün dayanıkmaz sancı ve kanamayla acillik oldum.beta 843 çıktı doktor keseyi göremiyorum sonlanmış olabilir dedi eve geldim wc ye kese düştü zaten.ikinci gün 200 lere düştü beta.her hafta kontrolüm var geçen hafta herşey normale dönmüş dedi doktorum.Canım şimdi bu 9 agustosta mı düşük yaptın tatlım ?
Annem de ebe olduğu için ona sordum bende. İnternette de araştırdım ilişki ile bağlantısı varmış ciidi bi problem değilmişcanım ilişkiyle bağlantısı hakkında bir bilgim yok.Ama doktorunu arasan detaylı bilgi verir sana hem de rahatlarsın.
Allah kolaylık versin canım inşallah soru sormanı gerektiren bir durum yaşamazsın. Şimdi baktım yine kahverengi leke geliyor dün akşam ve sabah hiç birşey yoktu halbuki . Renk kırmızı olsa gidicem hasteneye de kahverengi yine acaba iltihap falan mı ondan olur mu ?Dua en büyük silahımız zaten şükürler olsun.Belki yaşadıklarımız normal gebelik belirtileridir fakat tecrübesizlikten herşey gözümüzde büyüyebiliyor sanırım.Umarım seninki de genel geçer bir durumdur.
Keşke annem yanımda olsa her şeyi rahatlıkla sorabilsem ben detelefonda pek soramıyorum çünkü endişeleniyor.
insallah tekrar istediğin zaman hamıle kalırsın canımEvet canım bu 9 agustosta düşük yaptım.Hayırlısı böyleymiş 17 temmuzda böbrek taşı ameliyatı oldum.20temmuzda enfeksiyon diye antibiyotik kullanmaya başladım 5 günlük. 24 temmuzda regli olmam gerekiyodu olmadım ilaç gecikme yaptı diye düşündüm.28 temmuzda 481 beta ile hamile oldugmu ögrendim.kese oluşmaya başlamıştı o gün vajinal ultrasonda ve 9 temmuzda herşey bitti.Önce kahve lekeyle başladı az diye önemsenedimki çok hamilede oluyomuş diye 4.gün dayanıkmaz sancı ve kanamayla acillik oldum.beta 843 çıktı doktor keseyi göremiyorum sonlanmış olabilir dedi eve geldim wc ye kese düştü zaten.ikinci gün 200 lere düştü beta.her hafta kontrolüm var geçen hafta herşey normale dönmüş dedi doktorum.
Beni bilgilendirirsen sevinirim canım dr. aradıktan sonra.Teşekkür ederim canım,biraz daha rahatladım.Doktorum da dışarı çıkmış,1 saat sonra tekrar arayacağım.Çok panik yapıyorum,bu da çok tehlikeli
bir arkadaşımda eşiyle birlikte olduktan sonra banyoya giriyor ve kanaması oluyor, doktora gitti doktor ilişkiyi yasakladı. şimdi iyiler az kaldı doğumuna,kadın orgazm olduğunda rahim kasılıyormuş, ilk 3 ay dikkat etmek de fayda var.Kızlar şimdi lavobaya gittim. İdrar yaparken kırmızı kan geldi. Ama onun dışında peçeteye falan gelmedi ağrım falan da yoktu.. Çok korkuyorum bişe olur mu diye. Annemde eğer eşinle beraber olduysan da gelir dedi. Dün biz birlikte olmuştukbilgisi plan var mı?
Bizde zaten hamile olduğumu öğrendikten sonra ilk kez birlikte oldukbir arkadaşımda eşiyle birlikte olduktan sonra banyoya giriyor ve kanaması oluyor, doktora gitti doktor ilişkiyi yasakladı. şimdi iyiler az kaldı doğumuna,kadın orgazm olduğunda rahim kasılıyormuş, ilk 3 ay dikkat etmek de fayda var.
