- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #61.681
Canim benim hislerime tercüman olmuşsun. Bende sabah uyandığında beni göremeyecek diye çok üzülüyorum birde mutlu uyandığında attığı gulucukleri ben göremeyeceğim. Keşke calismasayfim diyorum ama yazdığın gibi maddiyata dayanıyor herşey. OFF Offf kendimi kızıma karşı suçlu da hissediyorum çocuğun sağda solda büyüyecek acaba beni suçlar mi anne yanımda niye yoksun diyeKizlar benim moralim cok bozuk yaa.okula baslayacagim ve yavrumdan ayrilacagim diye.gözleri beni arayacak.beni gördüğünden o gülüsler çırpınışlar geliyor gözümün önüne. Gecen sene basinda bir arkadasi hatirliyorum da ilk gun okulda aglamisti.cok hakliymis.Bu durumda birakma o zaman diyebilirsiniz tabi ki.
Ama hem maddi acidan zorlanacagiz.hem iyice alisirsa seneye nasil yaparim.hem benim okul zaten en en en fazla 1 e kadar ki 1 gün de bos.hem benim icin de degisiklik olur.şimdi yaz eşime de tatli.güzel.ama kışın.hava erken kararacak ve ben hep ayni modda.nihayetinde calismaya alistim.
Bir sürü sey sayabilirim calismak icin bahane.ama diger yanda tek bir sey KIZIMIN GÜLEN YÜZÜ.
Benimki de aynı 4.ay 5.800 kiloyuz doktor bana da mama dedi perşembe günü kontrol bakalım ne diycekSelam kızlar
Malum ikizlerden dolayı çok nadir yazabiliyorum, ama mümkün olduğunca takipteyim. Bebişlerinizin kilolarından bahsetmişsiniz. Biz de hala meme+mama şeklinde gitmekteyiz. Merak ettiğim şey günde kaç kere ve kaç cc mama veriyorsunuz?
Mama vermek istemediğim ama mecbur olduğum için veriyorum. Az vere vere yavrularımı açlığa alıştırdım mı diyorum bazen acaba. 4. Ay kontrollerinde 5.700 düler. Haftaya 5. Ayımız gelicek inşallah bakalım ne kadar olmuşuz
Ben ise baslayacagim zaman oglum 9 aylik olacak. Yani 6 ay filan var ama ben simdiden kara kara dusunuyorum nasil birakip ise gidicem diye.Kizlar benim moralim cok bozuk yaa.okula baslayacagim ve yavrumdan ayrilacagim diye.gözleri beni arayacak.beni gördüğünden o gülüsler çırpınışlar geliyor gözümün önüne. Gecen sene basinda bir arkadasi hatirliyorum da ilk gun okulda aglamisti.cok hakliymis.Bu durumda birakma o zaman diyebilirsiniz tabi ki.
Ama hem maddi acidan zorlanacagiz.hem iyice alisirsa seneye nasil yaparim.hem benim okul zaten en en en fazla 1 e kadar ki 1 gün de bos.hem benim icin de degisiklik olur.şimdi yaz eşime de tatli.güzel.ama kışın.hava erken kararacak ve ben hep ayni modda.nihayetinde calismaya alistim.
Bir sürü sey sayabilirim calismak icin bahane.ama diger yanda tek bir sey KIZIMIN GÜLEN YÜZÜ.
kızlar dün regl oldum. geçen yıl mart (kalbi duran bebeğime) ve haziranda regl olmuştum en son :) 14 ay olmuş garip hissediyorum. sıvakta ped takmak zormuş :) bebek emmeyi azaltmasa olmazdım. bırakıyor emmeyi. sünnetle beraber iyice bıraktı.
Benimki de aynı 4.ay 5.800 kiloyuz doktor bana da mama dedi perşembe günü kontrol bakalım ne diycek
4 aylık olduk.. Aşımızıda olduk iki bacağa ilkinde ağlamadı içinde ağladı hemşire yakıyor ikincisi oyüzden ağladı... 7 kilo olmuşuz mamayla beslendiğimiz için ek gidaya başlıyacaz önce tadımlık üçgün kuralıyla yoğurtla başlıyacam günlük birer kaşık sonra sebzeler meyveler çorbalar ve muhallebi diye düşünüyorum inş yapabilirim..
