2016 Nisan Annişleri

Ben gitmedim heralde bende haftaya giderim, inşallah sonuçlar iyi çıkar.
KIZ AYAKLARINI KIPIRDATIYO.
EŞİMİ ÇAĞIRDI DOKTOR EKRANDAN BAK SENDE DEDİ. RESMEN ONA EL SALLADI.
EŞİM UÇTU HAVALARA.
MANYAK EŞİMDE EKRANI SEVİYO .
ÇOK GÜLDÜK. DOKTORDA SANA EL SALLIYO BABASI DEDİ..
VELED YA.
AY ALLAHIM NE OLUR SAĞLIKLI HAYIRLI ALİM EVLAT OLSUN

Hadi ya kipirdiyolar mi. Super bisey ya :) bisey olsa da hep izlesek napıyo diye :))) ya bu omuz be bas ağrısı öldürdü beni

Kızlar geçen haftadan beri vajinal ağrılarım başladı , şimdiye kadar böyle bişey yoktu. Bazen yürüyemiyorum ağrıdan. Bacağımı kaldırınca çok ağrım oluyo. Benim gibi olan var mı ?

Hadi ya kipirdiyolar mi. Super bisey ya :) bisey olsa da hep izlesek napıyo diye :))) ya bu omuz be bas ağrısı öldürdü beni

günaydın canım
eşimle sabah kahvaltı ediyoz.
hemde çantamı boşaltıyom.
bebeğin ultrason görüntüsüne bakıyoz. orda 45,63 mm yazıyo.
dedim 4,5 santim boyundaki. parmağım kadar sıpan 1,90 boyundaki sana nasıl el yaptı diyom.
heyt moruk dedi sana diyom.
oda pis kıskanç oğlum ama merhaba dedi. sana demedi diye nasıl kıskandın dimi diyo. gülüştük.. çıktık işe geldik. yağmurda yedim. hasta olmam inş

Kızlar geçen haftadan beri vajinal ağrılarım başladı , şimdiye kadar böyle bişey yoktu. Bazen yürüyemiyorum ağrıdan. Bacağımı kaldırınca çok ağrım oluyo. Benim gibi olan var mı ?
benimde ağrım var. ama düşük riskimde var.
doktorunla bi görüş inş

Merhaba kızlar..

uzun bi süre gelemedım buraya..

hamileliğimin 2,5 ayında ameliyat oldum..yumurtalığımın biri kangren olmuş..kist nedenıyle dönüp boğulmuş..onu aldılar..

o kadar kötü bır ağrıydı ki acil ameliyat oldum..

daha önce laparoskopi olmuştum,şimdi açık ameliyat oldum..bu daha ıyıydı sanki..sezeryandan korkanlar korkmayın :)

BEBEĞİM BENİMLE :) ve ALLAHA çok şükür iyiyiz :)

operasyondan iki hafta sonra bebeğimide gördüm ultrasonda..eller bacaklar havadaydı

ameliyattan sonra progestan hap ve proluton iğne kullandım 3 tane..kullananlar hıç korkmasın..faydası oluyor..

1 ay oldu neredeyse olalı.. bazen gerilio ama varsın o kadarcık olsun..

ikili test sonucumda çıkmış bugün..henüz dr ile konuşmadım ama bebeğim sağlıklı anladığım kadarıyla..

yorgunluk ve bulantı kısmı ise hala geçmedi..bu arada 14. haftaya gırdık hayırlısı ile..

ALLAH herkese şifa versin..hamilelik dizilerdeki gibi değilmiş :)

Dün gece tuvalete gittiğimde kanlı parçalar geldi hastaneye gittim hemen. Düşük riski var dedi doktor. Dün de aşırı akıntım olmuştu şimdi de çok fazla akıntım var sarı - yeşil renkte çok geliyo. İğne verdi 1 tane bugün yaptiricam. Kanamam yok iğneyi yaptırmalıyım dimi

geçen hafta benimde kanamam oldu. hemen iğne oldum.
iğne haftalık ve 3 tane yazmış doktor
bu hafta kanamam olmamasına rağmen yine vuruldum
haftayada vurulcam.
sende vurUL BENCE.

Bugün de yaptiramadim bana 1 tane yazmış yarın yaptıran inşallah

Kızlar merhaba, dün randevum vardı 12+0 idik teyzeleri ancak ultrasonda 12+5 çıktık :) Ultrasonda baya baya seyrettik miniği, o da bizi hisseder gibi nasıl zıplayıp durdu karnımın içinde hayran kaldık :) Bugün ikili testimizi yaptıracağız, benden başka öğrenen var mı bilemiyorum ancak bizim zıpır erkekmiş :)

Günaydın geçmiş olsun.bence doktorun yönlendirdiği şekilde ilerle.simdi iyi olabilirsin ama tedbirli davranmakta fayda Var bence canim

Hadi hayırlı olsuuun :) çok heyecanlı :) minik erkeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri de gör inşallah

Gözünüz aydın :) bende haftaya cumartesi gideceğim inşallah ayrıntılı ultrasona doktor muhtemelen cinsiyeti de öğreniriz demişti, umarım gösterir kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…