Annem de ebe olduğu için ona sordum bende. İnternette de araştırdım ilişki ile bağlantısı varmış ciidi bi problem değilmişinşallah öyledir çok korkuyorum
Allah kolaylık versin canım inşallah soru sormanı gerektiren bir durum yaşamazsın. Şimdi baktım yine kahverengi leke geliyor dün akşam ve sabah hiç birşey yoktu halbuki . Renk kırmızı olsa gidicem hasteneye de kahverengi yine acaba iltihap falan mı ondan olur mu ?
hayırlı olsun canım bnm hoş geldin nisan anniş adaylarınaKızlar beni de aranıza alın:) hepinize merhaba ins Sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Canım detaylarını verırsen senıde lısteye ekler azrasılam , hosgeldınKızlar beni de aranıza alın:) hepinize merhaba ins Sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Doktoruna git muayene ol cnm.farklı sebeblerden kanama oluyo kiminde yerleşme kanaması kiminde farklı şeyler o yüzden içinin rahat etmesi için ihmal etme hem önlemini almış olursun.bende kahveyle başladığı için önemsenedim sonu iyi olmadı gerçi kısmetimizdeki neyse o olurmuş hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşaallah cnm.Kızlar şimdi lavobaya gittim. İdrar yaparken kırmızı kan geldi. Ama onun dışında peçeteye falan gelmedi ağrım falan da yoktu.. Çok korkuyorum bişe olur mu diye. Annemde eğer eşinle beraber olduysan da gelir dedi. Dün biz birlikte olmuştukbilgisi plan var mı?
12. Hafta dolana kadar ilişki önerilmiyo diye okumuştum netten.bide daha sonraki aylardada ilişki sırasında göğüsler kesinlikle uyarılmamalıymış uyarılan gögüs rahime kasılma sinyali göndererek erken doğumun veya düşügün başlamasını tetikliyomuş yani kocişlere memişler yasak.Ben de bunu dün öğrendim netten bilmediğim için dikkat etmemiştim artık edicem.canım ilişkiyle bağlantısı hakkında bir bilgim yok.Ama doktorunu arasan detaylı bilgi verir sana hem de rahatlarsın.
Rengin kırmızı olmasını bekleme cnm git bir ultrasona gir kanama nerde ona baksınlar içi rahat etsin hem önlem almış olursun.Progestan falan veriyolar duruma göreAllah kolaylık versin canım inşallah soru sormanı gerektiren bir durum yaşamazsın. Şimdi baktım yine kahverengi leke geliyor dün akşam ve sabah hiç birşey yoktu halbuki . Renk kırmızı olsa gidicem hasteneye de kahverengi yine acaba iltihap falan mı ondan olur mu ?
Bizde zaten hamile olduğumu öğrendikten sonra ilk kez birlikte olduk
Allah kolaylık versin canım inşallah soru sormanı gerektiren bir durum yaşamazsın. Şimdi baktım yine kahverengi leke geliyor dün akşam ve sabah hiç birşey yoktu halbuki . Renk kırmızı olsa gidicem hasteneye de kahverengi yine acaba iltihap falan mı ondan olur mu ?
12. Hafta dolana kadar ilişki önerilmiyo diye okumuştum netten.bide daha sonraki aylardada ilişki sırasında göğüsler kesinlikle uyarılmamalıymış uyarılan gögüs rahime kasılma sinyali göndererek erken doğumun veya düşügün başlamasını tetikliyomuş yani kocişlere memişler yasak.Ben de bunu dün öğrendim netten bilmediğim için dikkat etmemiştim artık edicem.
korkma bişey olmamıştır Allah ın izniyle. doktora bi görün için rahat etsin. arkadaşımın baya kanaması olmuştu düştü diye çok korkmuştu ama doktor bundan sonra dikkat edin demiş ve ilişkiyi yasaklamıştı şimdi gayet iyi bebeği. buna benzer olaylar duyduğumdan ben de doktor bişey dememesine rağmen öğrendiğimden beri eşimle beraber olmuyoruz ortak kararımız en azında ilk 3 ay dedik. sen git doktora içini rahatlat en fazla ilişki yasak diycektir bence merak etme :)Bizde zaten hamile olduğumu öğrendikten sonra ilk kez birlikte olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?