2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380

of zor iş. anında yapıp vermek. meyve kolay da sebze haşlanmak ister. günlük zor iş

Evet canım diğerleri normal. Kalsın böyle ya bence kendiliginden geçecek ins :)

kızlar, Yalın normal dönüyodu zaten sağa sola. ayaklarıyla ittirerek poposunu kaldırarak da aşağı inip, ya da yukarı da çıkıyodu.

ancak yenisi eklendi. artık yuvarlak şeklinde dönüyor. yani şöyle anlatayım. yandaki fotodaki Yalın'a bakın. öyle yatırdım diyelim baş yukarda ayak aşağıda. hopp bi baktım baş sağda ayak solda. bilmem anlatabildim mi
aynı şu çekiştirilen kız gibi oluyo

Maşallah kuzuya nazar değmesin

Bizimki bunu epeydir yapiyo :) bu konuda tecrubelerimizi soyliyim.hazirlikli olun.besigin bir tarafindaki koruyucuyu söktümbeni rahat görsün uyaninca diye.oraya kafayi burnu carpiyor.eller bacaklar asagi sarkiyor.diger tarafa dogru gitmeyi tercih ederse hanfendi ordaki koruyucuyu kaldirip altina giriyor. Aman dikkat

Kizim mutlu ben mutlu :)
Biz 2 tane cocuk dr una gidiyoruz.biri özelde biri arastirmada.
Ikisi de kizimin cok mutlu oldugunu soyluyor.bugun birine gittik yine.uyuyordu.dr kontrole baslarken uyandi.bir gulucukler.dr bitirdi yerine oturdu.bize hala bir seyler soyluyor.bizimki dönüp dönüp dr a bakip siritiyor.dr un nasil hosuna gitti anlatamam.ben de bu durumdan cok memnunum tabi.
Bizim sıkıntımız kilomuz.formumuzu koruyor.ancak 5 kilo olabildik boy 59 cm. 107 gunluguz.

Gece sabaha kadar deliksiz uyuyan cocuklar ne guzeldir yaa.bizimki gece uykusuna yatinca 4 saat uyku.emme. 2 saat uyku.emme.1 saat uyku. Seklinde
Zaten sabah 6 da basliyor kendi kendine konusmaya.o arada ben bir saat daha uyuyorum.
Tamam emerken gozler kapali.yine devam ediyor uykuya ama.o emmeler de bir işe yaramamis ki arkadas.kilo almiyor şöyle guzelce.bari uykum bolunmesin

Bizimde 4 saat uyku yarım saat uyanık 2 saat uyku yarım saat uyku sonra 2 yada 1 saat uyku 2 saat uyanık :)
Gece 6 saat uyusa uyanmadan emsin diye asla uyandırmam uykuyada ihtiyacı var. Uyanınca mis gibi oluyolar
Bu cumartesi 3 ay kontrolümüz var bakalım ne oldu durumlar 1600 ilk ay, 1200 ikinci ay almıştı 1000 alsa yeter bu ayda. Zaten yavaşlıcaktır artık kilo alımları. Boyunu daha çok önemsiyorum ben esasen boyu uzun olsunda kilo tırt :)

Aynen katılıyorum , uyandırmayın bebişleri, kilo Alımı iyiyse bırakın uyusun, hırıltısı çok diye bugün doktora götürdüm sprey verdi, normal dedi, bende uyku olayını sordum kilo alımı normal bırak uyusun dedi

Selam kizlar
Burdan defalarca yazmıştım kizim 4 saatten önce emmiyor sürekli uyuyor diye meğerse çocuğum idrar yollarindan enfeksiyon kapmis meme reddi de o yuzdenmis.şimdi hastanede yatıyoruz tam 7 buçuk saat emmedi bugün aç acına durdu serumla kendine geldi birde kanindaki oksijen değerine baktılar damarını çok zor buldular bütün vücudu delik deşik oldu allahım bu kadar çaresiz kalmamıştım hiç çünkü ben kızımı daha hiç katila kayıla ağlatmamıştım. Uc günlük tedaviye başladık perşembe günü idrar kültürü sonucu çıkacak onu bekliyoruz bakalım. Sizden isteğım meme reddi diye gecistirmeyin altında muhakkak bir sebeb var bu reddetmenin.birde bize dua edin eskisi gibi emsin kızım beni.allahım evlatlarımızı bize bağışlasın.amin

Cok gecnis olsun

Canim mama cesitliligini dr mu tavsiye etti
Ben hep ayni mamayi verdim
Bi tek hippin normali ile combiotigini degistirdiim
Gun icinde farkli mama mi veriyorsun
Yoksa biri bitince digerine mi basliyorsun
Son sorum :) bagirsaklarini etkiliyor mu degisik mama kullanmak?

Canım çok geçmiş olsun. Bizde idrar yolu enfeksiyonu geçirdik. Evde antibiyotik tedavisi gördük. Doktorunuz neden sizi hastaneye yatırdı

Geçmiş olsun,Allah şifalar versin..

of zor iş. anında yapıp vermek. meyve kolay da sebze haşlanmak ister. günlük zor iş
Ek gıda işi zor geliyor bana,şimdi alıştım ya hazırca anne sütüne :) Alışınca o da kolay gelecek gerçi..inşallah bebişlerimiz herşeyi iştahla yiyen,yemek seçmeyen bebiş olurlar da zorlanmayız,oğlum hala mıy mıydır yeme konusunda,çok zorladı beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…