2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Canim benim hislerime tercüman olmuşsun. Bende sabah uyandığında beni göremeyecek diye çok üzülüyorum birde mutlu uyandığında attığı gulucukleri ben göremeyeceğim. Keşke calismasayfim diyorum ama yazdığın gibi maddiyata dayanıyor herşey. OFF Offf kendimi kızıma karşı suçlu da hissediyorum çocuğun sağda solda büyüyecek acaba beni suçlar mi anne yanımda niye yoksun diye

Benimki de aynı 4.ay 5.800 kiloyuz doktor bana da mama dedi perşembe günü kontrol bakalım ne diycek

Ben ise baslayacagim zaman oglum 9 aylik olacak. Yani 6 ay filan var ama ben simdiden kara kara dusunuyorum nasil birakip ise gidicem diye.

Yalsacim bence bebeğin emmesiyle alakalı değilçok da. Kızım deli gibi emiyor hatta öyle ki ilk iki ay sürekli memedeydi buna rağmen 3 buçuk aylıkken regl oldum ben de.

Benimki de aynı 4.ay 5.800 kiloyuz doktor bana da mama dedi perşembe günü kontrol bakalım ne diycek

Neden öyle dedi canım benim kızım da 4. ayda 5730 ama dr anne sütüne devam dedi hatta 700 gr almasına çok iyi dedi ek gıdayı ben önerdim dr hayır erken dedi.

Kuzum muhallebi değil ama başka önerim var. Armut :) Hem mevsimi hem kolay yutuyo bebek. Yalın için kolay oldu. Cam rendede rendeleyip silikon kaşıkla yediyorum. Yarım armutu. (14 gün oldu başlayalı ek gidaya

Atales
bisque

Kızlar noluuurr ilk 2 yıl kendiniz bakmaya çalışın. Size yalvarabilirim bile. Çünkü inanın çook ama çoook önemli. Eğer imkan yoksa tamam tabiki çalışın bu ölüm değil ama imkanları zorlayip bakmanızi oneririm. Karakter oturuyo 5 yılda zaten. Bence anne buyutmeli 5 yaş ama o çok uzun gelir diye 2 yıl en azından siz büyütün. Gelecek nesiller sağlıklı bireyler olsun (psikolojik sağlık)

Buraya üye olalı 1 yıl olmuş. Hamileligimi temmuzda öğrenmiş sonra da üye olmuştum. Ozaman daaansssss
Siz de katılın dansima
Günaydın canım benimde 5 sene olmuştur ben hep okurdum sizi hatta bi arkadaş bebişini kaynetmişti korkardım yazamazdım bebişime bişey olurda ilerde okurum diye mantıga bak hep böyle güzel şeyler sorarız inş birbirimize

Benim ilk bebeğim 3 aylıkken kalbi durdu. Ozaman üye olmamıştım. 2.bebegi öğrenince oldum. Korkularim vardı tabi ama burası çok iyi geldi :)

öyle dusunmeyın ben ıse baslayalı ıkı hafta oldu her sabah ben ıse gıtmeden once uyanır sevısırız yatakta, agucuklar bugucuklar gulucukler benı gecırır ve sonra uyur, akşamda benı ve babasını gorunce gulucukler saçıyor etrafa ve akşamları genelde bız ılgılenıyoruz bebegımızle gunduzde anneanne ve dede bakıyor , evden dısarı cıkmıyor zaten annemler bızımle kalıyor ....
ayrıca bende calısan anne cocuguyum kı annem ben 1 aylıkken ıse baslamıs hıcte onu suclamadım hatta ıyıkı çalışan bır kadın olmus hep gurur duyarım kendısıyle...

Bugun 4. ay aşımız için sağlık ocagına gıttı bebısım, ıkı aşı vurulmuş bacaktan, önümüzdeki ay 2. doz rota virüsü aşısı yapılacak...

Kılomuz 6340 gelmıs ama 6250 kabul etmısler elbıselerde var dıye, boyu 60 cm.

Devit damla kullanıyorduk , ekstra kan damlası vermısler gunde bır kez 6 damla olarak verecekmısız...

Atesını kontrol edın demısler, aşı kaynaklı sanırım..
Bızden bu kadar...

Senin yerinde olsam,ücretsiz izin hakkım varsa,kullanırdım,seneye tekrar düşünürdüm ne olacağını,ama çok minikler henüz,bize ihtiyaçlarının zirvede olduğu dönemler..Çalışan bütün anneler için böyle düşünüyorum,maddi olarak zorlanabilirsiniz ama emin ol,tek maaşla geçinen çook aile var..

Buraya üye olalı 1 yıl olmuş. Hamileligimi temmuzda öğrenmiş sonra da üye olmuştum. Ozaman daaansssss
Siz de katılın dansima
Benim üyeliğin 10 yıl olmuş her konuda okurdum bakardım kadınlar kulübüne . Kadınlar kulübü iyidir, candır canandır.

Aslinda maddiyat diger saydigim seceneklerden cok sonra geliyor.ucretsiz izin alanlarla konustum.ise baslayinca daha verimli oldu kizimla vakitlerimiz dediler.baslangicta gayet memnunduk izinden ama sonra hep ayni seyler.simdiye kadar calistigimiz icin alismisiz.cok bunaldik.sabrimiz tukenmeye basladi.cocuk agladiginda katlanamiyordum artik dediler.bir de benim dersler simdiye kadar hep 10 11 gibi bitti.ve bir günümde bos.sabahciyim.ama sabahtan ilk bir iki dersimi bosaltsam.benimle uyanacak zaten.sonra 5 saat falan ben yokum.o da 4 gun.3 gun yine tamamiyle beraberiz.

yalsa cnm şimdi ben yeni başladım günlük birer kaşık yarım armut cok olmazmı mama saati yerine armutsa doyarmı üç saat sonra mama vericem.. Bide çorbalara başladınmı çok soru sordum :) aslında sana zahmet günlük yaptığın program nasıl anlatabilirmisin ne verdiğin kaç saat aralıklarla nekadar ve devam sütü gündr kaç kereye düşürdün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…