- 21 Nisan 2015
- 2.464
- 3.769
- 133
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #60.601
Hayırlı olsun sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin inş. Hiç bebeğin duruşuna takılma. Gruptaki arkadaşlarda hatırlayacaktır hepimiz benzer şeyleri yazdık burda ve doktorlarımız bebek öyle rahat etmiş demwk ki öyle duruyor dediler. Merak etme kızının keyfi öyle yerinde demek ki :)arkadaslar merhaba yenı doktordan geldım 16 haftalık hamıleyım ve kızımın olcagını soyledı kızım masallah hep yuz ustu yatıyor hıc uc aydır yatıs pozısyonunu degıstırmedı sızın kızlarınız da boylemıydı
Biz o bilgileri zaten biliyoruz. Demekki beğenen arkadaşlarda bana hak veriyorTesekkur ederim. Not ettim 15 gun sonra baslicam mecburen..
Belki bu son 10 gunde atak yapar kilosu canim. Hic moralini bozma, sagligi yerindeyse sukret bosver. Benimde hamileyken kilo alimi durmustu cok uzuldum hatta burayada yazmistim. Son haftalarda atak yapti kilo almaya basladi da 3 kg dogabildi..bu ay az kilo alir obur ay acigi kapatir..
Bende olmadim hala. Nisan 28de dogum yaptim..
Daha neler yani. O zaman bebegimi sadece anne sutuyle besledigimide soylemeyeyim bununda mi sakincasi var? Senin bu yazdigini begenen arkadaslarada tesuf ederim.Burada bilgi paylasiyoruz. Suan bende emziriyorum ama ayni zamanda arkadaslardan mama tavsiyesi istiyorum cunku 15 gun sonra mama vermeye baslicam ve geceleride emziricem. Bunda ne var ki simdi? Sartlar ve kosullar 3 ay emzirmeme musade etti benimde..Herkes anne sutunun oneminden bas bas bahsediyorken benim paylasimim mi olmadi? Bu sekilde elestirmenizi haketmedim. Kimse kendini suclu hissetmesin bence, egeryalsa gibi elinden geleni yapmis ancak emzirememisse bunda kendini suclu hissedecek birsey olmamali..
Ciddimisin? Alla alla hic duymamistim.. Yarin eczaneye sorarim. Tesekkur ederim..
Doğduğundan beri yanımda koyun koyuna uyuyorduk kuzumla. Aynen katılıyorm sana ilk 3 ay sıcaklığımıza o güvene ihtiyaçları vardı. Ben de 1 haftadır yavaş yavaş yatağına alıştırıyorum. Artık ilk 2 uykusunu yatağında uyuyor. Yavaş yavaş bütün geceye alışacak inş. Önce kucağımda biraz uykulu hale getirip öyle yatırıyrm kucak istiyor çünkü sonra yatırıyorum yatağına yatağını hafif sallıyorum öyle uykuya dalıyor. Destek olmadan kendi kendilerine nasıl dalar diye düşünüyorum şimdi. Bi de buna alıştırabilsek çok rahatlarız.
zaten doktorda oyle dedı dedım uc aydır bu hep aynı pozısyonda dıyede padısah o dedı onun ısıne karısılmaz keyfıne gore dedı:)Hayırlı olsun sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin inş. Hiç bebeğin duruşuna takılma. Gruptaki arkadaşlarda hatırlayacaktır hepimiz benzer şeyleri yazdık burda ve doktorlarımız bebek öyle rahat etmiş demwk ki öyle duruyor dediler. Merak etme kızının keyfi öyle yerinde demek ki :)
Canım 6 aya başlayınca ben salçasız baharatsiz corbalara baslicam inşallah. Tarhana yi kayınvalidem yapıcak ama nasıl yapicak bilmiyorum. Onun haricinde derin dondurucuya meyve sebze falan koycam bol bolKızlar bi arkadaş vardı ek gıda için dondurucuya biseyler atıyorum demişti. Bende kafayı ek gıdaya taktim şimdi. Malum su an sebzeler tazeyken bebek tarhanasi yapmak istiyorum. Bebekler ne zamandan itibaren corba içiyor. Tabi ki alıp içinde biber domates olan tarhanayi icirmicem ayina göre az az yapmak istiyorum. Var mi fikri olan benim gibi ek gıda için biseyler hazırlamayı dusunen
Canım kan geldi demişssin lökosit falan da mı yoktu kaka daOlabilir canım olabilir kan fln gelmezse umursama dedi bizim doktorda. 1 ay sonra kan da geldi ,dünyanın testini de yaptirdik hiçbişey çıkmadı kendi kendine düzeldi 1 ay fln sonra. Ben artık bağırsak gelisimiyle ilgili olabileceğini düşünüyorum. Başka sikintilar gozlemezsen umursama bencede
