2016 Nisan'da Tüp Bebek

Moralini bozma, kaliteli embriyoda olsa olmayinca olmuyo. Allahtan ümit kesilmez. Biz elimizden geleni yapiyoruz sonuc olarak..Gerisi Allaha kalmis
Haklisin Allah razi olsun..insallah canim, rabbim hayirli, salih, vatanina milletine hayirli evlat versin insallaah.hepimizin

Merhaba oncelikle guzel haberleri alan arkadaşlara hayirli olsun. Benimde 2 ay once iki kanalim alindi ve bu adetimden sonra ayin 2si gibi tedaviye basliycam. O kadar garip duygular icindeyim ki... nasil bir süreç beni bekliyor bilmiyorum ama hep dua ediyorum herkes icin. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin...

Iyi aksamlar arkadaşlar bugun testi tekrarladim Allahima sukurler olsun 3 kat artmış dr'um cok iyi dedi p.tesi tekrar bakilacak rabbim devamini hayirlisiyla getirmeyi nasip etsin inşallah dualarinizda bizi unutmayın kader ortaklarim

Hayırlı olsun.. Kalp atışı dumana az kaldı İnşallah..
Peki transferden sonra neler yaptın veya yapmadın??

Aminn.. Hayırlısı ile başlamak nasip olsun cnm..

Hayırlı olsun.. Kalp atışı dumana az kaldı İnşallah..
Peki transferden sonra neler yaptın veya yapmadın??
Ilk 3 gun dinlendim sonra herseyi yaptim gezdim kursa gittim ev isi yaptim kisitlamadim kendimi 10.gun dayanamayip test yaptim 27 cikti. 2 gun sonra 80 cikti rabbim benimde isteyen herkesinde kucagina. Almayi nasip etsin dualarinizda bizi unutmayin

Ilk 3 gun dinlendim sonra herseyi yaptim gezdim kursa gittim ev isi yaptim kisitlamadim kendimi 10.gun dayanamayip test yaptim 27 cikti. 2 gun sonra 80 cikti rabbim benimde isteyen herkesinde kucagina. Almayi nasip etsin dualarinizda bizi unutmayin

Kızlar merhaba benimde transferimin 7. Günü 2 adet embriyo transfer yapıldı inşallah güzel sonuçlar alırız günler geçmio hiç bide ustune grip oldum doktorumu aradım bisey olmaz dedi ama ben genelde korkuyorum oksuruyorum hapsuruyorum böyle biseyle karşılaşan oldumu

Korkma Allah'in izniyle olumlu düşün Rabbim o sevinci yasatacak inş. Ben daha yolun cok başında oldugum icin soruna cevap veremiyorum ama hayirlisi ile iyi haberler al inş az kalmis :)

Bende grip oldum cnm dr sormafim bil
jip
Bnde oldum cnm takma kafana bise olmicak inşallah rabbim korusun senide bebeginide rabbim kucagimizaalmayi. Nasi p etsin aminn

Benimde transferim 7.günü günler geçmek bilmiyor üstelik bu 3.denemem 9 yaşında iki tane kızım var ama onlarda bu kadar heyecan yapmamistim

İnşallah canlarım akintimda çoğaldı bugün camasirim ıslak ıslak oluo hep böyle olması normal mi ilk denemem inşallah Rabbin bizlerede nasip etsin sağ ve sol kasigimda batma yanma oluo başka belirtim yok çok merak ediyorum

Ayn seyleri bendeyasadim. Cnm suan allahima şükür bebegim benimle rabbimin emanetini kucagimiza almak nasip olur insallah

İnşallah cnm kaç tane embriyo transferi yapıldı sana benim iki tane inşallah nasip olur bizlerede dua eder misin bizim için hamilenin duası kabul olur Rabbim herkezin hayirlisiyla yüzünü güldürsun

Banada 2 tane transfer edildi cnm ederim tabi sizde bize edin zaten duama isteyen herkesedebana da nasip et diye basliyorum rabbim dularimizikabul. Eder inşallah evlatlarimizi aliriz bizde kucagimiza

Hayırlı olsun öncelikle bana transferden sonra hemşireler anlatım yaparken öksürükten hapşırıktan bir şey olmaz dediler.merak etme içini rahat tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…