Bu arada hazır kaşık mamaları yerine bana önerebileceğiniz muhallebi tarifi varmı 4 aylığa göre
Günaydın canım benimde 5 sene olmuştur ben hep okurdum sizi hatta bi arkadaş bebişini kaynetmişti korkardım yazamazdım bebişime bişey olurda ilerde okurum diye mantıga bak hep böyle güzel şeyler sorarız inş birbirimizeBuraya üye olalı 1 yıl olmuş. Hamileligimi temmuzda öğrenmiş sonra da üye olmuştum. Ozaman daaansssss
Siz de katılın dansima
Günaydın canım benimde 5 sene olmuştur ben hep okurdum sizi hatta bi arkadaş bebişini kaynetmişti korkardım yazamazdım bebişime bişey olurda ilerde okurum diye mantıga bak hep böyle güzel şeyler sorarız inş birbirimize
Çok üzüldüm canım rabbim aratmadan vermiş şükür ki bende rahim filminden sonra hamile kaldım rabbim isteyen herkese versinBenim ilk bebeğim 3 aylıkken kalbi durdu. Ozaman üye olmamıştım. 2.bebegi öğrenince oldum. Korkularim vardı tabi ama burası çok iyi geldi :)
Ne güzel bizimki daha 3 aylikBen ise baslayacagim zaman oglum 9 aylik olacak. Yani 6 ay filan var ama ben simdiden kara kara dusunuyorum nasil birakip ise gidicem diye.
öyle dusunmeyın ben ıse baslayalı ıkı hafta oldu her sabah ben ıse gıtmeden once uyanır sevısırız yatakta, agucuklar bugucuklar gulucukler benı gecırır ve sonra uyur, akşamda benı ve babasını gorunce gulucukler saçıyor etrafa ve akşamları genelde bız ılgılenıyoruz bebegımızle gunduzde anneanne ve dede bakıyor , evden dısarı cıkmıyor zaten annemler bızımle kalıyor ....Canim benim hislerime tercüman olmuşsun. Bende sabah uyandığında beni göremeyecek diye çok üzülüyorum birde mutlu uyandığında attığı gulucukleri ben göremeyeceğim. Keşke calismasayfim diyorum ama yazdığın gibi maddiyata dayanıyor herşey. OFF Offf kendimi kızıma karşı suçlu da hissediyorum çocuğun sağda solda büyüyecek acaba beni suçlar mi anne yanımda niye yoksun diye
Senin yerinde olsam,ücretsiz izin hakkım varsa,kullanırdım,seneye tekrar düşünürdüm ne olacağını,ama çok minikler henüz,bize ihtiyaçlarının zirvede olduğu dönemler..Çalışan bütün anneler için böyle düşünüyorum,maddi olarak zorlanabilirsiniz ama emin ol,tek maaşla geçinen çook aile var..Kizlar benim moralim cok bozuk yaa.okula baslayacagim ve yavrumdan ayrilacagim diye.gözleri beni arayacak.beni gördüğünden o gülüsler çırpınışlar geliyor gözümün önüne. Gecen sene basinda bir arkadasi hatirliyorum da ilk gun okulda aglamisti.cok hakliymis.Bu durumda birakma o zaman diyebilirsiniz tabi ki.
Buraya üye olalı 1 yıl olmuş. Hamileligimi temmuzda öğrenmiş sonra da üye olmuştum. Ozaman daaansssss
Siz de katılın dansima
Benim üyeliğin 10 yıl olmuş her konuda okurdum bakardım kadınlar kulübüne . Kadınlar kulübü iyidir, candır canandır.Günaydın canım benimde 5 sene olmuştur ben hep okurdum sizi hatta bi arkadaş bebişini kaynetmişti korkardım yazamazdım bebişime bişey olurda ilerde okurum diye mantıga bak hep böyle güzel şeyler sorarız inş birbirimize
Benim üyeliğin 10 yıl olmuş her konuda okurdum bakardım kadınlar kulübüne . Kadınlar kulübü iyidir, candır canandır.
Aslinda maddiyat diger saydigim seceneklerden cok sonra geliyor.ucretsiz izin alanlarla konustum.ise baslayinca daha verimli oldu kizimla vakitlerimiz dediler.baslangicta gayet memnunduk izinden ama sonra hep ayni seyler.simdiye kadar calistigimiz icin alismisiz.cok bunaldik.sabrimiz tukenmeye basladi.cocuk agladiginda katlanamiyordum artik dediler.bir de benim dersler simdiye kadar hep 10 11 gibi bitti.ve bir günümde bos.sabahciyim.ama sabahtan ilk bir iki dersimi bosaltsam.benimle uyanacak zaten.sonra 5 saat falan ben yokum.o da 4 gun.3 gun yine tamamiyle beraberiz.Senin yerinde olsam,ücretsiz izin hakkım varsa,kullanırdım,seneye tekrar düşünürdüm ne olacağını,ama çok minikler henüz,bize ihtiyaçlarının zirvede olduğu dönemler..Çalışan bütün anneler için böyle düşünüyorum,maddi olarak zorlanabilirsiniz ama emin ol,tek maaşla geçinen çook aile var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?