- 2 Ağustos 2015
- 451
- 476
- 103
- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
haşlanmış patatesin bulantıya iyi geldiğini bilmiyordum, hemen eve gidince yapayım, gece gündüz bulantı çekiyorum iğrenç bişeyyben bu sabah iyiyim.
benim tek dostum şu aralar haşlanmış patates
Merhabalar gozunuz aydin canim .darısı başıma inş. Bende yarin gidiyorum doktora hem 2 li sonuçlarını alacağım hemde cinsiyete bakacak gösterirse tabiKızlar merhaba, dün randevum vardı 12+0 idik teyzeleri ancak ultrasonda 12+5 çıktık :) Ultrasonda baya baya seyrettik miniği, o da bizi hisseder gibi nasıl zıplayıp durdu karnımın içinde hayran kaldık :) Bugün ikili testimizi yaptıracağız, benden başka öğrenen var mı bilemiyorum ancak bizim zıpır erkekmiş :)
ben ilk zamanlar.haşlanmış patatesin bulantıya iyi geldiğini bilmiyordum, hemen eve gidince yapayım, gece gündüz bulantı çekiyorum iğrenç bişeyy
Hadi hayırlı olsuuun :) çok heyecanlı :) minik erkeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri de gör inşallah
Çok teşekkür ederim, darısı sizlerin başına :) İnşallah kendini gösterir de bir an evvel öğrenirsiniz cinsiyeti :) Ben ilk günden beri kız olarak hissetmiştim, doktorumuz erkek deyince bildiğiniz affalladım :) :)Gözünüz aydın :) bende haftaya cumartesi gideceğim inşallah ayrıntılı ultrasona doktor muhtemelen cinsiyeti de öğreniriz demişti, umarım gösterir kendini
Benim 3 yaşında bir oğlum var , kız istediğim için mi bilmiyorum ama kız gibi hissediyorum bende, erkekte olsa farketmez gerçi, hepsi evlat :))Çok teşekkür ederim, darısı sizlerin başına :) İnşallah kendini gösterir de bir an evvel öğrenirsiniz cinsiyeti :) Ben ilk günden beri kız olarak hissetmiştim, doktorumuz erkek deyince bildiğiniz affalladım :) :)
KIZLAR 12. HAFTAYA GİRDİĞİM İÇİN FOLİOYU BIRAKTIM.
ŞİMDİ DECAVİT DİYE BİR HAPA BAŞLADIM.
SİZLER NELER KULLANIYOSUNUZ.
Tabi tabi, öncelikle sağlık... Sağlıklı sıhhatli olsunlar da daha ne isteriz ki Rabbimizden :) Evet ilk çocuğumuz olacak nasipse :)Benim 3 yaşında bir oğlum var , kız istediğim için mi bilmiyorum ama kız gibi hissediyorum bende, erkekte olsa farketmez gerçi, hepsi evlat :))
Sizin ilk çocuğunuz mu?
Bana da santafer ile elevit verdi doktor cuma gününden beri kullanıyorumBende Decavit ile SAntafer kullanıyorum :)
İnşallah gösterir de öğrenirsin :) Ben öğrendim, kesin değil ancak yüksek ihtimalle erkekmiş :)Merhaba Hanimlar cinsiyeti ögrenler varni aranizda? Benim haftays randevum var. Bakalim gösteecekmi:)
Masallah saglikla kucagina al.İnşallah gösterir de öğrenirsin :) Ben öğrendim, kesin değil ancak yüksek ihtimalle erkekmiş :)
Amin canım :) İnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle alalım bebişlerimizi kucağımızaMasallah saglikla kucagina al.
Amin canim hepimiz insallahAmin canım :) İnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle alalım bebişlerimizi kucağımıza
bende bir an önce öğrenip bişiler almak istiyom.İnsan bu dönemde ne çok merak ediyor cinsiyeti değil mi :) Bir yanda pembeli kız elbiseleri, diğer yanda mavili pantolonlar gömlekler bakıp duruyordum ben de geçen haftaya kadar... Tabi şimdi sadece mavilere bakıyoruz ama o süreç hem çok tatlı hem de çok meraklı geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?