2016 Nisan Annişleri

bende bir an önce öğrenip bişiler almak istiyom.
neler lazım gerçi onuda bilmiyomki.
Ben de tam anlamıyla bilmiyorum şimdilik, ama forumları okuya okuya sora sora eksiklerimizi tamamlarız diye düşünüyorum Doğumdan sonra ilk bir ay uzun kollu giydiririm diye uzun kollu zıbın aldım karışık renkte 5 adet Sonra 0-3 arası için kısa kollu 5 li pakette zıbın aldım yine karışık renkli ( ama genelde mavi tonlarında ) Yine doğumdan hemen sonra giydirmek üzere krem renk tulum aldım iki tane Bir de wee den 0-6 ay için emzik adım en mavisinden Şimdilik bu kadar işte

uzun - kısa zıbın, tulum ve emzik ay yerim ben onuda minnak kıyafetlerinide.
biz ev kredisi ödüyoz. eşime en azından beşiğini falanmı alsak kırmızı dedim
oda hayır dedi. oğlansa mavi kızsa pempe alcam herşeyini dedi.

Ne kadar da benziyoruzmuşuz Biz de ev kredisi ödüyoruz, her ay iki bin liradan fazla olunca yoruyor aslında bizi, ancak Allah'a şükür bu ay son taksidi vereceğiz, bitti sayıyorum artık Darısı sizin başınıza inşallah
Asıl alışverişi artık bu aydan sonra Kasımda falan yapacağız aslında biz de, ama bunlar bu ara dayanamayarak aldığım küçücük parçalar işte Cinsiyetini öğrendiğinizde bir çırpıda alır bitirirsiniz eksikleri sıkmayın canınızı

kız bizde 1920 oduyoz yemek param kalıyo aylık 100 lira bana .
eşimde 1400 ham alıyo mesaiye kalırsa hergün 2000 oluyo... bizimde 29 taksidimiz kaldı inş.

Merhaba hanimlar cumartesi günü kontrolümüz vardi 2 li test sonuçlarını gösterdik şükür hersey yolunda simdilik cinsiyetini ogrenemedik yine☺popoyu kaldırdı havaya bir türlü kipirdamaz...2 hafta sonra bakalım dedi doktor .

Merhaba :) Ben de cuma günü yaptırdım ikili testi, Çok şükür herşey normalmiş bizim de :) Seneye bu zamanlar bebişlerimizle ve sağlıkla takip ederiz inşallah bu formu

Cinsiyetini öğrenen bayanlar detaylı ultrasonda mı belli oldu mu acaba, benim cumartesi detaylı ultrasonum var da çok merak ediyorum

Birde ikinci çocukta göbiş daha çabuk çıkıyor diyorlar sanırım doğru benim belli oluyor gibi, sizin nasıl?

Benim detaylı ultrasonda anladı sanırım, bilemiyorum :) İkili test için gitmiştik, ense kalınlığını ölçerken kemik yapısından mı anladı bilemiyorum, erkek olduğunu düşünüyorum dedi :) Bende de sanırım genetik olduğundan göbek hemen fırladı, ilk gebelik ama göbeğim kocaman oldu şimdiden :)

ooo sen ilk alışverişleri yapmışssın hayırlı olsun, sanırım ben de dayanamicam öğrenince hemen alıcam birşeyler :)

ooo sen ilk alışverişleri yapmışssın hayırlı olsun, sanırım ben de dayanamicam öğrenince hemen alıcam birşeyler :)
Teşekkür ederiz teyzesi :) Valla doktor cinsiyete daha kesin değil dedi ama ben de dayanamadım artık :) Aldım işte öyle üç beş parça bişey :) Sağlıklı sıhhatli doğsun da güzel güzel giysin inşallah

aynen 190 gün sonra :) sağlıkla doğsun sağlıkla kucağına al da giydir hepsini inşallah :)

Kızlar 3. Ayımı bitirdim şükür bi sıkıntım yok hamileliğim güzel geçiyo derken kanamam oldu , şimdi de hiç bişey yiyemiyorum. Baş ağrısından ölüyorum , bir iki lokma bişey yesem kusuyorum. Yemesem de kusuyorum. .. Bu arada doktorum bana vitamin falan vermedi bebeğimin gelişimi nasıldır ki hiç bişey yiyemiyorum çok üzülüyorum

Geçmiş olsun, kanama için iğne mi verdi doktor, vitamin içinde 12. haftada veriyorlar genelde.

Gecmis olsun canım. Sen kendini yormayacak şekilde hafif hafif beslenmeye devam et.doktor vitamini 12.hafta bitince veriyor. Bebegin gelusimiiyidir ilk 3 ay bizden aldıkları için . Merak etme.doktor bana ilk 3 ay abartma yeme hususunda demisti.

Kızlar bende 13 5 günlük hamileyim. Hamileleğim öyle cok kötü gecmedi sabahları kötü oluyrdum okadar. Şimdi bu aralar hiçbişey hissetmiyorum hamilelikle ilgili cok hafif kasık ağrısı dışında bi problem varmıdır iki düşügüm var kaybetmek istemiyorum bebeğimi

inşallah bir problem olmaz, benim de bir düşüğüm var, benim de baştan beri hamileliğimde bir sorun yok sayılır, bu haftalarda sol kasığıma ara ara ince sızılar giriyor geçiyor, gebeliğini sorunsuz yaşayanlar da var bizim de onlardan olduğumuzu düşünüyorum

Kızlar inşallah her birimiz ayrı ayrı sağlıkla sıhhatle kavuşuruz meleklerimize... Aynı şey bende de oluyor, ara sıra sağ kasığıma bir ağrı giriyor ve geçiyor, öyle zamanlarda elimde bir iş varsa bile bırakıp dinlenmeye geçiyorum, tabi içimden bol bol dua ediyorum, başka yapabileceğimiz pek fazla bişey de yok ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…