Bende ondan korkuyorum bu gidişle dümdüz olcak kafasıBenimki de yan yatirinca kafasını çevirip duz yatıyor kafası şekilsiz olacak diye korkuyorum
Lökosit vardı cnm ama onun için birsey yapmadık. Buraya yazdım kesildi diye ama bugun yine kanlı kaka geldi ama pek umursamicam artmazsa. Senn antibiyotiklerden sonra mı geçti kan olayı?Bebegi sürekli ağlayanlara huzursuz olanlara ve kakada sürekli mukus görenlere nazcizane nir tavsiyem olacak benim bebişimde çok huzursuz du gazdan normal diyodum sonra burda arkdaşalr idrar yl enf dediler tahlil yaptırdık gaita da yaptırdık enf çıktı 3 igne yedik kültürümüz temiz çıktı ben süt ürünlerini yemeyi hatta bi çok seyi kestim bundan dolayımı yoksa büyüyoruz ondan mı bilmiyorum ama huzursuzluk çok azaldı ağlama krizlerimiz var yok değil ama çok çok azaldı süt ürünleri yerine kalsiyum takviyesi alıyorum alerjimiz varmı yok mu belli degil ama bizi rahatlattı diyebilirim
Canım kan geldi demişssin lökosit falan da mı yoktu kaka da
Birde kızlar 3 . Ayda kaç kilo aldı bebişleriniz aşılara baglıyorum çok kilo alamadık
Ben dondurucuya bişey atmıcam kızlar, dönemin meyvesi sebzesi ne ise ondan yesin. Ben kendim de hiç sevmem dondurulmuş gıda yemeyi bebeğime de yedirmicem
Ozaman az daha zamanım var daha 3aylık olmadık.gündüz evdeysem kesinlikle kucagmda devam etmek istiyo uykuya.dışardaysam direk satış:)arabasında gayet rahat tıngır mıngırgeceleri kucağa alma sallama vb yapmıyorum kesinlikle yattığı yerden geri dalmasını öğrettim.
gündüz uyumuyor pek o sebeple kucağımda uyutuyorum sonra hemen yatırıyorum yatağına. ilk 3 ay yanımızda yatakta yatırcam diye burdan defalarca yazmıştım. öyle de yaptım. ama artık beşiğine de alıştırdım orda uyuyor geceleri. (2 haftadır)
zaten ilk 3 ay anneyle içiçe olmalı bebek. buarada yalın 110 günlük falan civarı 24.3.16 doğumlu
Canım bizim de lökosit boldu yüzü ıslık gibiydi uyuyunca geçiyodu çok beyaz bizim kız doktor dedi alerji olablir neyse antibiyotikten sonra kaka kötüleşti kan arada nokta şeklinde yani incelemesem görmek imkansız gizli kan negatif ama görüyorum ben aşılardan sonrada günde 7 kez yeşil kaka yapr oldu daha bu hafta düzelte bildik bu aralar tahlil vermem gerek zaten bakacagız ben diyetten sonra tahlilim şöyle lökosit 5-6 mukus var hatta lökosit bi ara 1-2 düştü bence bu durumda antibiyotik kullanma digerleri normalseLökosit vardı cnm ama onun için birsey yapmadık. Buraya yazdım kesildi diye ama bugun yine kanlı kaka geldi ama pek umursamicam artmazsa. Senn antibiyotiklerden sonra mı geçti kan olayı?
Ne güZel olmuş
Tesekkur ederim. Not ettim 15 gun sonra baslicam mecburen..
Belki bu son 10 gunde atak yapar kilosu canim. Hic moralini bozma, sagligi yerindeyse sukret bosver. Benimde hamileyken kilo alimi durmustu cok uzuldum hatta burayada yazmistim. Son haftalarda atak yapti kilo almaya basladi da 3 kg dogabildi..bu ay az kilo alir obur ay acigi kapatir..
Bende olmadim hala. Nisan 28de dogum yaptim..
Daha neler yani. O zaman bebegimi sadece anne sutuyle besledigimide soylemeyeyim bununda mi sakincasi var? Senin bu yazdigini begenen arkadaslarada tesuf ederim.Burada bilgi paylasiyoruz. Suan bende emziriyorum ama ayni zamanda arkadaslardan mama tavsiyesi istiyorum cunku 15 gun sonra mama vermeye baslicam ve geceleride emziricem. Bunda ne var ki simdi? Sartlar ve kosullar 3 ay emzirmeme musade etti benimde..Herkes anne sutunun oneminden bas bas bahsediyorken benim paylasimim mi olmadi? Bu sekilde elestirmenizi haketmedim. Kimse kendini suclu hissetmesin bence, egeryalsa gibi elinden geleni yapmis ancak emzirememisse bunda kendini suclu hissedecek birsey olmamali..
Ciddimisin? Alla alla hic duymamistim.. Yarin eczaneye sorarim. Tesekkur ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?