2016 Nisan'da Tüp Bebek

İnşallah kelebek47 senin ne zaman oldu transferin ben çok heycanliyim kasıklarında batma oluyor arada seninde olmusmuydu inşallah olur Rabbim nasip etsin inşallah

Hepinize hayirli. Pazarlar yarin buyuk gün yine test yaptirma gunu inşallah 2 kat artmıştır degerim sizlerin nasil gidiyor bize dua etmeyi unutmayin inşallah bebegim hala benimledir

Ya sizce banyo yapsammi persembe gunuydu transferim, hastaneden geldgmde iki dak lik bi ilik dus aldim ama suan yine yapmak istiyorum ama korkuyorumdaa. Foruma bakiorumda kimse banyo yapmayi onermio. Napcaaaaz koktuukk :)

İnşallah kelebek47 senin ne zaman oldu transferin ben çok heycanliyim kasıklarında batma oluyor arada seninde olmusmuydu inşallah olur Rabbim nasip etsin inşallah

Cuma günü oldu ve bugün bayıldım

Ya sizce banyo yapsammi persembe gunuydu transferim, hastaneden geldgmde iki dak lik bi ilik dus aldim ama suan yine yapmak istiyorum ama korkuyorumdaa. Foruma bakiorumda kimse banyo yapmayi onermio. Napcaaaaz koktuukk :)
Benim transferimin 9. Günü korktuğum için dusa girememiştim bugün girdim cnm

Canım senin kaçıncı günün benim yok öyle baş dönmesi benim kasiklarim belim ağrıyı seyriyo okadar

Canım senin kaçıncı günün benim yok öyle baş dönmesi benim kasiklarim belim ağrıyı seyriyo okadar
Tranferim persembeydi benim. Belimde agrio ama cok uzanmaktan saniyorum ben yada bilemiyorum :) ama bas donmesii feci. Ayaga pek kalkamiyirum

Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza bu ay yumurtalarım toplandı fakat rahim su toplayabilir diye donduruldular transferim birdahaki aya ertelendi. 3. Gün embriyosu olarak dondular farkeder mi sizde üçüncü gün yada beşinci gün olması çok kafam karıştı. Bazıları beşinci gün embriyosunun tutma oranı daha yüksek diyor

Merhaba arkadaşlar bugun testi yaptirdim Allahima bin şükür artmış c.tesi keseyi gormek icin çağırdı doktor rabbim devamini getirmeyi nasip etsin inşallah

Arkadaşlar çarşamba günü yumurta toplama işlemim var fakat kasiklarim ve belim müthiş ağrıyor Dr ağrı kesici içebilirmiyim diye sormadım içmemin bir sakıncası olurmu bilginiz varmı acaba

Rabbim kucağına alıp sevmeyi de nasip etsin inş ❤❤❤❤
Canimhayirli olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah:) benimde 10. Günüm kasiklarim belim agrio senin ne gibi belirtin oldu kaç embriyo transferi yapıldı çok merak ediyorum insallah yawrularim benimledir korku mutluluk telaş ne ararsan var Rabbim senin gibi bu güzel haberi almayı herkese nasip etsin

Arkadaşlar çarşamba günü yumurta toplama işlemim var fakat kasiklarim ve belim müthiş ağrıyor Dr ağrı kesici içebilirmiyim diye sormadım içmemin bir sakıncası olurmu bilginiz varmı acaba
Cnm onların verdiğinden başka ilaç kullanamıyoruz hastaneyi arayıp bi sor istersen

Aminnn.Allah razi olsun inşallah sonuna kadar boyle guzel gecer evladimi kucagima alırım bana da isteyen herkesede bu duyguyu yasatsin rabbim,2 tane transfer edildi göğüs sızısı dışında hicbisey hissetmedim hala da öyle transfer sonrasida 3 gun dinledim ve sonra kaldigim yerden herseye devam hic kendimi geri çekmedim ,bu arada hepinize hayirli kandiller rabbim bu mubarek gunde dualarimizi kabul. Eder inşallah evlatlarimizi kucagimiza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…