2016 Nisan Annişleri

Canlarım karnım çık agrıyo yarın randevu aldım.

yok artık :) :) :) normal yolla olur mu yaaa bu :) nasip canım ya. Haber ederim :)
Canım valla oldu mu oluyor benim dedem 26 yaşında vefat etmiş. Anneannem hem ucuz hem ikiz doğurmuş doğal yoldan. Anneannemin kardeşi de aynı şekilde hem ucuz hem ikiz doğurmuş doğal yoldan. Valla demekki olabiliyormuss düşünsene bu anda çocuğu beşledigini enaammmm şenliğe gel

:) :) :) olur mu olur diyosun yaniiiii ehehehehe. vallahi bak heyecan yaptım. hafta sonu haber veririm inşallah.

Iyi akşamlar herkese 8 haftayiz bizde midem falan iyide ...surekli yorgunum

merhaba, bende de sadece yorgunluk var onun dışında hiçbir belirti yok. hafta sonu kalp atışlarını duyucaz inşallah. Napıyor ne ediyor herşey yolunda mı içerde hiç bilmiyoruz. Tepiklemeye başlayana kadar anlayamayacağız sanırım:)

teşekkür ederim, 47bin değil 45bin yanlış yazmışım. Ama yine de yüksek. Dediğin gibi herkes en fazla 15binlerden bahsediyor. :) bakalım hayırlısı.

masallah 47bin 45bin farketmez baya yuksek bence ikiz degil 3uz bile olabilir Rabbim nasip ettiyse isterseniz sülalenizde olmasin :) hayirlisi olsun insallah bende bgn oglen gidicem kalp atislarini duymaya insallah hayirlisiyla duyariz dua edin bizede nolur

Buarada midem fena benim kusma yok ama surekli bulanti var ve zaman zamanda ogurtu canm hicbirsey yemek istemiyor hic agzimin tadi yok sizde durumlar nasil?

CANIM SABAH KALKINCA 2 BARDAK SU İÇİYOM BEN. BİDE SARI LEBLEBİ ÇOK İYİ GELİYO. GÜN BOYUDA ÇUBUK KRAKER.. AMA HERŞEYİ AZ AZ YİYOM

Kızlar selam

Bende bugün test sonuçlarımı alacağım , Cumarteside özel başarı hastanesine gittim bi doktor varmış onunla görüştüm kalp atışlarımızı dinletti doktoru çok sevdim
Şimdilik devlet hastanesine gitcem ama sonra o doktora başlayacağım

CANIM SABAH KALKINCA 2 BARDAK SU İÇİYOM BEN. BİDE SARI LEBLEBİ ÇOK İYİ GELİYO. GÜN BOYUDA ÇUBUK KRAKER.. AMA HERŞEYİ AZ AZ YİYOM

geçmiş olsun canım, bende hiç bişey yok, sadece uyku hali :) güzel haberler alın inşallahh. kalp atışlarını duymak harika bişey. hayırlısı olsunnn

Selamlar kizlar,

Biz bgn nohut tanemin kalp atislarini duyduk şükürler olsun Rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu insallah.

Dr 3 hafta sonra tekrar cagirdi nasil gecer o haftalar neyse saglikli olsunda kuzumm sabrederiz napalim insallah hepimiz guzel bi hamilelik geciririz hayirlisiyla sorunsuz saglikla sihhatle dogsun bebislerimiz insallah

İzmirden olaniniz var mi icinizde?

BAYA KORKTUM AMA BİŞİYİM YOKMUŞ.
DOKTORUM KALP ATIŞINI DİNLETTİRDİ.
MAŞŞALLAH KUZUMA ÇOK DUYGULANDIM.

hadi gecmis olsun gozun aydin cnmm :)

sabahlari fena oluyorum ben ya cubuk kraker bende yiyorum arada ama her sabah yiyim bari simdiden bas ucuma koyayim :)

Merhaba, 6+2günlük hamileyim. Cuma günü öğrendim hamile olduğumu, hala üzerimden o şaşkınlığı atabilmiş değilim Aranıza katılarak en azından benim gibi aynı heyecanı yaşayanlarla konuşmak istedim Kasık ağrılarım var ve bugün başlayan bir bulantım var. Bir de zaten fazla duygusal olan ben, sanki bu ara daha bir hassas gibiyim
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah kuzularımızııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…