2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Yok canım keşke senin anladığın gibi olsa başkalarıyla ortak yiyeceğimiz yemeği ben yapıyorum ayrıca bebişi vakitli vakitsiz günde 3, 4 kez istiyolar zaten abartmadAn söylüyorum bizde böyle ama şimdi sakinim herşey yolunda

E
Evet cNim bende burdan yazmıştım meme reddi sanıyoruz ama enfeksiyondan ememiyor yavrular.çok geçmiş olsun inşallah çabucak düzelir.

Benimkinde uyku denen bir sey yok. Sekiz saat bir bebek uyanik nasil gecirir gününü. Çok da hareketli belki bizimki bu yüzden kilo alamıyor. Benimkide mama yemiyor mamalara bir sürü para veriyoruz. Yemeyince mecbur atıyorum. Seninki anne sütunu niye almiyor acaba. Çok hassas demekki dolapta sütun tadı değişiyor herhalde. Şırıngayla dene birde bende onu deneyecegim. Bir o kaldı belki alır mamayı

Yalın dün sünnet oldu. Ağladı çok. gece uykusu bozuldu sürekli uyandı. krem ve şurup kullanıyoruz.

Otribebe nin serum suyunu kullanıyorum. Aspiresini kullanmıyorum. Nefesle çekme aparatı zarar veriyormuş Neee bileyim işte sürekli

Anneler bnm oglumun kulaklaribayagi kepce oldu bandana takiyorum arada ama ise yaramiyor uyurken emerken kivriliveriyor hemen bide 1 aylikten itibaren kafasina saga sola yatirsam da inat la kendi surekli cogunukla duz olnak uzere harwket ettiriyordu. Su an kafasi da sekilsiz ilerde kizarsa bana uzulurse ne yapicam

Canım endişelenme. Kafa şekli genetik olarak da şekil alır. Bizimkinin de yumurta gibi. Ama yavaş yavaş duzeliyor. Bir arkadaşım normal doğumla bebek zorlanınca kafası sağ taraftan belirgin şekilde şiş hala. O da 3 buçuk aylık. Doktor düzelir dedi. Kızlarda saç var çok sorun değil de erkek olunca kafa şekli önemli çünkü benim eşim kel. Muhtemelen oğlum da kel olacak :)

Kızlar benim acilen spiral taktırmam lazım ama korkuyorum yaptıranlar var mı çok acır mı bi yandanda bıktım artık şu çatala çıkmaktan gebelikte yapılan alttan muayeneleri hatırlatcak öff

Yalın dün sünnet oldu. Ağladı çok. gece uykusu bozuldu sürekli uyandı. krem ve şurup kullanıyoruz.
Çok geçmiş yalına çok çabuk geçsin iyilersin inşallah bende pazartesi muayene ettircem çocuk üroloji cerrahide nederse yapcaz artık ama senin bebiş nasıl bez bağlıyonusum merak ediyorum ayrıca dr iyileşme sürecinde neler önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…