2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Hayırlı olsun sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin inş. Hiç bebeğin duruşuna takılma. Gruptaki arkadaşlarda hatırlayacaktır hepimiz benzer şeyleri yazdık burda ve doktorlarımız bebek öyle rahat etmiş demwk ki öyle duruyor dediler. Merak etme kızının keyfi öyle yerinde demek ki :)

Biz o bilgileri zaten biliyoruz. Demekki beğenen arkadaşlarda bana hak veriyor

Kozlar hepinize teşekkür ederim önerileriniz için. Oğlum da çingene salıncağında max 20 dk uyuyor. mama takviyesine başladık bakalım bide onu denicem. Her gören aç bu çocuk diyor. Kilo alımı iyi ama iştahlı bi çocuk olabilir diye düşünüyorum inşallah bu işe yarar da ağlamaları kesilir yavrumun. Çünkü ağlamaktan sesi kısıldı artık. Bi hafta denicem sabah akşam iki öğün mama vericem gelişmeleri size de yazarım canlar
Bu arada süt arttırıcı her şeyi kullandım, halen de kullanıyorum ancak çok uykusuzum ondan dolayı çok sütüm yok sanırım

kendi kendine uykuya dalması biraz zor bence. ümitlenmiyorum o konuda. uyuyunca beşiğinde yatsın yeter benim için. ama geceleri asla sallamıyorum, konuşmuyorum. mama ya da meme ve yatağına yatırıp pişpişliyorum. geceyi öğrendiler zaten çoğu. gece konuşmayın ben doğduğundan beri bunu uyguluyorum.

zaten doktorda oyle dedı dedım uc aydır bu hep aynı pozısyonda dıyede padısah o dedı onun ısıne karısılmaz keyfıne gore dedı:)

Kızlar bi arkadaş vardı ek gıda için dondurucuya biseyler atıyorum demişti. Bende kafayı ek gıdaya taktim şimdi. Malum su an sebzeler tazeyken bebek tarhanasi yapmak istiyorum. Bebekler ne zamandan itibaren corba içiyor. Tabi ki alıp içinde biber domates olan tarhanayi icirmicem ayina göre az az yapmak istiyorum. Var mi fikri olan benim gibi ek gıda için biseyler hazırlamayı dusunen

Bizde sallanarak uyuyoruz. Gazımız tamamen bitmeden de zor sallanmayı bırakmak. Gece de emzirip geri sallanan beşiğine koyuyorum düşük ayarda sallanıyor.
Ama istiyorum ki sallanmadan uyusun artık hareketlendiği için beşikte sallandığından beşiğin en kenarına giriyor sonrada ağlayarak uyanıyor sıkıştığından :) allah büyük inşallah bizde o günleri görürüz

Canım 6 aya başlayınca ben salçasız baharatsiz corbalara baslicam inşallah. Tarhana yi kayınvalidem yapıcak ama nasıl yapicak bilmiyorum. Onun haricinde derin dondurucuya meyve sebze falan koycam bol bol

Bebegi sürekli ağlayanlara huzursuz olanlara ve kakada sürekli mukus görenlere nazcizane nir tavsiyem olacak benim bebişimde çok huzursuz du gazdan normal diyodum sonra burda arkdaşalr idrar yl enf dediler tahlil yaptırdık gaita da yaptırdık enf çıktı 3 igne yedik kültürümüz temiz çıktı ben süt ürünlerini yemeyi hatta bi çok seyi kestim bundan dolayımı yoksa büyüyoruz ondan mı bilmiyorum ama huzursuzluk çok azaldı ağlama krizlerimiz var yok değil ama çok çok azaldı süt ürünleri yerine kalsiyum takviyesi alıyorum alerjimiz varmı yok mu belli degil ama bizi rahatlattı diyebilirim
Canım kan geldi demişssin lökosit falan da mı yoktu kaka da

Birde kızlar 3 . Ayda kaç kilo aldı bebişleriniz aşılara baglıyorum çok kilo alamadık

Lökosit vardı cnm ama onun için birsey yapmadık. Buraya yazdım kesildi diye ama bugun yine kanlı kaka geldi ama pek umursamicam artmazsa. Senn antibiyotiklerden sonra mı geçti kan olayı?

Ozaman az daha zamanım var daha 3aylık olmadık.gündüz evdeysem kesinlikle kucagmda devam etmek istiyo uykuya.dışardaysam direk satış:)arabasında gayet rahat tıngır mıngır

Lökosit vardı cnm ama onun için birsey yapmadık. Buraya yazdım kesildi diye ama bugun yine kanlı kaka geldi ama pek umursamicam artmazsa. Senn antibiyotiklerden sonra mı geçti kan olayı?
Canım bizim de lökosit boldu yüzü ıslık gibiydi uyuyunca geçiyodu çok beyaz bizim kız doktor dedi alerji olablir neyse antibiyotikten sonra kaka kötüleşti kan arada nokta şeklinde yani incelemesem görmek imkansız gizli kan negatif ama görüyorum ben aşılardan sonrada günde 7 kez yeşil kaka yapr oldu daha bu hafta düzelte bildik bu aralar tahlil vermem gerek zaten bakacagız ben diyetten sonra tahlilim şöyle lökosit 5-6 mukus var hatta lökosit bi ara 1-2 düştü bence bu durumda antibiyotik kullanma digerleri normalse

Kızlar gaita tahlili nasıl oluyor doktora gidicem isterse nasııl olcak kakasını yapmasını mı beklicez bebeğimib kakası sulu 1 haftadr içinde pütürük yok kan falan yok ama korkuyorum

Ben dogdugundan beri geceleri emziriyorum besigine koyuyorum uyuyor hic sallamadim.Ama bizimde gunduzler sikintili sallanmadan asla uyumuyor memeyi emiyor uyukluyor yatirinca geri uyaniyor en fazla 20 dk.uyuyor uyaniyor ama kalkmakta istemiyor sallayin beni bende uyuyayim istiyor.

Kizlar .buyuk oglumda bizim dr.dondurulmus gidalari isitilmis yemekleri asla onermiyordu.
1 yasina kadar mevsim meyvasini pure yapip verdim yaptigim corbalari hep tek seferlik yaptim ikinciyi isitip vermedim.
Bu seferde oyle yapicam kismetse sizinde bilginiz olsun istedim.

Cnm eczaneye sormana gerek yok uzerinde yaziyor zaten acildiktan sonra 4 hafta icinde tuketilmeli diye.
Acmadiysan sorun yok tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…