2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Nasilsiniz kizlarrr
Aayyy benim sesim tamamen kisildi
Hamileykende olmustu
Aayyy valla cok zor telefon caliyor.acmak istemiyorum
@yalsa kusburnu cayi vazgecilmezim zaten
Iciyorum : ))

Nasil gelicek bu ses yaa

az ve sessiz konuşup yorma ses tellerini gerçi çocuk olunca konuşmamak zor
ballı ıhlamur iç oda yumuşatır
geçmiş olsun

34bta26 canim laranjit mi var sendede? Ben cok cekiyorum bu belayi....

Olmaasa bile Bepantenin pastilini kullan mutlaka berbat bir tadi var ama bogazina krem syrmussun hissinde bir yumusakluk veriyor. Bogaz yumusak kaldigi icin seste cabuk kendine geliyor. Emzirenler kullanabiliyomu alirken sor mutlaka.

hasta olan ben değilim canım C coznur bende ona tavsiyeler de bulundum bunları da görsün artık hangisi iyi gelirse

Ya akşam akşam beni delirttiler gene bana yemek yaptırıp kendileri benim bebeğimi gezdiriyolar benim bebeğimle geçireceğim saatlerimi elimden alıyolar kibarca reddediyorum anlamıyorlar bu ne ya ben bebeği onlara yemek yapiim diye yaptım sanki bu ne saçmalık inadına yapıyolar bence iki kadın evde oturup bana yok bunu sende yapalım şunu sende ulan reddettim daha nasıl anlatayım gece uykusuz onlar kalıyo tabii ondan

Canım bebeğin kaç kilo doğdu. Diğer aylar kaçar kilo almıştı. Hiç mama verdin mi. Bunu sormamın nedeni benimkide hep sınırda kilo alıyor doktorlarla tartışıyorum bu yüzden hep mama ver diyorlar dinlemiyorum. Benimki aptamil mamayı almadı sma aldım bir arkadaştan. Onu biraz yedi birazı kaldı dışarda. Bir saat sonra mamaya baktım bir kötü kokuyor. Mecbur kalınca ki hep dua ediyorum Allahım her annenin sütünü arttırsın diye veriliyor mama. Ama çocuğun bir sağlık sorunu yokken az kilo aldı diye mama verdirmeye çalışan doktoru anlayamıyorum.

Ya ben hamileliğim boyunca çocuk doğalı ya iki ya 3 kere gittim yok arkadaş heralde bende salaklık yazıyo anlımda

39.haftada 2400 dogdu.
1 ay 850
2.ay 800
3.ay 700
4.ay 500 aldi.

34bta26
Canim tesekkur ederim onerilerin icin.
Su bebantene pastil emzirirken kullaniyor mu acaba eczaneye
Oglus ananesiyle yazliga gitti
Telefonda konusmak iskence duymuyorum diyor

39.haftada 2400 dogdu.
1 ay 850
2.ay 800
3.ay 700
4.ay 500 aldi.
Canım bence çok çok iyi kilo almış. Dördüncü ay zaten kilosu düşmesi normal sende biliyorsun ki. Sütün iyi. Bence hiç mama falan verme. Böyle devam :)

burda en az kilo alan benim bebeğim herhalde 1.ay 500 2.ay 550 3. Ay 750 gr. Ve inatla mama yemeyen bir bebek.

Kızlar biliyorsunuz bebegimde ishal problemi vardı,rota çıkmıştı tedavisini olduk geçti.sonra ishal ve yeşil kaka devam etti bu seferde dizanteri çıktı dediler,yavrum ilaç kullandı.ishal yine gecmedi kaka tahlili temiz çıktı ve alerji doktoruna gönderdiler bizi alerji testi falan yaptılar negatif çıktı,aslında bebeğiniz dizanteri de olmamıştır dedi alerjidede dışkıda dizanteri var görülür dedi biZ her ihtimale karşı ilaç veririz dedi.bizim 2.ay asisindan sonra ishal başladı ve kilo alimi da durunca mama takviyesi verdi daha pek bi kilo alamadı,mamayı siringayla veriyorum biberon almıyor kafayı yiyeceğim.günde 7-8 kere falan kaka yapıyor önce daha fazlaydı.ne yapmam gerekir bi yardımcı olun.

Doğum kilosu 2560 11 nisan
Mayis 13de yani ilk ay 4000 kg
Haziranın 15inde 5000 kg
Temmuz 19unda 5360 kg
Simdi 5buçuk olmuştur bilmiyorum.
Hazirandaki aşıdan sonra çocukta ishal başladı ve kilo alimi iyiyken kilo kaybetti bu ay sadece 360 gr aldı.

Cnm bence senin sinirlerin bozulmuş,sen yemek yaparken onların, bebeğini almaları normal değil mi belki ağlamasın diye aldılar belki sevmek için.bebegimle geçireceğim zamanı elimden alıyorlar demissin çok saçma bence,cnm biraz sakinles,boyle ufak tefek şeylerle zamanını elinden almazlar,bebegin onlarda kalıcı değil ya.bazen bu şekilde davrananlarada kızıyorum bebekleri hic ellenmesin hic sevilmesin istiyorlar.babaanneden bile kiskananlar var bu kadar abartmayın nolur.sakınan göze çöp batar diye bir soz var,siz mikrop kapmasın dersiniz çocuğunuz hastaneden kapar mesela.O kadar titiz olmaya gerek yok biraz mikroplara da aliscaklar bağışıklık kazansinlar:)

Benimki de az alıyo doktor ek gıda veya mama ya başlıcaz 4.ayda da az alırsa dedi sütün nasıl diyo iyi doyuyo diyorum ısrarla mama diyo bir buçuk ayda 800 gr almış 4 ünde kontrol var az almışsa mama diycek ama benim kız da mama yemiyo hatta buzlukta sütlerim var onları bile yemiyo biberon almıyo kaşıkla zorla sütleri veriyorum bitirmek için

Kızlar oyun halısı olark tiny love-maymun adası kullanan varmı? Almayı düşünüyormda, oyalayacak birşey bulmam lazm bu cücüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…