- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
BEN BUGÜN GİTTİM DOKTORA.Aramızda 1 gün varmış :) ay Allah in izniyle bi doğsalar ya
KIZ AYAKLARINI KIPIRDATIYO.Ben gitmedim heralde bende haftaya giderim, inşallah sonuçlar iyi çıkar.
ay inş herşey çok güzel olurMerhabalar bizim bugun ikili testimizi olduk sonuclar persembe yorumlanicak ...sonuclari paylasacagim
Hadi ya kipirdiyolar mi. Super bisey ya :) bisey olsa da hep izlesek napıyo diye :))) ya bu omuz be bas ağrısı öldürdü beniKIZ AYAKLARINI KIPIRDATIYO.
EŞİMİ ÇAĞIRDI DOKTOR EKRANDAN BAK SENDE DEDİ. RESMEN ONA EL SALLADI.
EŞİM UÇTU HAVALARA.
MANYAK EŞİMDE EKRANI SEVİYO .
ÇOK GÜLDÜK. DOKTORDA SANA EL SALLIYO BABASI DEDİ..
VELED YA.
AY ALLAHIM NE OLUR SAĞLIKLI HAYIRLI ALİM EVLAT OLSUN
Hadi ya kipirdiyolar mi. Super bisey ya :) bisey olsa da hep izlesek napıyo diye :))) ya bu omuz be bas ağrısı öldürdü beni
benimde ağrım var. ama düşük riskimde var.Kızlar geçen haftadan beri vajinal ağrılarım başladı , şimdiye kadar böyle bişey yoktu. Bazen yürüyemiyorum ağrıdan. Bacağımı kaldırınca çok ağrım oluyo. Benim gibi olan var mı ?
Bel ağrısı bende de var off off öldürüyor resmen.. oturarak mı çalışıyorsun?Hadi ya kipirdiyolar mi. Super bisey ya :) bisey olsa da hep izlesek napıyo diye :))) ya bu omuz be bas ağrısı öldürdü beni
Yok kuzu çalışamıyorum diplomayı kullandırıyorum bi firmaya. Zaten çalışamam kovulurum. Halsizim cokBel ağrısı bende de var off off öldürüyor resmen.. oturarak mı çalışıyorsun?
geçen hafta benimde kanamam oldu. hemen iğne oldum.Dün gece tuvalete gittiğimde kanlı parçalar geldi hastaneye gittim hemen. Düşük riski var dedi doktor. Dün de aşırı akıntım olmuştu şimdi de çok fazla akıntım var sarı - yeşil renkte çok geliyo. İğne verdi 1 tane bugün yaptiricam. Kanamam yok iğneyi yaptırmalıyım dimi
Günaydın geçmiş olsun.bence doktorun yönlendirdiği şekilde ilerle.simdi iyi olabilirsin ama tedbirli davranmakta fayda Var bence canimDün gece tuvalete gittiğimde kanlı parçalar geldi hastaneye gittim hemen. Düşük riski var dedi doktor. Dün de aşırı akıntım olmuştu şimdi de çok fazla akıntım var sarı - yeşil renkte çok geliyo. İğne verdi 1 tane bugün yaptiricam. Kanamam yok iğneyi yaptırmalıyım dimi
Hadi hayırlı olsuuun :) çok heyecanlı :) minik erkeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri de gör inşallahKızlar merhaba, dün randevum vardı 12+0 idik teyzeleri ancak ultrasonda 12+5 çıktık :) Ultrasonda baya baya seyrettik miniği, o da bizi hisseder gibi nasıl zıplayıp durdu karnımın içinde hayran kaldık :) Bugün ikili testimizi yaptıracağız, benden başka öğrenen var mı bilemiyorum ancak bizim zıpır erkekmiş :)
Gözünüz aydın :) bende haftaya cumartesi gideceğim inşallah ayrıntılı ultrasona doktor muhtemelen cinsiyeti de öğreniriz demişti, umarım gösterir kendiniKızlar merhaba, dün randevum vardı 12+0 idik teyzeleri ancak ultrasonda 12+5 çıktık :) Ultrasonda baya baya seyrettik miniği, o da bizi hisseder gibi nasıl zıplayıp durdu karnımın içinde hayran kaldık :) Bugün ikili testimizi yaptıracağız, benden başka öğrenen var mı bilemiyorum ancak bizim zıpır erkekmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?