- 8 Eylül 2009
- 110
- 45
- 298
- 37
- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
Ben de tam anlamıyla bilmiyorum şimdilik, ama forumları okuya okuya sora sora eksiklerimizi tamamlarız diye düşünüyorumbende bir an önce öğrenip bişiler almak istiyom.
neler lazım gerçi onuda bilmiyomki.
uzun - kısa zıbın, tulum ve emzik ay yerim ben onuda minnak kıyafetlerinide.Ben de tam anlamıyla bilmiyorum şimdilik, ama forumları okuya okuya sora sora eksiklerimizi tamamlarız diye düşünüyorumDoğumdan sonra ilk bir ay uzun kollu giydiririm diye uzun kollu zıbın aldım karışık renkte 5 adet Sonra 0-3 arası için kısa kollu 5 li pakette zıbın aldım yine karışık renkli ( ama genelde mavi tonlarında ) Yine doğumdan hemen sonra giydirmek üzere krem renk tulum aldım iki tane Bir de wee den 0-6 ay için emzik adım en mavisinden Şimdilik bu kadar işte
Ne kadar da benziyoruzmuşuzuzun - kısa zıbın, tulum ve emzik ay yerim ben onuda minnak kıyafetlerinide.
biz ev kredisi ödüyoz. eşime en azından beşiğini falanmı alsak kırmızı dedim
oda hayır dedi. oğlansa mavi kızsa pempe alcam herşeyini dedi.
kız bizde 1920 oduyoz yemek param kalıyo aylık 100 lira bana .Ne kadar da benziyoruzmuşuzBiz de ev kredisi ödüyoruz, her ay iki bin liradan fazla olunca yoruyor aslında bizi, ancak Allah'a şükür bu ay son taksidi vereceğiz, bitti sayıyorum artık Darısı sizin başınıza inşallah
Asıl alışverişi artık bu aydan sonra Kasımda falan yapacağız aslında biz de, ama bunlar bu ara dayanamayarak aldığım küçücük parçalar işteCinsiyetini öğrendiğinizde bir çırpıda alır bitirirsiniz eksikleri sıkmayın canınızı
İnşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçer de siz de bittiği günü görürsünüz bir an önce :)kız bizde 1920 oduyoz yemek param kalıyo aylık 100 lira bana .
eşimde 1400 ham alıyo mesaiye kalırsa hergün 2000 oluyo... bizimde 29 taksidimiz kaldı inş.
Ayy ben de perşembe günü gidicem doktora, günler geçmek bilmiyooor :))Merhaba Hanimlar cinsiyeti ögrenler varni aranizda? Benim haftays randevum var. Bakalim gösteecekmi:)
ooo sen ilk alışverişleri yapmışssın hayırlı olsun, sanırım ben de dayanamicam öğrenince hemen alıcam birşeyler :)Ben de tam anlamıyla bilmiyorum şimdilik, ama forumları okuya okuya sora sora eksiklerimizi tamamlarız diye düşünüyorumDoğumdan sonra ilk bir ay uzun kollu giydiririm diye uzun kollu zıbın aldım karışık renkte 5 adet Sonra 0-3 arası için kısa kollu 5 li pakette zıbın aldım yine karışık renkli ( ama genelde mavi tonlarında ) Yine doğumdan hemen sonra giydirmek üzere krem renk tulum aldım iki tane Bir de wee den 0-6 ay için emzik adım en mavisinden Şimdilik bu kadar işte
Teşekkür ederiz teyzesi :) Valla doktor cinsiyete daha kesin değil dedi ama ben de dayanamadım artık :) Aldım işte öyle üç beş parça bişey :) Sağlıklı sıhhatli doğsun da güzel güzel giysin inşallahooo sen ilk alışverişleri yapmışssın hayırlı olsun, sanırım ben de dayanamicam öğrenince hemen alıcam birşeyler :)
aynen 190 gün sonra :) sağlıkla doğsun sağlıkla kucağına al da giydir hepsini inşallah :)Teşekkür ederiz teyzesi :) Valla doktor cinsiyete daha kesin değil dedi ama ben de dayanamadım artık :) Aldım işte öyle üç beş parça bişey :) Sağlıklı sıhhatli doğsun da güzel güzel giysin inşallah
Gecmis olsun canım. Sen kendini yormayacak şekilde hafif hafif beslenmeye devam et.doktor vitamini 12.hafta bitince veriyor. Bebegin gelusimiiyidir ilk 3 ay bizden aldıkları için . Merak etme.doktor bana ilk 3 ay abartma yeme hususunda demisti.Kızlar 3. Ayımı bitirdim şükür bi sıkıntım yok hamileliğim güzel geçiyo derken kanamam oldu , şimdi de hiç bişey yiyemiyorum. Baş ağrısından ölüyorum , bir iki lokma bişey yesem kusuyorum. Yemesem de kusuyorum. .. Bu arada doktorum bana vitamin falan vermedibebeğimin gelişimi nasıldır ki hiç bişey yiyemiyorum çok üzülüyorum
inşallah bir problem olmaz, benim de bir düşüğüm var, benim de baştan beri hamileliğimde bir sorun yok sayılır, bu haftalarda sol kasığıma ara ara ince sızılar giriyor geçiyor, gebeliğini sorunsuz yaşayanlar da var bizim de onlardan olduğumuzu düşünüyorumKızlar bende 13 5 günlük hamileyim. Hamileleğim öyle cok kötü gecmedi sabahları kötü oluyrdum okadar. Şimdi bu aralar hiçbişey hissetmiyorum hamilelikle ilgili cok hafif kasık ağrısı dışında bi problem varmıdır iki düşügüm var kaybetmek istemiyorum bebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?