İnşallah kelebek47 senin ne zaman oldu transferin ben çok heycanliyim kasıklarında batma oluyor arada seninde olmusmuyduinşallah olur Rabbim nasip etsin inşallah
Canım bayıldım derken nasıl yaniCuma günü oldu ve bugün bayıldım
Benim transferimin 9. Günü korktuğum için dusa girememiştim bugün girdim cnmYa sizce banyo yapsammipersembe gunuydu transferim, hastaneden geldgmde iki dak lik bi ilik dus aldim ama suan yine yapmak istiyorum ama korkuyorumdaa. Foruma bakiorumda kimse banyo yapmayi onermio. Napcaaaaz koktuukk :)
Canım bayıldım derken nasıl yani
Aaaa nie öyle olduki hastaneyi arasaydin keşke kaçıncı günün bugün transferden sonraBildiğin gözüm karardı ve kendimi yerde buldum..
Benimde basim nasiiiiil donuyoorr bilemezsin, ayaga kalkamiorum, namazi bile oturarak kiliyorum. Su ilactan biliorum ben, mahvettin beni. PuregondanCanım bayıldım derken nasıl yani
Benimdebasim nasiiiiil donuyoorr bilemezsin, ayaga kalkamiorum,namazi bile oturarak kiliyorum. Su ilactan biliorum ben, mahvettinbeni. PuregondanBildiğin gözüm karardı ve kendimi yerde buldum..
Tranferim persembeydi benim. Belimde agrio ama cok uzanmaktan saniyorum ben yada bilemiyorum :) ama bas donmesii feci. Ayaga pek kalkamiyirumCanım senin kaçıncı günün benim yok öyle baş dönmesi benim kasiklarim belim ağrıyı seyriyo okadar
Rabbim kucağına alıp sevmeyi de nasip etsin inş ❤❤❤❤Merhaba arkadaşlar bugun testi yaptirdim Allahima bin şükür artmış c.tesi keseyi gormek icin çağırdı doktor rabbim devamini getirmeyi nasip etsin inşallah
Canimhayirli olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah:) benimde 10. Günüm kasiklarim belim agrio senin ne gibi belirtin oldu kaç embriyo transferi yapıldı çok merak ediyorum insallah yawrularim benimledir korku mutluluk telaş ne ararsan var Rabbim senin gibi bu güzel haberi almayı herkese nasip etsinRabbim kucağına alıp sevmeyi de nasip etsin inş ❤❤❤❤
Cnm onların verdiğinden başka ilaç kullanamıyoruz hastaneyi arayıp bi sor istersenArkadaşlar çarşamba günü yumurta toplama işlemim var fakat kasiklarim ve belim müthiş ağrıyor Dr ağrı kesici içebilirmiyim diye sormadım içmemin bir sakıncası olurmu bilginiz varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?