- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #60.621
Bebeğin 550 kiloyu hangi ay kotrolüne almış. Doktorunuz demedimi mama vermen lazım diye.doktorlar hemen mama ver diyorlar çünkü.
Ben dogdugundan beri geceleri emziriyorum besigine koyuyorum uyuyor hic sallamadim.Ama bizimde gunduzler sikintili sallanmadan asla uyumuyor memeyi emiyor uyukluyor yatirinca geri uyaniyor en fazla 20 dk.uyuyor uyaniyor ama kalkmakta istemiyor sallayin beni bende uyuyayim istiyor.
Kizlar .buyuk oglumda bizim dr.dondurulmus gidalari isitilmis yemekleri asla onermiyordu.
1 yasina kadar mevsim meyvasini pure yapip verdim yaptigim corbalari hep tek seferlik yaptim ikinciyi isitip vermedim.
Bu seferde oyle yapicam kismetse sizinde bilginiz olsun istedim.
Evet canım diğerleri normal. Kalsın böyle ya bence kendiliginden geçecek ins :)Canım bizim de lökosit boldu yüzü ıslık gibiydi uyuyunca geçiyodu çok beyaz bizim kız doktor dedi alerji olablir neyse antibiyotikten sonra kaka kötüleşti kan arada nokta şeklinde yani incelemesem görmek imkansız gizli kan negatif ama görüyorum ben aşılardan sonrada günde 7 kez yeşil kaka yapr oldu daha bu hafta düzelte bildik bu aralar tahlil vermem gerek zaten bakacagız ben diyetten sonra tahlilim şöyle lökosit 5-6 mukus var hatta lökosit bi ara 1-2 düştü bence bu durumda antibiyotik kullanma digerleri normalse
Ben yaptırdım 3.ay kontrolünde benimki 2 gün önce döndüRota aşısı yaptırdınız mi, bir de bebekler ne zaman dönmeye baslar.
Benimki hiç etkilenmedi mesela öyle düşünmeKızlar yarın rota aşısı var ama benim aklım çok karışık. İnternette bi ton şey yazıyor. Yaptıranlar bana akıl verin. Bebekler emmeyi falan bırakıyorlarmis
Kaç günlük bebisin, maşallah darısı bize :)Ben yaptırdım 3.ay kontrolünde benimki 2 gün önce döndü
Maşallah kuzuya nazar değmesinkızlar, Yalın normal dönüyodu zaten sağa sola. ayaklarıyla ittirerek poposunu kaldırarak da aşağı inip, ya da yukarı da çıkıyodu.
ancak yenisi eklendi. artık yuvarlak şeklinde dönüyor. yani şöyle anlatayım. yandaki fotodaki Yalın'a bakın. öyle yatırdım diyelim baş yukarda ayak aşağıda. hopp bi baktım baş sağda ayak solda. bilmem anlatabildim mi
aynı şu çekiştirilen kız gibi oluyo
Bizimki bunu epeydir yapiyo :) bu konuda tecrubelerimizi soyliyim.hazirlikli olun.besigin bir tarafindaki koruyucuyu söktümbeni rahat görsün uyaninca diye.oraya kafayi burnu carpiyor.eller bacaklar asagi sarkiyor.diger tarafa dogru gitmeyi tercih ederse hanfendi ordaki koruyucuyu kaldirip altina giriyor. Aman dikkatkızlar, Yalın normal dönüyodu zaten sağa sola. ayaklarıyla ittirerek poposunu kaldırarak da aşağı inip, ya da yukarı da çıkıyodu.
ancak yenisi eklendi. artık yuvarlak şeklinde dönüyor. yani şöyle anlatayım. yandaki fotodaki Yalın'a bakın. öyle yatırdım diyelim baş yukarda ayak aşağıda. hopp bi baktım baş sağda ayak solda. bilmem anlatabildim mi
aynı şu çekiştirilen kız gibi oluyo
Uyuyan cocuk uyandırılır mı gece,3-4 aylık olmuslar artık.gündüz bol emzirip öyle telafi edin bence.bu dönemde kazandıgı uyku duzenini devam ettircek cunkü.ilerde de gece beslenmesini kes derler.ah şu doktorlar..
