2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Bu paket bitsinde küçük paket molfix le bi başlıyım bakam. Beğenirsek güzel olur bütçeye katkı :)
Ben hepsiburadadan aliyorum buyuk paket prima uyguna geliyor
Zararli felan deniyo ama en iyisi o
Komiliyi aldim denemek icin cok basarili gelmedi
Molfix huggies de denicem ama yine primaya da devam

Ooo sen hangi ara nisan da doğurdun yahu 1 ay öndesin nerdeyse :) bende 100 olsaydık bi diyorum şimdi insanoğlu doyumsuz

1 nisanda gelmesi gerekirken sezeryanla 18 martta geldi benim oglan :) azicik ondeyim o yuzden. Yalniz bunu yazdim ve bu gece gaz sancisi tuttu essegin, nazar bunlar hep nazar

Günaydın kızlar.
Kaç gündür yazacağım elim ermedi. Biz cumartesi evimize geldik. Antalya 'dan sonra Afyon buzhane gibi geldi. Hemen uzun kollu ve pijamaları giydik. Orda tek zıbınla duruyorduk. Soğuk moguk ama insanın evi gibisi yok.

Dün 3aylik kontrolü vardı. İlk 10 gün önsütü fazla verince kilo alımı durmuştu. Son 20 günde 600 gram almış. 5950 çıktı. Boyu da 62. Dr gayet iyi ,persentilin az asagisinda ama olsun ,Bu ay telafi ederiz dedi..
Bir de ben bebeğin 9 da uyuyup bazı geceler 2 veya 3 te uyandığını söyledim. 5 veya 6 saat deliksiz uyutma,emzirmeye kaldır ,Gece beslenmesi çok önemli diyor. Benimkini gece kendim kaldırırsan da ağzını açmıyor, memeye öğürüyor üstüne de kusuyor. Dr a tamam dedim ama nasıl olacak bilmiyorum.

Bu arada kolumun eklem yerinin içinde bi kızarıklık vardı, arada çıkıp arada kaybolan atopic egzama imiş. Oğlanın da diz kapağının arkasında da kızarmayan şekilde çıkıyor. Analı oğlanli atopic egzamali olduk :) annanemizde de var.sanirim genetik.

Haa bu arada eve dijital tartı alın. Aynısı çıkıyor. Hatta daha güvenli çünkü hastane ve saglilocaklarindakiler sürekli kullanılmaktan ayarsız oluyor. Geçen Sağlık ocağında vura vura ayarladilar

Yoğun ol başka sorun olmasın yeter ki. Ben buralardayım :)

Kızlar dün gaz sancısı tuttu 17den 23e uyumadi. Ay ne zormuş. Geçmişti gaz olayı unutmuşum :) 24.3.16 doğumlu 3.aydan sonra gaz kalmadı soranlar var gaz olayını

Benim kuzu iki aydir hep sumuksu kaka yapiyor dr olabilir dedi ama niye oluyorki aceba kizlar
Olabilir canım olabilir kan fln gelmezse umursama dedi bizim doktorda. 1 ay sonra kan da geldi ,dünyanın testini de yaptirdik hiçbişey çıkmadı kendi kendine düzeldi 1 ay fln sonra. Ben artık bağırsak gelisimiyle ilgili olabileceğini düşünüyorum. Başka sikintilar gozlemezsen umursama bencede

Canım tıpkı biz, malesef bizde aynı durumdayız. ve bunlara ek olarak uykumuzda yok. Gündüz 20şer dk. Geceleri de her iki saatte bi uyanıyor. Bazen saat başı

sclkvnc bence kaldırma gece. Acikinca uyancak zaten. O iki saatte bir emzirmek ilk zamanlar sarılık olmasın diyeydi.
Bizimki geceleri hep uyanıyor ya neden böyle olur ki, bi fikri olan var mı kızlar? 85 günlüğüz

Bu paket bitsinde küçük paket molfix le bi başlıyım bakam. Beğenirsek güzel olur bütçeye katkı :)
Bana molfix hediye gelmişti bir paket kullandm yan bağlaması falan hiç güzel degıl cocuga doru düzgün baglanamıyo bile sızdırıyo arada ben hiç beggenmedm ama denemekte fayda var yinede

Uyuyan cocuk uyandırılır mı gece,3-4 aylık olmuslar artık.gündüz bol emzirip öyle telafi edin bence.bu dönemde kazandıgı uyku duzenini devam ettircek cunkü.ilerde de gece beslenmesini kes derler.ah şu doktorlar..

Kızlar bebeğim hep düz yatmak istiyo yana yatırsamda kafasını hep ceviriyo sizinkiler nasıl yatıyolar? Bir de bir kulagı sürekli kıvrılıyo yatarken hafif açıklık var ne yapmalıyım bant yapıstrcam ama hee bant olur mu ki

Bizimki de öyle canım, yan yatarsam da kafayı mutlaka çeviriyor ve bu çevirmede kulak kıvrılıyor. Dediğin gibi hafif bi açıklık var eşim normal diyor ama benim gözüme batıyor. Napsak ki?

Kizlar bebegimin kaka duzeni degisti bi garip oldu. Hergun kaka yapardi simdi 4 gunde bi yapiyo. 2 haftadir boyle. Bunu yasayan varmi aranizda. Bu arada sunnet olmustu ondan sonra oldu. Onla alakali olabilirmi?

Cnm merhaba ben bebisin saglik sikintisiyla ugrasiorum biliosunuz sarilik olmustu fototerapi gormustu orda idrar yolu iltihabi olmus simdi cok yuksek seviyede ilaclar igneler fayda etmio en kotusude ayrintili ultrasyonda cikan bobreklerindeki 2 mm genisleme 5 mm olmus bide iltihapta olunca risk buyuk ameliyat ihtimali var anlcaniiz epey sikintidayim

Ya acıkıyordur ya karnı ağriyordur. Bi de kiyafetlerini sıcaklığa uygun seç. O da etkili olur.
Bizimki bugün 9 da yattı. 12 de kalkti emdi.3 te kalkti.5 te kalkti.3 ten sonra kaka için ikinmalar başladı. Gazi varmış sırtını ovdum. Bacaklarini hareket ettirdim pirti da yapti.Sonra 1 saat rahat uyudu.

Lightofgod87 çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…