- 21 Mayıs 2015
- 837
- 1.052
- 33
- Konu Sahibi Morusevenanne
-
Hepsi çok güzel inş. Ağız tadiyla kullanmak nasip olur. Rabbim onları bize bagislasin.Canım hayırlı olsun yeni topiğimiz ben henüz bu bebişime hiçbişey almadım ama nisanda 17 haftalık kayıbımda birsürü sey almıstım onları resımlerını yüklüyim bende bu bebegıme kısmet olucak hepsi ozman hıcbırının evde olmasını istemedim görünce cok üzülüyordum hepsini kutulayıp annemın evine gönderdim doguma yakın geri alıcam inş bunlarda benım yavrumun çeyizleri bizim büyük eşyalarımızın hepsi tamam gibi
Bu bebek arabasının markası nedir canım. Ismi ne diye geçiyorCanım hayırlı olsun yeni topiğimiz ben henüz bu bebişime hiçbişey almadım ama nisanda 17 haftalık kayıbımda birsürü sey almıstım onları resımlerını yüklüyim bende bu bebegıme kısmet olucak hepsi ozman hıcbırının evde olmasını istemedim görünce cok üzülüyordum hepsini kutulayıp annemın evine gönderdim doguma yakın geri alıcam inş bunlarda benım yavrumun çeyizleri bizim büyük eşyalarımızın hepsi tamam gibi
Mima xari canım internete gir çıkar hemenBu bebek arabasının markası nedir canım. Ismi ne diye geçiyor
Canım çok güzeli hepside, bu kez hepsini tatlı tatlı günlerde kullanacaksniz için rahat olsun, yalnız o nasıl bebek arabasidir yahu, maşallah makam arabasi gibi, cok yükselecek bu çocuk çok :)Canım hayırlı olsun yeni topiğimiz ben henüz bu bebişime hiçbişey almadım ama nisanda 17 haftalık kayıbımda birsürü sey almıstım onları resımlerını yüklüyim bende bu bebegıme kısmet olucak hepsi ozman hıcbırının evde olmasını istemedim görünce cok üzülüyordum hepsini kutulayıp annemın evine gönderdim doguma yakın geri alıcam inş bunlarda benım yavrumun çeyizleri bizim büyük eşyalarımızın hepsi tamam gibi
Ayy canım benım cok tesekkür ederim inş bu sefer kucagıma alabılırım alabılırız yavrularımızı inş evet herseyini cok severek almıstım zaten hamıle kalmadan planlamıstım cok arastrmıstım bu araba olmalıydı ve aldık tek eksiği içindeki mis kokuluCanım çok güzeli hepside, bu kez hepsini tatlı tatlı günlerde kullanacaksniz için rahat olsun, yalnız o nasıl bebek arabasidir yahu, maşallah makam arabasi gibi, cok yükselecek bu çocuk çok :)
Ilk hediyeleeeeeerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?