2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
4.ay kontrolumuzu olduk.500 gr almis benim yavrucak. Aslinda tahmin ediyordum.süt hizli gelsin istedigi icin.hep ön sütleri aldi.yagli sütler kaldi memede.diger aylar sagip onlari da veriyordum.tatilde baska yerlerde olunca sagamadim da. Bir memeyi üst üste verme de yapamadim.ve sonuc ortada. Dr emdikten sonra sag.onu da ver dedi.yagli sütü alsin.hatta ostersen arada mama takviyesi yap dedi.eger 5.ayda bu sekilde az alirsa yavas yavas ek gidaya basliyacakmisiz.kilo bizim hep alt sınırda gidiyor.halbuki nacklar tombul.hic zayif da durmuyor oyle.
Eve geldim direkt sagdim.onu da verdim emdikten sonra.artik sagicam.ve eski duzene donup bir memeyi iki kez emzirmeye devam edicem.olmadi boyle.
4.ayi bitirdik.boyu 60 cm.kilo 5250 gr.

Ben eskiden öyle yapıyodum ama çok yorucu oluyo yanında biri olması lazım neyle veriyosun biberonlamı? Artk korkumdan biberonda veremiyorum anında emmesi bozuluyo kaşıkla versem sinirlenebiliyo ama denicem bi, bence mama verme memende süt kalıyosa ver yazık sütün varken almasın çocuk mama, 500ün altına mama veriolar

Kızlar oğlanın kakasinda ip şeklinde kan gördüm. Burda o problemi yaşayan arkadaşlar vardı. Bana bi yardımcı olun kızlar ya

Canım sen daha önce bı problemi yaşamılmıydın kb hatırlayamıyorum idrar probleminizi biliyorum bebişte başka belirtiler varmı bugun hemen kaka testi ver ve gizli kana baktır mutlaka şükür bizde hep negatif cıktı dr bagırsakta olsa tahlilde çıkardı dedi ama ben yinede alerji riskine karşı süt diyeti yapıyorum

Oh mis
Bol keyifler size ozaman ....

Bugün kaka yapmasını bekliyorum canım. Ama sürekli uyuklar şeklinde. Doktorumuza gidelim bi. Allah korusun bebeklerimizi

Hayirli cumalar arkadaslar.
Dun geceyi kotu gecirdik buyuk oglan ateslendi 39 dan asagi dusuremedik ates dusurucu vermemize ragmen(
Randevu aldim bir gorsun dr.bakalim.
Yigitin dr.pek memnundum oda hast.degistirmis kotu oldu simdi yeni bir dr.bulmam lazim(

Aynen.bi emzir bi sag.bi onlari yika.cok is.tembelligime de geldi demekki.esim kizotor.temizlige biri geliyor.yemegi disarda yiyoruz.ugrasma baska seyle diyip duruyor.ya is biter mi evde.

dilaraokan
Rota aşısınyapyırdınmı,
Aşı sonrası görülebilir normal demişti doktor...
İnşallah bişey çıkmaz Can'ım...
Canım aşıyı 2 hafta önce yaptırmıştık bu kadar uzun vadeli olur mu acaba ya valla çok kafam karıştı. Şu an bi huzursuzluğu yok gülüp oynuyor. Bi daha kaka yapmasını bekliyorum inşallah bişey olmaz

Canim gece 3 saatte bir emziriyorum su vermeye de başladım ama hiç suyu istemiyor zorla tutturuyorum. Bekleyeceğim bikaç gün bakalım genel durumu iyi şuan

Kızlar hasta olanlara acil şifalar versin rabbim inşallah bizede şifa verir.. oğlum kulak iltihabı olmuş arada memeyi ıreddetmesinin sebebi kulaklarının ağrımasymş bende yavrum niye huy değştrdi hep kucak istiyo ağlıyo dyodum meğer yatınca kulağına ağrı oluyomuş.. huysuz olunca memeyide hepten reddedince bu kez arastrma hastanesine götürdük orda çıktı.. aman dikkat edin meme reddinin altında genellikle bi enfeksyon çıkıyo

Nasilsiniz kizlarrr
Aayyy benim sesim tamamen kisildi
Hamileykende olmustu
Aayyy valla cok zor telefon caliyor.acmak istemiyorum
yalsa kusburnu cayi vazgecilmezim zaten
Iciyorum : ))

Nasil gelicek bu ses yaa

Bizde 4.ay kontrolumuzde 400 gr alöışız ve kaşık maması önerdi dr ama yemiyor.acaba bu ay bütün çocuklar mı öyle.çok üzüldüm üstüne işe başladım sut sahip bıraktım biberon istememiş 2 gündür 4 saat boyunca 20cc sut içmiş kaşıkla.ne zaman alışacak bilmiyorum

Aynen.bi emzir bi sag.bi onlari yika.cok is.tembelligime de geldi demekki.esim kizotor.temizlige biri geliyor.yemegi disarda yiyoruz.ugrasma baska seyle diyip duruyor.ya is biter mi evde.
Aynen öyle olmuyo bizimde restorant var ordan yemek geliyo her gün kaynvaliden geliyo kahvaltı hazrlıyo yardım ediyo temizlkçi geliyo ama gene bitmiyo bütün gün su ve içeceklermi içmeye çalışıyorum ztn süt olsun die uyumak ztn hayal, bugün emdikten snra sağdım bi göğsümü 20ml çıktı kaşıkla verdm bi seviniyo :) sabah yoğurt vermiştim zorla yedi çok ekşitti suratını nasıl alışcaklar tatsz tuzsuz şeylere benim sütüm çok şekerli bi kere mama vermiştm onu bile içmedi pekmez koydum

hasta olan annelere ve bebişlere çok geçmiş olsun
bu ay herkes 400 ile 600 gr arasında mı kilo almış ???
ben çarşamba günü kontrole götürücem ama benim minnakta az kilo almıştır gözüme öyle geliyor
birde bayramdan beri yüz üstü dönmeye başladı ve o günden beri hep yüz üstü çırpınıp tepinip duruyor
ben sırt üstü olarak düzeltip yatırıyorum o hoop yine yüz üstü dönüp başlıyor bu kadar harekete kilo alması da zor olur tabi
birde biberonu reddediyor ancak uykuda biberon emiyor benim süt durumumda malum en baştan beri yetmiyordu
tüm gün onla uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…