- 23 Ocak 2012
- 1.435
- 1.998
- 133
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #9.521
MarT annelerinde de hep erkek var canım kız cok az ama ordakı anne sayısı 40 falan bızde 90 küsürdü en son sanıyorum bizde eşit gidicek diye düşünüyorum bakalım ne olucak yavrucaklargünaydın2 kız haberi geldi ben nisanda kız patlaması olacağını düşünüyorum
Günaydın kızlar gidip farklı bi doktora göründüm erkeğe benzetiyorum dedi 16.haftada kesinleşirmis:) ultrason cihazı farkından olsa gerek 6 gün ileride gidiyor dedi maşallah iyimiş boyuda 52.56 mm olmus oyyy kurban olurum ben onaHaber ver :)
Olsun arkadasım bence öyle dagılabılmesine de çok şükür bin şükür saglıklı iki tane güzel yüzlü evladın var bırak dagıtsınlar onlar mutlu olsun güzel büyüsün yetişssinler de arkasından toplamayada bin şükürKızlar yaaa iki gündür temizlik yapiyordum akşam yorgunluktan uyuyakalmisim babaları uyutmus cocuklari ve şok sabah bütün odalar eski halinden de beterya gardlop oyuncaklar yerlerde kablolar mmeyve kabukları yapbozlar içim karardı bütün hevesim gitti walla en azından temizlik yaptıktan sonra öyle kaldigina sukretmek de varmis artık bayram sabahı yeniden yapacam. Bu arada bugün de gorevliyim.urfada kapanan okulları gezip sağlam olan malzemeleri sececegiz idarecilerle yorgunluktan oluyorum sabah sabah
Canım hayırlı olsun dicem inş değişmez sonradan sen erkek ıstıyodun sanırım bu arada sende tüylenme işi tuttu galıba tüyleri cabuk cıkanların oglu olurmus ya bakalım bizde de tutucak mı dikkat et sende nede olsa bitti temzlıgın yat bayrama kadar canım biter Allahın izniyleGünaydın kızlar gidip farklı bi doktora göründüm erkeğe benzetiyorum dedi 16.haftada kesinleşirmis:) ultrason cihazı farkından olsa gerek 6 gün ileride gidiyor dedi maşallah iyimiş boyuda 52.56 mm olmus oyyy kurban olurum ben ona
Ama dün temizlik yaptım diye sanırım iç tarafta biraz kanama olmuş yine yatış ve progestan 3 é çıktı bu defada
Olsun bebisim iyi olsunda yatarım.pasam bi kere gösterdi kendini ayaklarını havaya dikti kollarını salladı bize :)
Çook şükür Rabbimin verdiğine :) :)
kolay gelsin canim. 2 cocuk olunca evin toplu kalmasi imkansiz zaten. saglikli olsunlarda dagitsinlar toplariz bizKızlar yaaa iki gündür temizlik yapiyordum akşam yorgunluktan uyuyakalmisim babaları uyutmus cocuklari ve şok sabah bütün odalar eski halinden de beterya gardlop oyuncaklar yerlerde kablolar mmeyve kabukları yapbozlar içim karardı bütün hevesim gitti walla en azından temizlik yaptıktan sonra öyle kaldigina sukretmek de varmis artık bayram sabahı yeniden yapacam. Bu arada bugün de gorevliyim.urfada kapanan okulları gezip sağlam olan malzemeleri sececegiz idarecilerle yorgunluktan oluyorum sabah sabah
bende cogunlugun kiz olacagini dusunuyorum bakalim hayirlisigünaydın2 kız haberi geldi ben nisanda kız patlaması olacağını düşünüyorum
erkege benzetiyosa erkektir o canim ilk erkegimiz geldi desene. hayirli olsun canimGünaydın kızlar gidip farklı bi doktora göründüm erkeğe benzetiyorum dedi 16.haftada kesinleşirmis:) ultrason cihazı farkından olsa gerek 6 gün ileride gidiyor dedi maşallah iyimiş boyuda 52.56 mm olmus oyyy kurban olurum ben ona
Ama dün temizlik yaptım diye sanırım iç tarafta biraz kanama olmuş yine yatış ve progestan 3 é çıktı bu defada
Olsun bebisim iyi olsunda yatarım.pasam bi kere gösterdi kendini ayaklarını havaya dikti kollarını salladı bize :)
Bak hemen paşam moduna girmişsin ahahahahahGünaydın kızlar gidip farklı bi doktora göründüm erkeğe benzetiyorum dedi 16.haftada kesinleşirmis:) ultrason cihazı farkından olsa gerek 6 gün ileride gidiyor dedi maşallah iyimiş boyuda 52.56 mm olmus oyyy kurban olurum ben ona
Evet cnm Tüylenme nub protein ağırlıklı beslenme ve bulantı olmaması tuttu.insallah değişmez babasına benzeyen bi tosunum olsun.sagolun cnm yatcam valla artk eşim çok kızdı çünküCanım hayırlı olsun dicem inş değişmez sonradan sen erkek ıstıyodun sanırım bu arada sende tüylenme işi tuttu galıba tüyleri cabuk cıkanların oglu olurmus ya bakalım bizde de tutucak mı dikkat et sende nede olsa bitti temzlıgın yat bayrama kadar canım biter Allahın izniyle
Hep meleğim diye seviyordum bu sabah pasaya geçiş yaptıkBak hemen paşam moduna girmişsin ahahahahahHadi hayırlısı canım benim Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatla nasip etsin.
Hayırlı olsun cumlemizin ki minik erkeğim benimkolay gelsin canim. 2 cocuk olunca evin toplu kalmasi imkansiz zaten. saglikli olsunlarda dagitsinlar toplariz biz
bende cogunlugun kiz olacagini dusunuyorum bakalim hayirlisi
erkege benzetiyosa erkektir o canim ilk erkegimiz geldi desene. hayirli olsun canim
Rabbim gönlüne göre versin canım inş evet benimkide kızıyo hiçbişey yapma diye çünkü tam kendılerıne yer acma iyice tutunma zamanları canım bıraz daha sabırEvet cnm Tüylenme nub protein ağırlıklı beslenme ve bulantı olmaması tuttu.insallah değişmez babasına benzeyen bi tosunum olsun.sagolun cnm yatcam valla artk eşim çok kızdı çünkü
inşallah canım hoşgeldin :)Kızlar ben de nisan annesiyim bulantı ve kusmalarla boğuşuyorumherkese güzel hamilelikler diliyorum :*
Yaparım tabi niye yapmayim buyur gel! :) Mutfağa bi gittim ekmek kalmamış çubuk krakere talip oldum yineMide yanmamız ne zaman geçicek acaba? Daha çok artiyo sanki.Bide afedersin şu gaz olayı çok kötü.Sürekli gaz sancısı ıkınamıyom korkumdan. Sonra sancı cekiyom sendede varmı?
yakalanıyor
kızlar günaydın. c.tesi doktora gittiğimde bi sorunum yoktu ancak bu gece kuzenimle bir tartışmamız oldu ve gece boyu kasılma ve kasık ağrım oldu. bugün doktora gitcem yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?