- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #61.501
Nasilsiniz kizlarrr
Aayyy benim sesim tamamen kisildi
Hamileykende olmustu
Aayyy valla cok zor telefon caliyor.acmak istemiyorum
@yalsa kusburnu cayi vazgecilmezim zaten
Iciyorum : ))
Nasil gelicek bu ses yaa
34bta26 canim laranjit mi var sendede? Ben cok cekiyorum bu belayi....
Olmaasa bile Bepantenin pastilini kullan mutlaka berbat bir tadi var ama bogazina krem syrmussun hissinde bir yumusakluk veriyor. Bogaz yumusak kaldigi icin seste cabuk kendine geliyor. Emzirenler kullanabiliyomu alirken sor mutlaka.
Bu sicakta keyfini cikar bencearanızda benim gibi hala regl olmayan var mı ? tedirgin olmaya başladım
Bu sicakta keyfini cikar bence
Emziriyosanız gec olursunuz.ben de 3 ayı bitirdim olmadım henuz ama hic dert etmiyorum orkid takmaktan gına geldiaranızda benim gibi hala regl olmayan var mı ? tedirgin olmaya başladım
Ben 17 nisanda doğum yaptım daha olmadım canım. Arkadaşımda 7 oldu o da olmadı. 1 yıla kadar normal deniliyor.aranızda benim gibi hala regl olmayan var mı ? tedirgin olmaya başladım
Canım bebeğin kaç kilo doğdu. Diğer aylar kaçar kilo almıştı. Hiç mama verdin mi. Bunu sormamın nedeni benimkide hep sınırda kilo alıyor doktorlarla tartışıyorum bu yüzden hep mama ver diyorlar dinlemiyorum. Benimki aptamil mamayı almadı sma aldım bir arkadaştan. Onu biraz yedi birazı kaldı dışarda. Bir saat sonra mamaya baktım bir kötü kokuyor. Mecbur kalınca ki hep dua ediyorum Allahım her annenin sütünü arttırsın diye veriliyor mama. Ama çocuğun bir sağlık sorunu yokken az kilo aldı diye mama verdirmeye çalışan doktoru anlayamıyorum.4.ay kontrolumuzu olduk.500 gr almis benim yavrucak. Aslinda tahmin ediyordum.süt hizli gelsin istedigi icin.hep ön sütleri aldi.yagli sütler kaldi memede.diger aylar sagip onlari da veriyordum.tatilde baska yerlerde olunca sagamadim da. Bir memeyi üst üste verme de yapamadim.ve sonuc ortada. Dr emdikten sonra sag.onu da ver dedi.yagli sütü alsin.hatta ostersen arada mama takviyesi yap dedi.eger 5.ayda bu sekilde az alirsa yavas yavas ek gidaya basliyacakmisiz.kilo bizim hep alt sınırda gidiyor.halbuki nacklar tombul.hic zayif da durmuyor oyle.
Eve geldim direkt sagdim.onu da verdim emdikten sonra.artik sagicam.ve eski duzene donup bir memeyi iki kez emzirmeye devam edicem.olmadi boyle.
4.ayi bitirdik.boyu 60 cm.kilo 5250 gr.
Ayrıca adet olmadım daha
39.haftada 2400 dogdu.Canım bebeğin kaç kilo doğdu. Diğer aylar kaçar kilo almıştı. Hiç mama verdin mi. Bunu sormamın nedeni benimkide hep sınırda kilo alıyor doktorlarla tartışıyorum bu yüzden hep mama ver diyorlar dinlemiyorum. Benimki aptamil mamayı almadı sma aldım bir arkadaştan. Onu biraz yedi birazı kaldı dışarda. Bir saat sonra mamaya baktım bir kötü kokuyor. Mecbur kalınca ki hep dua ediyorum Allahım her annenin sütünü arttırsın diye veriliyor mama. Ama çocuğun bir sağlık sorunu yokken az kilo aldı diye mama verdirmeye çalışan doktoru anlayamıyorum.
Canım bence çok çok iyi kilo almış. Dördüncü ay zaten kilosu düşmesi normal sende biliyorsun ki. Sütün iyi. Bence hiç mama falan verme. Böyle devam :)39.haftada 2400 dogdu.
1 ay 850
2.ay 800
3.ay 700
4.ay 500 aldi.
Ya akşam akşam beni delirttiler gene bana yemek yaptırıp kendileri benim bebeğimi gezdiriyolarbenim bebeğimle geçireceğim saatlerimi elimden alıyolar kibarca reddediyorum anlamıyorlar bu ne ya ben bebeği onlara yemek yapiim diye yaptım sanki bu ne saçmalık inadına yapıyolar bence iki kadın evde oturup bana yok bunu sende yapalım şunu sende ulan reddettim daha nasıl anlatayım gece uykusuz onlar kalıyo tabii ondan
Benimki de az alıyo doktor ek gıda veya mama ya başlıcaz 4.ayda da az alırsa dedi sütün nasıl diyo iyi doyuyo diyorum ısrarla mama diyo bir buçuk ayda 800 gr almış 4 ünde kontrol var az almışsa mama diycek ama benim kız da mama yemiyo hatta buzlukta sütlerim var onları bile yemiyo biberon almıyo kaşıkla zorla sütleri veriyorum bitirmek içinCanım bebeğin kaç kilo doğdu. Diğer aylar kaçar kilo almıştı. Hiç mama verdin mi. Bunu sormamın nedeni benimkide hep sınırda kilo alıyor doktorlarla tartışıyorum bu yüzden hep mama ver diyorlar dinlemiyorum. Benimki aptamil mamayı almadı sma aldım bir arkadaştan. Onu biraz yedi birazı kaldı dışarda. Bir saat sonra mamaya baktım bir kötü kokuyor. Mecbur kalınca ki hep dua ediyorum Allahım her annenin sütünü arttırsın diye veriliyor mama. Ama çocuğun bir sağlık sorunu yokken az kilo aldı diye mama verdirmeye çalışan doktoru anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?