Cok gecnis olsunSelam kizlar
Burdan defalarca yazmıştım kizim 4 saatten önce emmiyor sürekli uyuyor diye meğerse çocuğum idrar yollarindan enfeksiyon kapmis meme reddi de o yuzdenmis.şimdi hastanede yatıyoruz tam 7 buçuk saat emmedi bugün aç acına durdu serumla kendine geldi birde kanindaki oksijen değerine baktılar damarını çok zor buldular bütün vücudu delik deşik oldu allahım bu kadar çaresiz kalmamıştım hiç çünkü ben kızımı daha hiç katila kayıla ağlatmamıştım. Uc günlük tedaviye başladık perşembe günü idrar kültürü sonucu çıkacak onu bekliyoruz bakalım. Sizden isteğım meme reddi diye gecistirmeyin altında muhakkak bir sebeb var bu reddetmenin.birde bize dua edin eskisi gibi emsin kızım beni.allahım evlatlarımızı bize bağışlasın.amin
Canim mama cesitliligini dr mu tavsiye etti@puyenime ve @sebnemmn
kızlar galactago damlayı 9 günlük tatilde düzenli kullandım ancak malesef bir artış bunda da olmadı. yine de tavsiye için teşekkürler. özetle ben de humana stil tea, maltana, promalt, galactago damla işe yaramadı.
mama önerisi istemiş puyenime
hipp combiotic teneke kutu olan yani. karton kutu olan değil.
golden goat
evolvia
ben bunları kullanıyorum
Canım çok geçmiş olsun. Bizde idrar yolu enfeksiyonu geçirdik. Evde antibiyotik tedavisi gördük. Doktorunuz neden sizi hastaneye yatırdıSelam kizlar
Burdan defalarca yazmıştım kizim 4 saatten önce emmiyor sürekli uyuyor diye meğerse çocuğum idrar yollarindan enfeksiyon kapmis meme reddi de o yuzdenmis.şimdi hastanede yatıyoruz tam 7 buçuk saat emmedi bugün aç acına durdu serumla kendine geldi birde kanindaki oksijen değerine baktılar damarını çok zor buldular bütün vücudu delik deşik oldu allahım bu kadar çaresiz kalmamıştım hiç çünkü ben kızımı daha hiç katila kayıla ağlatmamıştım. Uc günlük tedaviye başladık perşembe günü idrar kültürü sonucu çıkacak onu bekliyoruz bakalım. Sizden isteğım meme reddi diye gecistirmeyin altında muhakkak bir sebeb var bu reddetmenin.birde bize dua edin eskisi gibi emsin kızım beni.allahım evlatlarımızı bize bağışlasın.amin
Geçmiş olsun,Allah şifalar versin..Cnm merhaba ben bebisin saglik sikintisiyla ugrasiorum biliosunuz sarilik olmustu fototerapi gormustu orda idrar yolu iltihabi olmus simdi cok yuksek seviyede ilaclar igneler fayda etmio en kotusude ayrintili ultrasyonda cikan bobreklerindeki 2 mm genisleme 5 mm olmus bide iltihapta olunca risk buyuk ameliyat ihtimali var anlcaniiz epey sikintidayim
Ek gıda işi zor geliyor bana,şimdi alıştım ya hazırca anne sütüne :) Alışınca o da kolay gelecek gerçi..inşallah bebişlerimiz herşeyi iştahla yiyen,yemek seçmeyen bebiş olurlar da zorlanmayız,oğlum hala mıy mıydır yeme konusunda,çok zorladı beni..of zor iş. anında yapıp vermek. meyve kolay da sebze haşlanmak ister. günlük zor iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?