- 7 Nisan 2015
- 2.598
- 3.855
- 63
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #61.481
Ben eskiden öyle yapıyodum ama çok yorucu oluyo yanında biri olması lazım neyle veriyosun biberonlamı? Artk korkumdan biberonda veremiyorum anında emmesi bozuluyo kaşıkla versem sinirlenebiliyo ama denicem bi, bence mama verme memende süt kalıyosa ver yazık sütün varken almasın çocuk mama, 500ün altına mama veriolar4.ay kontrolumuzu olduk.500 gr almis benim yavrucak. Aslinda tahmin ediyordum.süt hizli gelsin istedigi icin.hep ön sütleri aldi.yagli sütler kaldi memede.diger aylar sagip onlari da veriyordum.tatilde baska yerlerde olunca sagamadim da. Bir memeyi üst üste verme de yapamadim.ve sonuc ortada. Dr emdikten sonra sag.onu da ver dedi.yagli sütü alsin.hatta ostersen arada mama takviyesi yap dedi.eger 5.ayda bu sekilde az alirsa yavas yavas ek gidaya basliyacakmisiz.kilo bizim hep alt sınırda gidiyor.halbuki nacklar tombul.hic zayif da durmuyor oyle.
Eve geldim direkt sagdim.onu da verdim emdikten sonra.artik sagicam.ve eski duzene donup bir memeyi iki kez emzirmeye devam edicem.olmadi boyle.
4.ayi bitirdik.boyu 60 cm.kilo 5250 gr.
Kızlar oğlanın kakasinda ip şeklinde kan gördüm. Burda o problemi yaşayan arkadaşlar vardı. Bana bi yardımcı olun kızlar ya
Kuzular nasilsiniz???
Baya baya kuzenimi sıkı dostumu vs ozler gibi ozledim sizi
Yazliga tasindim evhanimi olmanin ilk kez tadini cikarmaya calisiyorum... prensesimle birlikte. Ama burda net biraz sıkiñtili cekiyor. Cok onemsemiyorun tam kafa dinleyip yavruma doyma modundayim. Denizkumguness ve yavrummm
Yaramaz tatsiz birsey var mi...
Eylul gibi normal moda donecegim full tekmil buralarda olurum ancak o zaman
Bugün kaka yapmasını bekliyorum canım. Ama sürekli uyuklar şeklinde. Doktorumuza gidelim bi. Allah korusun bebeklerimiziCanım sen daha önce bı problemi yaşamılmıydın kb hatırlayamıyorum idrar probleminizi biliyorum bebişte başka belirtiler varmı bugun hemen kaka testi ver ve gizli kana baktır mutlaka şükür bizde hep negatif cıktı dr bagırsakta olsa tahlilde çıkardı dedi ama ben yinede alerji riskine karşı süt diyeti yapıyorum
Kızlar oğlanın kakasinda ip şeklinde kan gördüm. Burda o problemi yaşayan arkadaşlar vardı. Bana bi yardımcı olun kızlar ya
Bugün kaka yapmasını bekliyorum canım. Ama sürekli uyuklar şeklinde. Doktorumuza gidelim bi. Allah korusun bebeklerimizi
Aynen.bi emzir bi sag.bi onlari yika.cok is.tembelligime de geldi demekki.esim kizotor.temizlige biri geliyor.yemegi disarda yiyoruz.ugrasma baska seyle diyip duruyor.ya is biter mi evde.Ben eskiden öyle yapıyodum ama çok yorucu oluyo yanında biri olması lazım neyle veriyosun biberonlamı? Artk korkumdan biberonda veremiyorum anında emmesi bozuluyo kaşıkla versem sinirlenebiliyo ama denicem bi, bence mama verme memende süt kalıyosa ver yazık sütün varken almasın çocuk mama, 500ün altına mama veriolar
İnşallah canımdilaraokan canım tahlil yapmadan bşy diyemeyiz inşallah önemli bşy değildir gaita testi fln yaptır endişekenme inşallah geçecek
Canım aşıyı 2 hafta önce yaptırmıştık bu kadar uzun vadeli olur mu acaba ya valla çok kafam karıştı. Şu an bi huzursuzluğu yok gülüp oynuyor. Bi daha kaka yapmasını bekliyorum inşallah bişey olmazdilaraokan
Rota aşısınyapyırdınmı,
Aşı sonrası görülebilir normal demişti doktor...
İnşallah bişey çıkmaz Can'ım...
Canim gece 3 saatte bir emziriyorum su vermeye de başladım ama hiç suyu istemiyor zorla tutturuyorum. Bekleyeceğim bikaç gün bakalım genel durumu iyi şuanCanım su veriyomusun gece emzirmen nasıl ben her gece 2 çay kaşıgıda su veriyorum götürme bence bi kaç gün takip et doktorlarda el kadar bebelere ilaç ilaç daha yeni çıkmışsınız sen bilirsin ama ben tam 1 ay bekledim yine ilaç verirlerse diye korktum manyaklık benimkide işte sen bi kaç gün bekle bence antibiyotiği atması var daha
Bizde 4ay kontrolü olduk 600 gr almış sınırda dediler doymadığını düşünüyosan üstüne mama ver dedi doktor ama benim içim el vermedi bugün ebe az almış ek gıdalara başlarsın mama kesnlkle verme dedi d oktorda ek gıda ver dedi az az vericem ztn vermek istiyodum damak zevki oluşsun diye, sen nasıl emziriyosun ben 2 saatte bir tek meme veriyorum bizmki dierine geçince hemen sinirleniyo bazen kabul ediyo ama 2 saat snra göğsüm şişmiyo tam bende sütüm yokmuş gbi hissediyorum tek meme vermek istiyorum o yzden ama açmı kalıyo acaba die düşünüyorum
Aynen öyle olmuyo bizimde restorant var ordan yemek geliyo her gün kaynvaliden geliyo kahvaltı hazrlıyo yardım ediyo temizlkçi geliyo ama gene bitmiyo bütün gün su ve içeceklermi içmeye çalışıyorum ztn süt olsun die uyumak ztn hayal, bugün emdikten snra sağdım bi göğsümü 20ml çıktı kaşıkla verdm bi seviniyo :) sabah yoğurt vermiştim zorla yedi çok ekşitti suratını nasıl alışcaklar tatsz tuzsuz şeylere benim sütüm çok şekerli bi kere mama vermiştm onu bile içmedi pekmez koydumAynen.bi emzir bi sag.bi onlari yika.cok is.tembelligime de geldi demekki.esim kizotor.temizlige biri geliyor.yemegi disarda yiyoruz.ugrasma baska seyle diyip duruyor.ya is biter mi evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?