2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Benim bebegimde memede uyuyodu 1 bucuk aylik olana kadar. Sonra birden uyumamaya basladi. Napacagimi sasirdim. Uyutamaz oldum bi turlu. Uyuyamayinca da cok hircin oluyodu. 1 hafta boyle gecti. Sonra uykuyla ilgili seyler okudum internetten isime yaradi baya. Su an uyku yontemim soyle. Uykusu geldigini anladigim an yatak odasina cikip karartiyorum odayi ama cok degil hafif. Sonra biraz emziriyorum. Enzirince sakinlesiyo. Kucagimda yuruyorum 5 dk filan salliyorum yavasca. Sakinligi gitmeden tulbentle kundakliyorum sikmadan. Sonra emzigini verip yataga oturuyorum salliyorum kucagimda hafifce. Huysuzluk yaparsa agliycak gibi olursa ellerini kollarini tutuyorum yoksa gidiyo uyku bikac denemeden sonra uykusu geliyo. 20 dk filan suruyo tam uyumasi.

Oyle tBi canim bende cogunlukla isim oldugu icin disari cikmak zorunda kaliyorum. Emzirdigim icinde oda benimle yanimda geliyor, gittigim yeede hep yarim yamalak islerimi halledip geei geliyorum. Gecen avmde kuvetine file alacaktim 1 tane daha birde kanguruya tekrar bakicaktim olmadi geei geldim. Annem hamarattir, her is elinden gelur, oda sana 3. Kadin lazim demeye basladi. Ev isi ben hic yapmuyorum zaten,butun gun onunbasindayim, her seyi annem hallediyor sagolsun. Millet ev isi yapiyor, yemek yapiyormus vLla bende mi problem vae anlamadim..

Bende fönle sakinleştirip sonra YouTube da fön sesine geçiyorum :) beyaz gürültü bizimde. Aman ne beyaz ne beyaz kafamı ediyor :)) o anne karnı sesi bizde işlemiyo pek müzik gibi dinliyor onu sonra vıyaakk
Bende agzimla pisssss pissssss bakyorum aglayarak beni basgiriyor bu seferde yuksek sesle eeeee eeeee diye ben onu bastiriyorum hemen pes ediyor zaten :))) pisher diye bir oyuncak vardi senin yerine pissss pissss diye ses cikartihor keske alsaydim diyorum bazen :) cunku dilim damagim kuruyor..

Gunduz kucagimda popusuna vurarak, pisss pisss diyerek uyuyor ya da ana kucaginda hafifce sallanarak.
Iki haftalik oldugundan beri hep ayni uyutuyorum geceleri. Los isikta emzirme, bu arada arka fonda mozart, besigine koyup emZik verme, isigi da yavas yavas kapatma. Mozart esliginde besiginde uyuyor. On - on bes dakika basinda bekliyorum, emzigi dusurunce uyaniyor cunku. Emzigini verip geri cekiliyorum.

shusher vardı pisher hiç duymadım. nerde acaba?

Evet canm sütümün yetersiz olduğu durumlarda bazen veriyorum geceleri.. ama kaç gündür doğru düzgün emmediği için sütüm birikiyo vermiyorum uyutup emziriyorum.. hala savaştayım yani..
Aynen canım bende vermiyorum. Bugün biraz aç bıraktım mecbur aldı. Çok mu vicdansizlik yaptım acaba

Biz bugün 3. Ay kontrolümüzü olduk rota virüs aşısı yapıldı (ağızdan) kilomuz 5.800 boyumuz 60 . fakat kafa çevresi 38.5 küçük şimdilik iyi bi sorun yok
Benim bebeğinde ağzı su içinde normal dedi dr böyle devam edecek dedi salyaya çevirecek ilerde dedi

Nerdeymiş o oyuncak. Benimde piş pişlemekten ağzım kuruyor alalım hemen :)

Rotanin agiz yolu disinda uygulanani var mi?
Kizimda yaptirmadim
Bu sefer de kararsizim

merhabalarrrr

2 haftadır evde olmadığımdan giremiyorum
tatile gitmek isteyenlere hiç bir şey anlamıyor insan bebeğe endeksli olunca ne doğru dürüst denize girebiliyorsun ne de gezilebiliyor hava değişimi oluyor sadece
benim minnak bu aralar iştahsız mama ağırşıklı besleyen anneler kaç saat aralıkla mama veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…