Haklisin Allah razi olsun..insallah canim, rabbim hayirli, salih, vatanina milletine hayirli evlat versin insallaah.hepimizinMoralini bozma, kaliteli embriyoda olsa olmayinca olmuyo. Allahtan ümit kesilmez. Biz elimizden geleni yapiyoruz sonuc olarak..Gerisi Allaha kalmis
Iyi aksamlar arkadaşlar bugun testi tekrarladim Allahima sukurler olsun 3 kat artmış dr'um cok iyi dedi p.tesi tekrar bakilacak rabbim devamini hayirlisiyla getirmeyi nasip etsin inşallah dualarinizda bizi unutmayın kader ortaklarim
Merhaba oncelikle guzel haberleri alan arkadaşlara hayirli olsun. Benimde 2 ay once iki kanalim alindi ve bu adetimden sonra ayin 2si gibi tedaviye basliycam. O kadar garip duygular icindeyim ki... nasil bir süreç beni bekliyor bilmiyorum ama hep dua ediyorum herkes icin. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin...
Ilk 3 gun dinlendim sonra herseyi yaptim gezdim kursa gittim ev isi yaptim kisitlamadim kendimi 10.gun dayanamayip test yaptim 27 cikti. 2 gun sonra 80 cikti rabbim benimde isteyen herkesinde kucagina. Almayi nasip etsin dualarinizda bizi unutmayinHayırlı olsun.. Kalp atışı dumana az kaldı İnşallah..
Peki transferden sonra neler yaptın veya yapmadın??
Ilk 3 gun dinlendim sonra herseyi yaptim gezdim kursa gittim ev isi yaptim kisitlamadim kendimi 10.gun dayanamayip test yaptim 27 cikti. 2 gun sonra 80 cikti rabbim benimde isteyen herkesinde kucagina. Almayi nasip etsin dualarinizda bizi unutmayin
Teşekkür ederim inş. Bitmek bilmeyen bir surec bizlerinkisi.... Rabbim bu yolda utandirmasin kimseyiAminn.. Hayırlısı ile başlamak nasip olsun cnm..
Kızlar merhaba benimde transferimin 7. Günü 2 adet embriyo transfer yapıldı inşallah güzel sonuçlar alırız günler geçmio hiç bide ustune grip oldum doktorumu aradım bisey olmaz dedi ama ben genelde korkuyorum oksuruyorum hapsuruyorumböyle biseyle karşılaşan oldumu
Bende grip oldum cnm dr sormafim bilKızlar merhaba benimde transferimin 7. Günü 2 adet embriyo transfer yapıldı inşallah güzel sonuçlar alırız günler geçmio hiç bide ustune grip oldum doktorumu aradım bisey olmaz dedi ama ben genelde korkuyorum oksuruyorum hapsuruyorumböyle biseyle karşılaşan oldumu
jipKızlar merhaba benimde transferimin 7. Günü 2 adet embriyo transfer yapıldı inşallah güzel sonuçlar alırız günler geçmio hiç bide ustune grip oldum doktorumu aradım bisey olmaz dedi ama ben genelde korkuyorum oksuruyorum hapsuruyorumböyle biseyle karşılaşan oldumu
Bnde oldum cnm takma kafana bise olmicak inşallah rabbim korusun senide bebeginide rabbim kucagimizaalmayi. Nasi p etsin aminnKızlar merhaba benimde transferimin 7. Günü 2 adet embriyo transfer yapıldı inşallah güzel sonuçlar alırız günler geçmio hiç bide ustune grip oldum doktorumu aradım bisey olmaz dedi ama ben genelde korkuyorum oksuruyorum hapsuruyorumböyle biseyle karşılaşan oldumu
Hayırlı olsun öncelikle bana transferden sonra hemşireler anlatım yaparken öksürükten hapşırıktan bir şey olmaz dediler.merak etme içini rahat tut.Kızlar merhaba benimde transferimin 7. Günü 2 adet embriyo transfer yapıldı inşallah güzel sonuçlar alırız günler geçmio hiç bide ustune grip oldum doktorumu aradım bisey olmaz dedi ama ben genelde korkuyorum oksuruyorum hapsuruyorumböyle biseyle karşılaşan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?