- 13 Aralık 2008
- 445
- 69
- 643
- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
Belkide ucuz dorduz falan dir :) hayırlısı
Canım valla oldu mu oluyor benim dedem 26 yaşında vefat etmiş. Anneannem hem ucuz hem ikiz doğurmuş doğal yoldan. Anneannemin kardeşi de aynı şekilde hem ucuz hem ikiz doğurmuş doğal yoldan. Valla demekki olabiliyormussyok artık :) :) :) normal yolla olur mu yaaa bu :) nasip canım ya. Haber ederim :)
Canlarım karnım çık agrıyo yarın randevu aldım.
Canım valla oldu mu oluyor benim dedem 26 yaşında vefat etmiş. Anneannem hem ucuz hem ikiz doğurmuş doğal yoldan. Anneannemin kardeşi de aynı şekilde hem ucuz hem ikiz doğurmuş doğal yoldan. Valla demekki olabiliyormussdüşünsene bu anda çocuğu beşledigini enaammmm şenliğe gel
Iyi akşamlar herkese 8 haftayiz bizde midem falan iyide ...surekli yorgunum
teşekkür ederim, 47bin değil 45bin yanlış yazmışım. Ama yine de yüksek. Dediğin gibi herkes en fazla 15binlerden bahsediyor. :) bakalım hayırlısı.
5 eylülde kontrolümüz var, kalp atışlarını o gün duymayı ümit ediyoruz. İkiz olabilir mi hiç bilmiyorum çünkü benim ailemde ikiz yok. Eşimin dayısı ikiz. Bilemedim vallahi. Hayırlısı olsun hepimiz için. Siz duydunuz mu kalp atışlarını. Paylaşalım olduğunda.
Canlarım karnım çık agrıyo yarın randevu aldım.
BAYA KORKTUM AMA BİŞİYİM YOKMUŞ.Mühim birşey yoktur inşallah betul8516
CANIM SABAH KALKINCA 2 BARDAK SU İÇİYOM BEN. BİDE SARI LEBLEBİ ÇOK İYİ GELİYO. GÜN BOYUDA ÇUBUK KRAKER.. AMA HERŞEYİ AZ AZ YİYOMmasallah 47bin 45bin farketmez baya yuksek bence ikiz degil 3uz bile olabilir Rabbim nasip ettiyse isterseniz sülalenizde olmasin :) hayirlisi olsun insallah bende bgn oglen gidicem kalp atislarini duymaya insallah hayirlisiyla duyariz dua edin bizede nolur
Buarada midem fena benim kusma yok ama surekli bulanti var ve zaman zamanda ogurtu canm hicbirsey yemek istemiyor hic agzimin tadi yok sizde durumlar nasil?
CANIM SABAH KALKINCA 2 BARDAK SU İÇİYOM BEN. BİDE SARI LEBLEBİ ÇOK İYİ GELİYO. GÜN BOYUDA ÇUBUK KRAKER.. AMA HERŞEYİ AZ AZ YİYOM
masallah 47bin 45bin farketmez baya yuksek bence ikiz degil 3uz bile olabilir Rabbim nasip ettiyse isterseniz sülalenizde olmasin :) hayirlisi olsun insallah bende bgn oglen gidicem kalp atislarini duymaya insallah hayirlisiyla duyariz dua edin bizede nolur
Buarada midem fena benim kusma yok ama surekli bulanti var ve zaman zamanda ogurtu canm hicbirsey yemek istemiyor hic agzimin tadi yok sizde durumlar nasil?
veledin kalbi küt küt atıyo. maşallahgeçmiş olsun canım, bende hiç bişey yok, sadece uyku hali :) güzel haberler alın inşallahh. kalp atışlarını duymak harika bişey. hayırlısı olsunnn
veledin kalbi küt küt atıyo. maşallah
Bende cuma gidicem doktoramerhaba, bende de sadece yorgunluk var onun dışında hiçbir belirti yok. hafta sonu kalp atışlarını duyucaz inşallah. Napıyor ne ediyor herşey yolunda mı içerde hiç bilmiyoruz. Tepiklemeye başlayana kadar anlayamayacağız sanırım:)
BAYA KORKTUM AMA BİŞİYİM YOKMUŞ.
DOKTORUM KALP ATIŞINI DİNLETTİRDİ.
MAŞŞALLAH KUZUMA ÇOK DUYGULANDIM.
CANIM SABAH KALKINCA 2 BARDAK SU İÇİYOM BEN. BİDE SARI LEBLEBİ ÇOK İYİ GELİYO. GÜN BOYUDA ÇUBUK KRAKER.. AMA HERŞEYİ AZ AZ YİYOM
günaydııın herkese :)günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?