Kızlar selam.
4 gündür giremedim. Bi dünya yazmışsınız. Okudum okudum okudum:)
Alıntı yapmadan yazacağım artık.
Ek gıdaya geçenler olmuş. Şeftali karpuz filan verenler var. Karpuz alerjik bir besinmis. 9 aydan önce verilmemesi gerekiyormuş aklınızda olsun. Ben bu ara bebek liderliğinde beslenme BLW denilen bir yöntem var onu inceliyorum. Facebook da gruba dahil oldum. Orda listeler var hangi ayda bebek hangi besini yer. Püre,muhallebi,bebek bisküvisi yok.. Püre yapma çiğneme ve yutma fonksiyonlarını etkilyormus. Bebek kolaya alısıyormuş.kati yiyecekler karşılaştığında sıkıntı oluyormus.
Yani kısacası klasik yöntem pek önerilmiyor. Annelerin bize yaptığı gibi hemen bu tarhana kaynatayim. Cici bebe yumurta sarısı pekmez karıştıralım olayı yok. Bunlar bebeğin tatları almasını zorlastiryormus. Her besinin bi sırası var.
Benim oğlanın düzeni değişti. Geceleri 4 veya 6 saat uyuyan bebe,5 gecedir 1 buçuk 2 saatte bir uyaniyor. Memeden ayrılmıyor. Gece etmesi gündüz emmesinden daha faydalı olduğu için aman emsin diyorum çünkü kilomuz 6200 lerde.yavas ilerliyoruz.sagligo gayet yerinde çok hareketli.1 haftadır yüzükoyun dönüyor. Kolunu kurtarıyor. Yattığı yerde başını kaldırıp kalkmak istiyor. Ellerin tutunca da hemen ayaklarının üzerine dikiliyor ve çok mutlu oluyor. Bu hafta emeklemesine yardımcı olmak için yüzükoyun yatarken destek yapacağım. Boyun kasları gelişsin.
Uyku düzenimiz hala günde 15 saate yakın. Paso uyuyo.bana çekmiş

Bizden bu kadar çok yazdın