- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #60.561
Ben hepsiburadadan aliyorum buyuk paket prima uyguna geliyorBu paket bitsinde küçük paket molfix le bi başlıyım bakam. Beğenirsek güzel olur bütçeye katkı :)
Ooo sen hangi ara nisan da doğurdun yahu 1 ay öndesin nerdeyse :) bende 100 olsaydık bi diyorum şimdi insanoğlu doyumsuz
Valla sekercim benim bayramin 3. Gunu dogum iznim bitti
Bayramin 3. Gunu annemin yazliga gittik oglus denize girsin diye yoksa bana bildigin eziyet canta hazirla git gel orda yemek bulasik koy kaldir eve gel 5 makina camasir 3 gunde
Bugun sabahtan saglik ocagina gittim oglani alip kizi ananeye biraktim
10 gunluk rapor aldim is yerine goturdum
Recep ruzgar gezmek istwdi biraz gonlunu yaptim yemek yedik oyun alanina gittik
Eve geldim kizceyi al emzir oyna
Adam eve geldi yemek yoookkk
Benim karnim tok oglanin tok kziin tok : ))
Ama yemek yapmaya vakitte dermanda yok
Nasil foruma giriyim kizzz
Arada bosluk bulsikca bakip okuyorum
Swnide pek gormuyorumyalsa
Bende durumlar booolee
Carsamba oznur simayin 3. Ay kontrolu var 1 hafta gecikmeli
Bayramin 3. Gunuydu
Bakalm durumlar nasilll
Olabilir canım olabilir kan fln gelmezse umursama dedi bizim doktorda. 1 ay sonra kan da geldi ,dünyanın testini de yaptirdik hiçbişey çıkmadı kendi kendine düzeldi 1 ay fln sonra. Ben artık bağırsak gelisimiyle ilgili olabileceğini düşünüyorum. Başka sikintilar gozlemezsen umursama bencedeBenim kuzu iki aydir hep sumuksu kaka yapiyor dr olabilir dedi ama niye oluyorki aceba kizlar
Canım tıpkı biz, malesef bizde aynı durumdayız. ve bunlara ek olarak uykumuzda yok. Gündüz 20şer dk. Geceleri de her iki saatte bi uyanıyor. Bazen saat başıKozlar selam bizde bu ayın 18.de 3 aylık olacağız benim oğlumda biraz zor bi bebek pusette veya arabasında durmak istemiyo normal arabada durmuyo ağlıyo kanguruda durmuyo yalancı emzik hiç istemiyo kucakta durmak istiyo bazen ondanda sıkılıyo akşama kadar hep ağlıyo mızmızlanıyo sizin bebeklerde böyle olan varmı biraz zor geçiyor bebekliğimiz
Bizimki geceleri hep uyanıyor ya neden böyle olur ki, bi fikri olan var mı kızlar? 85 günlüğüzsclkvnc bence kaldırma gece. Acikinca uyancak zaten. O iki saatte bir emzirmek ilk zamanlar sarılık olmasın diyeydi.
Bana molfix hediye gelmişti bir paket kullandm yan bağlaması falan hiç güzel degıl cocuga doru düzgün baglanamıyo bile sızdırıyo arada ben hiç beggenmedm ama denemekte fayda var yinedeBu paket bitsinde küçük paket molfix le bi başlıyım bakam. Beğenirsek güzel olur bütçeye katkı :)
Kilo alımı 400gr altına düşerse mama veriyomus bizim doktor söylemiştiBebeğin 550 kiloyu hangi ay kotrolüne almış. Doktorunuz demedimi mama vermen lazım diye.doktorlar hemen mama ver diyorlar çünkü.
Uyuyan cocuk uyandırılır mı gece,3-4 aylık olmuslar artık.gündüz bol emzirip öyle telafi edin bence.bu dönemde kazandıgı uyku duzenini devam ettircek cunkü.ilerde de gece beslenmesini kes derler.ah şu doktorlar..Günaydın kızlar.
Kaç gündür yazacağım elim ermedi. Biz cumartesi evimize geldik. Antalya 'dan sonra Afyon buzhane gibi geldi. Hemen uzun kollu ve pijamaları giydik. Orda tek zıbınla duruyorduk. Soğuk moguk ama insanın evi gibisi yok.
Dün 3aylik kontrolü vardı. İlk 10 gün önsütü fazla verince kilo alımı durmuştu. Son 20 günde 600 gram almış. 5950 çıktı. Boyu da 62. Dr gayet iyi ,persentilin az asagisinda ama olsun ,Bu ay telafi ederiz dedi..
Bir de ben bebeğin 9 da uyuyup bazı geceler 2 veya 3 te uyandığını söyledim. 5 veya 6 saat deliksiz uyutma,emzirmeye kaldır ,Gece beslenmesi çok önemli diyor. Benimkini gece kendim kaldırırsan da ağzını açmıyor, memeye öğürüyor üstüne de kusuyor. Dr a tamam dedim ama nasıl olacak bilmiyorum.
Bu arada kolumun eklem yerinin içinde bi kızarıklık vardı, arada çıkıp arada kaybolan atopic egzama imiş. Oğlanın da diz kapağının arkasında da kızarmayan şekilde çıkıyor. Analı oğlanli atopic egzamali olduk :) annanemizde de var.sanirim genetik.
Haa bu arada eve dijital tartı alın. Aynısı çıkıyor. Hatta daha güvenli çünkü hastane ve saglilocaklarindakiler sürekli kullanılmaktan ayarsız oluyor. Geçen Sağlık ocağında vura vura ayarladilar
Bizimki de öyle canım, yan yatarsam da kafayı mutlaka çeviriyor ve bu çevirmede kulak kıvrılıyor. Dediğin gibi hafif bi açıklık var eşim normal diyor ama benim gözüme batıyor. Napsak ki?Kızlar bebeğim hep düz yatmak istiyo yana yatırsamda kafasını hep ceviriyo sizinkiler nasıl yatıyolar? Bir de bir kulagı sürekli kıvrılıyo yatarken hafif açıklık var ne yapmalıyım bant yapıstrcam ama hee bant olur mu ki
Ben odasina cingene salincagi kurdum ancak onda uyutabiliyorum canim. Yada kucagimda yuruyerek uyutabiliyorum ama cok uzun suruyo belim kolum agriyo. Salincakta 20 dk da filan uyuyoÇocuğun uyuması için ne yapmak lazım anneler, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Cnm merhaba ben bebisin saglik sikintisiyla ugrasiorum biliosunuz sarilik olmustu fototerapi gormustu orda idrar yolu iltihabi olmus simdi cok yuksek seviyede ilaclar igneler fayda etmio en kotusude ayrintili ultrasyonda cikan bobreklerindeki 2 mm genisleme 5 mm olmus bide iltihapta olunca risk buyuk ameliyat ihtimali var anlcaniiz epey sikintidayim@coznur @Nergis26Lightofgod87 @ozgesinan @pelinirmak @sweet_drop @Kedidilim
@pdrci1 @Kontes84 @eryesil @betul8516
nerelerdesiniz
kiminiz hiç yazmıyo
kiminiz çok nadir
Ya acıkıyordur ya karnı ağriyordur. Bi de kiyafetlerini sıcaklığa uygun seç. O da etkili olur.Canım tıpkı biz, malesef bizde aynı durumdayız. ve bunlara ek olarak uykumuzda yok. Gündüz 20şer dk. Geceleri de her iki saatte bi uyanıyor. Bazen saat başı
Bizimki geceleri hep uyanıyor ya neden böyle olur ki, bi fikri olan var mı kızlar? 85 günlüğüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?