- 1 Temmuz 2015
- 386
- 603
- 103
- 34
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #58.601
Sağol canım benim, bana da öyle geldi sanki minik de istemiyor sıcağı. Bide erkek çocuklar sıcağı sevmez derler ya hakikaten bizimki öyle, nasıl geçecek bu sıcak günler bilmem. Resmen kavruluyoruzBizde 37 dereceye ayarlıyoduk suyunu ama bence de sıcak oluyo. şimdi 35-36 gibi ayarlıyrz. Kızıma da sıcak geliyordu sanki öyle hissettik hsreketlerinden falan.
Evet cnm buyuzden önlük takıyor m bazenKızlar bebeğinizin ağzının suyu akıuor mı benımkinin cok akıyor normal mi
Akika kurbanı diyorsun sanırım dimi? Çok iyi olur canım. Biz de kestirdik. Küçük baş büyük baş fark etmiyor. Bütçene göre kestirebilirsin.Birşey sorucam kızlar. Şimdi bebeğe kurban kesilecek ben kestiricem ama belli bir miktara kadar çıkabilirim ama vereceğim parayla bir hayvan alınabilir lakin dedemiz üzerini ben tamamlıyım büyük olsun diyor. Adak değil, kan akıtıcaz. Olur mu öyle ?
Ozellikle yapmadik ama yakaladigi zaman kahkaha atinca saklamadikBen hiç tv baktırmadım
Bizde hemen ust cikariyoruz alt aciyoruz rahatliyoKızlar bebekler eskiden soyujunca korkuyorlardi biliyorsunuz. 2 . Aydan sonra soyundukca mutlu olurlarmis. Bazen neden ağladığını anlayamadigimda buaralar hemen üzerini çıkarıyorum bez ve atletiyle kaliyor ve susuyor. Çok kalın giydirmesemde evler sıcak. Bazen bunaldiklari için agliyorlar aklinizda olsun . Çaresiz kalınca bi deneyin :)
Aman açın interneti ordan alışveriş yapın. Bizim bebek duruyor ama yine de çok zahmetli oluyor. Bu hafta emzirip anneme bıraktım. 3 saat uyudu. Rahatça gezdik dolaştık. Daha bebekler çok küçük. Bence 1 ay sonra bakınmayı öğrenince sıkıntı biter. Hem hava çok sıcak. Her yer mikrop dolu. Bebekle gezmek hiç iş değil. Ben de bayramda Antalya ya gidince napcaz diye kara kara düşünüyorum. Denize gidilmez.disarda gezilmez. Sıcakta bebeğin huyu suyu değişecek. Kaynana görümce falan filanOoo yalnız olmadığımı görmek ne güzel. Keyfim yerine geldi :)))) @puyenimeGKBgkb @nursena07
Klima açık serin serin oturuyorum ne yapacam bu sıcakta dışarıda çocukla
Diye kendimi avutuyordum sizi gördüm hepten kararımı kesinleştirdim :))
Benimki de tam tersi. İyice paranoyak oldum ya benTecrübeli annelere sormak istiyorm. Kızım bugün sıcaktanmıdır anlamadım baya uyudu 3 saati geçti yani ama aralıksız değil. Bi ara gözünü açtı ağlıyodu acıktı diye meme emdi tekrar uyuya kaldı. 3 saat sonunda 1.5 saat uyanık durdu ve tekrar aynı şekilde 3 saat uyudu. Normal mi?
Benmki de bugün ilk defa böyle uyudu. Bizim sıkıntımızda yapışık yaşıyoruz kızımla gündüz uykularında asla kucağım dışında uyumuyor. Uyutup koyunca bi yere hemen uyanıyo ağlayarak ve kucağıma alınca susup uyumaya devam ediyo :) bugünki çok uyumasını anneme de sordum o normal diyor düzene giriyor diyor ama burdaki arkadaşlara da sormak istedim.Benimki de tam tersi. İyice paranoyak oldum ya benuyusa çok uyudu uyumasa beden uyumuyo
36.2Kızlar bebişleri kaç derece suda yıkıyorsunuz? Bana bu havalarda 37 derece çok sıcak geliyor da.
