2016 Nisan Annişleri

Merhabalar gozunuz aydin canim .darısı başıma inş. Bende yarin gidiyorum doktora hem 2 li sonuçlarını alacağım hemde cinsiyete bakacak gösterirse tabi

haşlanmış patatesin bulantıya iyi geldiğini bilmiyordum, hemen eve gidince yapayım, gece gündüz bulantı çekiyorum iğrenç bişeyy
ben ilk zamanlar.
kahvaltı yap. aynı dakkada çıkart.
su iç çıkart
otobüse bin, inince çıkart
işe gel işte bi kokuduy. ortaya çıkart
rezillik
öğle yemeğine git. hemen koşa koşa çıkartmaya git
sonra işten çık
arabaya bin eve gelmeden in çıkart orda. ağlaya ağlaya yürüyerek eve git
eve gel koca yemek beklesin azcık bi çorba iç çıkart.
şimdi öle değilim
millet kilo alır. ben kilo verdim ya
doktoruma sordum. herkese farklı şeyler farklı geliyomuş.
tarhana çorbasıda iyi geliyo bana

ben çıkartamıyorum çıkarsam rahatlicam, sürekli mide bulantısı hali, doktor hap verdi rahatlatır diye ama fayda etmedi bana, 1-2 hafta daha sürer dedi biraz daha çekelim bakalım, ilk gebeliğimde hiç yaşamadım bu kadar

Gözünüz aydın :) bende haftaya cumartesi gideceğim inşallah ayrıntılı ultrasona doktor muhtemelen cinsiyeti de öğreniriz demişti, umarım gösterir kendini
Çok teşekkür ederim, darısı sizlerin başına :) İnşallah kendini gösterir de bir an evvel öğrenirsiniz cinsiyeti :) Ben ilk günden beri kız olarak hissetmiştim, doktorumuz erkek deyince bildiğiniz affalladım :) :)

Merhaba arkadaşlar bende samsundan 2016 nisan annesi adayıyım kısmetse. Allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde miniklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese de allahım bu mutluluktan mahrum etmesin.çok güzel çok mutluluk verici bir duyguymuş. 14. Hafta içindeyim ben sizlerde sanırım hemen hemen aynı haftalardasınızdır.çok şükür benim öyle çok problemli gecmedi sadece iki hafta mide bulantım oldu ve sonrasında kaşıntılarım oldu biraz. Şuan kaşıntılarımda azaldı şükür. Sorunum sadece normal doğum yaptıracak bir doktor.özel hastanede bayan bir doktora gidiyordum ama bazı kişilerden olumsuz şeyler duyunca kafam karışmaya başladı. Aradığım bayan ve normal Doğumu destekleyecek bir doktor.sizlerden samsundan olan var mi veya samsundaki doktorlar hakkında bilgisi olan? Kafam çok ama çok karışık bu konuyu biran önce halletmek istiyorum ki içim rahatlasın. Doğumevi hakkında da emin değilim oraya da gtmek istemiyorum açıkcası. Özel hastanelerde normal doğum yanlısı bir doktor bulabilsem keşke

Benim 3 yaşında bir oğlum var , kız istediğim için mi bilmiyorum ama kız gibi hissediyorum bende, erkekte olsa farketmez gerçi, hepsi evlat :))
Sizin ilk çocuğunuz mu?

KIZLAR 12. HAFTAYA GİRDİĞİM İÇİN FOLİOYU BIRAKTIM.
ŞİMDİ DECAVİT DİYE BİR HAPA BAŞLADIM.
SİZLER NELER KULLANIYOSUNUZ.

Benim 3 yaşında bir oğlum var , kız istediğim için mi bilmiyorum ama kız gibi hissediyorum bende, erkekte olsa farketmez gerçi, hepsi evlat :))
Sizin ilk çocuğunuz mu?
Tabi tabi, öncelikle sağlık... Sağlıklı sıhhatli olsunlar da daha ne isteriz ki Rabbimizden :) Evet ilk çocuğumuz olacak nasipse :)

İnsan bu dönemde ne çok merak ediyor cinsiyeti değil mi :) Bir yanda pembeli kız elbiseleri, diğer yanda mavili pantolonlar gömlekler bakıp duruyordum ben de geçen haftaya kadar... Tabi şimdi sadece mavilere bakıyoruz ama o süreç hem çok tatlı hem de çok meraklı geçiyor

bende bir an önce öğrenip bişiler almak istiyom.
neler lazım gerçi onuda bilmiyomki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…