Sıcaktan galiba canım bizimki de enteresan bi şekilde devamlı uyudu emmeye ve alt değişmeye kalktık sdece o esnada gözleri açıktı :)Benmki de bugün ilk defa böyle uyudu. Bizim sıkıntımızda yapışık yaşıyoruz kızımla gündüz uykularında asla kucağım dışında uyumuyor. Uyutup koyunca bi yere hemen uyanıyo ağlayarak ve kucağıma alınca susup uyumaya devam ediyo :) bugünki çok uyumasını anneme de sordum o normal diyor düzene giriyor diyor ama burdaki arkadaşlara da sormak istedim.
Evet sıcaktam sanırım aslı. Kuzeniminde 7 aylık kızı var,onun da kızı bugün hep uyumuş ki onunki de çok uyuyan bi bebek değildir yani.Sıcaktan galiba canım bizimki de enteresan bi şekilde devamlı uyudu emmeye ve alt değişmeye kalktık sdece o esnada gözleri açıktı :)
Olur sanırım canım, bizim kurbanımızın tamamını, sadakalarımızı babam verdi... Ben doğuncada babaannem yapmış hepsini...Birşey sorucam kızlar. Şimdi bebeğe kurban kesilecek ben kestiricem ama belli bir miktara kadar çıkabilirim ama vereceğim parayla bir hayvan alınabilir lakin dedemiz üzerini ben tamamlıyım büyük olsun diyor. Adak değil, kan akıtıcaz. Olur mu öyle ?
Benim ki de geçen hafta Bi gün yaptı öyle, bütün gün emmedi, emmeyince uyumadı çok huysuzdu, en sonunda kıyamadım sağdığım sütü verdim biberonla, doyunca uyudu. Uyandıktan sonra banyo yapıp iyice acıktırdım ayakta pışpışlayıp sallanıp aldırabildim. Bi daha kinde sorunsuz aldı... İnşallah senin bebişte alacaktır canım, ver babaya sakinleştirsin öyle tekrar tekrar deneyin bakalımGüzel anneler bugün bebeğim 3 4 saat arayla sadece açlığını bastıracak kadar emdi. Emmiyo daha doğrusu sıcaktan mı anlamadım. Huysuz değil, gülüyor oynuyo ama aç olmalı o kadar saat. Ara ara en fazla 5 dk uyuyo anlamadım gitti memeye gelince basıyo çığlığı. Çok moralim bozuk aç duruyo diye. Sabahtan beri kafayı yicem:'( sütüm var bu arada akıyo yani. Bişi diyin var mı böyle durum yaşayıp da geçen. İnşallah geçicidir. Uzaklaşmaz inşallah memeden
Canım çok sıkıldı ya. 2. Topuk kanı numune için uygunsuzmuş. Tekrar topuk kanı vercekmişiz. 2 ayı geçiyor ne topuk kanı bu ya. Neden doğru düzgün almazsın yani. Boş yere acı çekcek yavrum
detaylı bilgi için çok teşekkür ederim canımBence cok kolay canım bıkac kere baglamadan sonra hemen baglıyosun evde pratık yapabılırsın slinglerde cok uzun süre kullanılıyor canım 2 yasına kadar dıyolar ama ozmana bayagı agırlasıcagı ıcın zorlanırız ama 1 1.5 yasa kadar kesın kullanılır canım evde cok mısmızlanırsa da hemen baglıyorum evı falan oyle süpürüyorum öyle toparlıyorum bıldıgım en iyi kanguruda da boba markaymıs canım herkes cok övüyo ama cok fıyatlı ben slingle rahatım sımdılık bazen dısarıdakı insanlar tuhaf bakıyor degısık gelıyor evdekı bır parcayı baglamasım sanıyorlaronun dısında cok iyiyiz canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?